Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Need for Speed: Undercover - két új videó (Hírek)

Need for Speed: Undercover

Need for Speed: Undercover
A legutóbbi Need for Speed: Undercover cikkek, hírek
4178 levél
Válasz 08.11.10. 20:28 #5
U.R.H.
Ráférne egy hatalmas bukta erre az nfs részre... Ha az EA így folytatja tovább, már elvből nem fogok a játékaikkal játszani.

Azt észrevettétek, hogy az nfs high stakes soundtrackje megy a videó alatt?
12177 levél
Válasz 08.11.10. 17:06 #4
Gobiakos
Hát erre talán már a szánalmas sem szó... Ha lenne hányós szmájli, most abból pakolnék egy jó tucatot a kommentem végére...
És miért Undercover néven kellett kidobni? Miért nem mindjárt Most Wanted 2? Nevetséges...
8 levél
Válasz 08.11.10. 12:19 #3
wednes
Igen, ez a játékos oldalról nézve egy remek megoldás lenne. De sajnos a kiadók nem így gondolkodnak, főleg nem az EA.
Az EA már akkora mamut vállalat lett, hogy rá kellett egyrészt állnia a "futószalag gyártásra" játékok terén. Folyamatosan bevételre van szüksége, RÖVID időn belül, hogy fedezze óriási kiadásait is. Nem engedheti meg magának a 2-4-évig készülő címeket. Ezért is törölt jó pár projektet, az indok egyszerű nem fér bele az 1 éves futamidőbe. Több cím kevesebb idő alatt, jobban jövedelmező, mint a kevesebb cím, de hosszabb idő alatt. Hiába lenne jobb a pár 10%-al az eladási mutatója.

Ráadásul a Sims, Fifa, NFS, mindig vezeti az eladási listákat. Ott vannak a toppon állandóan.
21647 levél
Válasz 08.11.09. 23:25 #2
padavan
Nagyon komoly, hogy egy korábbi projectekből összerakott szemetet akarnak eladni... Ez szégyenteljes.

Szerintem ezknek a sorozatoknak - ez, MOH, CoD, Sims, stb. - az tenne jót, ha most leállnának velük 3-4 évre, aztán teljesen új köntösben, totál megreformálva robbantanának velük ismét. Én mondom, sokkal nagyobb sikerük lenne, mint most, amikor évről-évre szétfikázzák az összes részt.

Ennyi idő alatt megszületne egy olyan holtsáv, ami alatt mennének a találgatások, 2 év elteltével már megjelennének az igazi várakozások, és lenne egy teljesen új generáció a gamerek között, akik csak felületesen hallottak még ezekről a brandekről. Magyarán új, a mostaninál sokkal nyitottabb piac jönne létre.

Persze ehhez az is kéne - az üzletet figyelembe véve, és ezeknél persze az a első -, hogy amíg ezeket a sorozatokat hidegre teszik 4-5 évre, addig az idő alatt más brnadeket futtassanak fel és hajtsanak ki...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
316 levél
Válasz 08.11.09. 22:57 #1
ABal
Hát, ez nagyon gáz! Ez tényleg nem több, mint egy feljavított grafikájú MW. A fejlesztői beszámoló arról szól, hogy mennyire csúcs, ahogy ki tudod festeni az autód, s közben csak a menü változott, a mód nem. A srácon látszik, hogy kínlódva hozza össze ezt a pár percnyi anyagot, mert nincs mit mondania, nincs semmi újdonság. Talán, ha ezt végre maguknak is bevallanák, (és abbahagynák az egészet) nem kéne minden évben nagyobbat égniük az újabb folytatásokkal. Persze, tudom, nem a játékélményről szól már a Carbon óta, csak a pénzről.
The things you own end up owning you. It's only after you lose everything that you're free to do anything. Multimédiás laptopot keresek.
766 levél
Válasz 08.11.09. 22:57
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Need for Speed: Undercover - két új videó (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.