Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

padavan

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

20000. hozzászólásom alkalmával úgy gondolom, ideje egy kis bemutatkozásnak. :D Igaz, volt már néhány, de egyik sem nyerte el a tetszésemet. Igyekszem most valami hosszabb ideig tartó összegzést adni, bár garanciát nem vállalok a sikerre.

20000 hozzászólás. – Amikor megtörténik, akkor gratulálnak, amikor vitázol, akkor ezzel (is) támadnak, hogy mekkora kocka és fórum-függő az ember. Nos, ez 5 éves ittlétem alatt napi 11 ilyen-olyan hozzászólást jelent. A híresztelésekkel ellentétben ezek csupán (?) 15-20 százaléka lehet másokat fikázó, becsmérlő, úgynevezett balhés hozzászólás, további 20-25% amolyan fórumspam, hülye félmondatos alakítások, büfögések, egyszavas megjegyzések. A többi viszont simán vállalható és nem hinném, hogy ez másoknál is más arányokban lenne.

A Dome-os pályafutásom alatt eddig 7 hosszabb-rövidebb bannt kaptam( egyszer én kértem magamnak 30 napot! :D), rekordom egy év alatt két darab egy hónapos eltiltás. :) Másik oldala ennek a padavan éremnek két ismertető írása a PC Dome Magazinnak – Medal of Honor Pacific Assault, illetve Race Driver: Grid -, egy világrekord rövidségű hírezői poszt betöltése, melynek elhagyása váratlan és külső események bekövetkezte okán történt meg, illetve a PC Dome blog-részlegében létrehozott Pada HQ Blog, ahol többnyire film ismertetők, játék hírek és személyes bejegyzések kaptak helyet. Jelen pillanatban ez a blog a top 10-es listán az első helyen tanyázik, a kissé megbízhatatlan látogatottság mérő szerint mintegy 38400-an olvastak bele hosszabb-rövidebb elkövetéseimbe.

Szóval lehetek egyszerre fórumdémon és fórumot építő karakter egyben, bár törekszem az utóbbi dominanciájára.

Különösebb terveim nincsenek, a bloggal még mindig nem tudok mit kezdeni, a fórumon pedig viszem tovább a jelenlegi stílust és igyekszem csak azokkal kommunikálni, akikkel jóban vagyok, akiket kedvelek.

Szabadidőmben gyermeket öntözök és nevelek, rendületlenül írok vagy éppenséggel olvasok, netán – ha van valami érdemleges - akkor belenézek egy-egy PC-s játékba.

Meggyőződéses warez-gyűlölő vagyok, még akkor is, ha tudom, hogy mind a film- mind a játékkiadók és forgalmazók erőteljesen lehúznak. Meggyőződésem szerint a szellemi produktum és tulajdon a legbecsesebb emberi termék, így annak tiszteletben tartásának legértékesebb és legszükségesebb módja az, ha megadjuk a készítőknek azt, ami biztosíthatja további alkotások elkészülését.

Munkám a való életben egyébként állítólag újságíró, de inkább nevezném jelenlegi munkakörömet valamiféle iparos munkának, amely keretei között meghatározott témákban kell nyújtanom néhány oldalnyit egy most meg nem nevezett kiadó számára. E téma valaha közel állt a szívemhez, de az évek során, ahogy belülről megismertem a scene működését, egyre inkább átláttam a mély számítást és hiteltelenséget, így most már inkább fásultan, semmint lelkesedéssel rovom a szerkesztőm által megrendelt sorokat… De lesz ez másként is, nem csak ez az egy lapkiadó van a világon. :) Szóval szerkesztők, figyelem: Tehetséges padavan újságírói munkát betöltene. :)

Viták során szoktak a családommal is csesztetni, adok egy kis muníciót: Én 35 éves vagyok, örökké fiatalos élekkel, aki talán tudat alatt most hozza be mindazt, amely gyermekkorában nem adatott meg. De szerintem ez normális. :) Lehet, ezért vagyok egy fiatalokkal tele levő fórumon. Van egy öt éves kislányom, okos, szép, ügyes, és nem vagyok elfogult. Barátnőmmel immár 13 éve élek együtt, túl vagyunk már mélypontokon és magaslatokon egyaránt, de azért érdekes módon még mindig szeretjük egymást és ez nem nagyon fog változni az elkövetkezendő 30-40 évben.

Hát ez az, ami ide tartozik, úgy nagyjából.

Konfiguráció

GA-P35-DS3L <> INTEL E6750 2.6 GHZ <> 3 GB DDR3 KINGSTON RAM <> GF INNOVISION 8800 GT 512 MB <> 160 GB WD WINCHESTER <> 250 GB WD KÜLSŐ WINCHESTER <> SAMSUNG 22” SYNCMASTER 2232 BW

padavan

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
21647
Aláírás:
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái