Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Folytatódik a VBS2 program az US Army-nál (Hírek)

VBS2

VBS2
A legutóbbi VBS2 cikkek, hírek
11028 levél
Válasz 09.01.09. 09:21 #2
Lacko
A VBS önmagában nem nagyon "játszható". Eleve van hozzá egymillió kiegészítő és azok nélkül sokkal puritánabb, mint az OFP/ArmA játékok. Külön kell megvenni, monjuk a jenkiket (de ott is külön a hadsereget meg a tengerészgyalogosokat) vagy az asztrálokat.... és ellenségből is sokféle van, akiket hozzá pakolhatsz (persze sok-sok pénzért).
Aztán vannak az olyan modulok, amikkel el lehet kezdeni "játszani": feladatok (mission-ök), feladat készítők. Vannak real-time feladat készítők (ennek az ötlete alapján készült az ArmA-hoz is egy real-time editor MOD). Ilyenkor egy parancsnok a feladat közben (real-time) is betehet dolgokat a küldibe.
Meg van olyan modul hozzá, hogy "játék" után visszanézhető az egész és annak bármely részlete és ki lehet értékelni, hogy mit csinált rosszul vagy jól.

Na és aztán ha már egy így mind összeállt (nem éppen 40 USD-ért...), akkor utánna jön az, hogy más cégek által készített modulokkal rakják egybe. Például a Steel Beasts tankszimulátorral: azaz amikor a Steel Beast-en játszó harckocsizó elhúz a gyalogság mellett, akkor az ArmA-ban is el kell robogjon egy Abrams a gyalogosok mellett.
Mindezt két TÖK KÜLÖNBÖZŐ játékkal megoldani, nem lehetett egyszerű.
16989 levél
Válasz 09.01.07. 15:26 #1
KisCsirkee
Ez a VBS valami hihetetlenül durván realisztikusnak néz ki! Persze érthető!

Iszonyatosan szívesen kipróbálnám! A képek hangulata valahogy elég brutálisan odaver szvsz!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
766 levél
Válasz 09.01.07. 15:26
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Folytatódik a VBS2 program az US Army-nál (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.