Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Lacko

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Lacko

Az idősebb gamer korosztályhoz tartozom. Még azokban az időkben kezdtem, amikor ha játszani akartunk, akkor meg kellet írnunk a játékot ZX81-re. Így korán megtanultam programozi, amit soha nem akartam hivatásként űzni. Tanuló éveimet az a cél vezette, hogy történelem-biológia szakos tanár leszek. Végül mégis az ELTE-TTK-n kötöttem ki és programozó lettem.
Az első kedvenc játékom ZX Spectrumra az Arnhem c. játék volt, mely örökre stratégiai-játék rajongóvá tett. Ez persze nem jelenti azt, hogy szeretem az agynélküli, klikkelgetős RTS-eket. Inkább a valósághűbb Combat Mission és Airborne Assault sorozatok vonzanak. Startégiákon kívül szeretem még a taktikai FPS-eket (Operation Flashpoint, Armed Assault) és feleségemmel a kalandjátékokat is kedveljük.
Szabadidőmben novellákat és cikkeket írok. Ezek helyett néha saját szerkesztésű küldetésekben vagy kampányokban mesélek el történeteket. Munkahelyemre biciklivel járok. Érdekel a történelem. Szeretem a filmeket. Szoktam makettezni. Nem vetem meg a punk zenét.
Régen lenéztem a konzolokat, de a Wii-t megszerettem. Egyébként hiszek a PC-s játékokban.

Konfiguráció

Intel Core i7 13.gen, 64Gb, RTX3080 10GB

Lacko

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
11452

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái