25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Lord of the Rings: Conquest (Ismertető)

ferko93
#30 ferko93 [2]
sziasztok Abban kérném a segítségeteket ,hogy a Mória pályán elakadtam :/ nem megy be a kapun :/ nem tudom hogy miért nem megy be:S nagyon sokszor próbálkoztam már vele de sehogy sem megy be :/ néztem videót is ott be megy :/:/:@:@ ugyanúgy csináltam mint a vidibe és akkor sem :/:/ lécci írjátok már le hogy mi a teendő gépem is jó hozzá ! : 3gb ram 256mb Hd vidi 2magos 3000-res proci szóval érdekes a dolog
köszi előre is sziasztok

Válasz erre

Totan
#29 Totan [6]
toltsetek le egy crackfixet

Válasz erre

deadspace
#28 deadspace [1]
valaki segítsen én se tudok át meni a 3. részen bemeni a kapun ha valaki tudná hogy kel az írja meg ezen az msn címen:

Válasz erre

bratyi
#27 bratyi [49]
én csak ismétlem magam...

egy tipp mindenkinek (és még fizetned sem kell érte)...vedd meg eredetiben...

Válasz erre

Előzmény: csaszyka1986 2009.03.01. 17:06
rambo109
#26 rambo109 [1]
Másik crack Kell hozzá. Nekem is volt ilyen.

Válasz erre

csaszyka1986
#25 csaszyka1986 [1]
hello nekem is a bajom nem tudok bemenni a kapun!!!

Válasz erre

Előzmény: killstof 2009.02.19. 12:45
bratyi
#24 bratyi [49]
lol talán eredetibe kellett volna megvenni

egy tipp mindenkinek (és még fizetned sem kell érte)...vedd meg eredetiben...

Válasz erre

killstof
#23 killstof [8]
sziasztok. másolt a gamem és a 3. pályán amikor a jokkal vagyok szoval mé csak most kezdtem na szoval harmadik pálya elején,nem tudom játék hiba-e vagy vmi patch kell de kiválasztom mondjuk a varázslot jo megyek és bekell menni ott egy ilyen terembe vagy mibe na és én beakarok menni és van ott egy láthatatlan fal vagy valami:S és nem tudom hogy miért nem sikerül xd
http://www.youtube.com/watch?v=ODNU3nLSGHU
ugyan ezt csináltam mint ő és látjátok megy előre és végül bejut abba a terembe xd és én nem tudok bemenni vagy átmenni rajta mert van vmi fal elttem vagy nem tudom de nagyon aggasztó,ez game hiba vagy kell vmi patcg vagy mii? help pls
remélem érthető

Válasz erre

bratyi
#22 bratyi [49]
különben a hero vélasztással nekem is volt némi problémám...de így már egy értelmű

egy tipp mindenkinek (és még fizetned sem kell érte)...vedd meg eredetiben...

Válasz erre

dogan
#21 dogan [1]
Nem értem hogy miért olyan nagy probléma a hős választása..., egyszerűen nyomjatok egy jobbra vagy balra nyilat, ha jól emlékszem bal oldalon volt a yes jobbra a no lehetőség, és azonnal vált.
Egyébként a program nagyon tetszett, bár a második körben végig a pozitív hőseimet gyilkolászni fura érzés volt :S

Üdv

Válasz erre

bratyi
#20 bratyi [49]
aki azt mondja h ez a játék nem jó az mennyen és wow-ozzon ott nem kell a reflex. sztem nagyon ott van, sokan asszodják h az SW:BF jobb nos sztem az lett elhibázva...

egy tipp mindenkinek (és még fizetned sem kell érte)...vedd meg eredetiben...

Válasz erre

Tales Bátyó
#19 Tales Bátyó [2]
Nagyon szépen köszönöm!

Válasz erre

hahakocka
#18 hahakocka [1355]
A LOTRO-ban épp az a jó, hogy ha akarod nagyrészt bőven megoldhatod a küldetéseket egyedül is és s SZTORI a legfontosabb előre vivő vonal a játékban. Nem olyan egyáltalán mint a Wow, attól azért bőven eltér. Ezenkívül tényleg érzed a nagyobb epikusabb feladatoknál, hogy ezt egyedül nem tudod megoldani ahol kéretik fellowship (group) azaz egy csapat hogy legyűrjed az ellent pl Móriás kiegben a vízi szörnynél.

De off vége. Ez a játék se rossz de a gyengébb LOTR gameket gyarapítja. Nálam a LOTRO és a BFME 1-2+kieg a nyerő eddig. Return of the king se volt rossz de az az irányítás és a fránya kamera bugok és nézetlenségek . Hajjajj.

Válasz erre

Előzmény: Indigo 2009.02.12. 12:37
Narxis
#17 Narxis [92]
Most vagy én vagyok rohadtul igénytelen vagy mások nem tudnak már mit kezdeni magukkal a sok megjelenő játék miatt. Nekem tetszett a játék, főleg mivel imádom az egész Gyűrűk Urát, kezdve a Szilmarilokkal, a Hobbiton át a Gyűrűk Uráig. Imádtam ahogy hentelhettem az orkokat, trollokat és nem egy kaszttal, ráadásul a könyv főszereplőivel is. Bár balance a hősök között abszolút nincs, Aragorn nagyon erős, de pl. Éowyn nagyon gyenge. Na mindegy nekem tetszett, ha tudnám mennyien tolják multiban még pénzt is adnék érte.

Válasz erre

kdave9
#16 kdave9 [432]
itt a válasz a hibára

Válasz erre

Előzmény: Tales Bátyó 2009.02.12. 17:36
powerhouse
#15 powerhouse [13850]
Érdekes, hogy értékekésben az írod, hogy látványos grafika, erre adsz rá egy hetes pontszámot.

Ráadásul ez semmivel se szebb, mint az Overlord, csak az 2007es asszem.

If I look back I am lost

Válasz erre

Yaho0
#14 Yaho0 [1643]
Hát mit is mondjak... Annyira szörnyen elbaltázták ezt a játékot, hogy csak gratulálni tudok hozzá. Igaz, nem azért játszom egy játékkal, hogy jó legyen a grafika, de azért 2009ben nem kéne egy ocsmány szart kiadni már bocsánat a kifejezésért. A kasztok nagyon gyengén vannak kifejlesztve, a Scout Singleben használhatatlan, az Archer úgyszintén, a Warrior meg mindenkit leüt. Ilyen borzalmat kidobni egyszerűen őrület. A Return of the King ehhez képest csodajáték volt.

Válasz erre

Tales Bátyó
#13 Tales Bátyó [2]
Sziasztok!
Egy kisebb problémám lenne és örülnék ha tudnátok segíteni!A játék nekem csinál egy olyat h ahol kapu van ott nem lehet átmenni...sem átlőni!örülnék ha egyikőtök tudna nekem küldeni egy mentést amin már végigjátszottátok, mert szeretném megnézni a többi pályát is.(Mória bányáinál ragadtam... :S ) msn-en átküldve lenne a legjobb küldési megoldás... msn címem:
Előre is köszönöm!
Tales

Válasz erre

Germinator
#12 Germinator [29816]
Na jó, csak az első hozzászólás rögtön lehúzta a sárga földig a játékot. Nekem meg baromira bejön így első hallásra

My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can look back and laugh.

Válasz erre

Előzmény: tibi6893 2009.02.12. 16:37
Skorpio90
#11 Skorpio90 [5503]
Érdekes, én olyat olvastam, hogy nagyon elkúrták a kasztokat, ráadásul sztem vicc, hogy neten összesen 16-an lehet játszani.

Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

Válasz erre

tibi6893
#10 tibi6893 [4981]
elméletileg ezis egy ismertető lényege

Válasz erre

Előzmény: Germinator 2009.02.12. 16:34
Germinator
#9 Germinator [29816]
Nekem tökre tetszik az ötlet, olvasás alapján ez amolyan Star Wars: Battlefront, és ez rohadtul imponáló, legalábbis nekem Gáz, ha felkeltette az érdeklődésemet a játék iránt a cikk?

My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can look back and laugh.

Válasz erre

Chavez
#8 Chavez [1032]
"Nehéz átváltani a hős karakterekre"

Egyáltalán nem! ha hős lehet lenni (a program felajánlja), akkor a bal kurzort kell megnyomnod, ha meg visszautasítod, akkor pedig a jobb kurzort

Válasz erre

ED8779
#7 ED8779 [1]
Véleményem szerint maga a játék nem ad túl sokat,de nekem coopba egyik barátommal rendkívül izgalmas 2 órát tudott szerezni.Az ismertető egyik részéhez ami negatívumként került felsorolásra a hős elfogadása a balra gombbal

Válasz erre

Indigo
#6 Indigo [1282]
Nem szeretem az MMO-kat. Én egy single-player RPG-re vágyom, kiváló tartalommal és körítéssel, ami visszaadja a könyv hangulatát.

A White Council-t hagyjuk, egyelőre. Majd ha tudunk róla valami konkrétabb dolgot, azon kívül, hogy készül, visszatérhetünk rá.

Válasz erre

Előzmény: hahakocka 2009.02.12. 11:34
hahakocka
#5 hahakocka [1355]
Ott van a Lotro nem nyomod? Az jobban kapcsolódik a könyvhöz pl ennél az átiratnál és kisebb az igénye is, emellett nem az EA fejlesztette.
De ott az 1-2 éve elvileg leállított White Council ami szerintem csak a Hobbit film miatt tolódik az egy igazi Morrowind-Oblivion féle RPG lesz fps-TPS nézetben.

Válasz erre

Indigo
#4 Indigo [1282]
A BfME tényleg nem lett rossz, sőt, nekem itt figyel mindkét rész a polcomon, eredetiben. Nem egy kiemelkedő alkotás, mint stratégia, viszont nagyon hangulatos lett, nagyon szerettem. És ezt az EA fejlesztette (merthogy a kiadónak vannak saját fejlesztőstúdiói).
De a Return of the King és ez a sz.r... Ha jót nem tudnak kihozni belőle, akkor inkább hagyják békében a LOTR filmes licenszet...

Válasz erre

Előzmény: AstorAnt 2009.02.12. 10:44
AstorAnt
#3 AstorAnt [1653]
Azért a Battle for Middle-earth egyáltalán nem volt rossz eresztés.Mellesleg az EA semmit nem fejleszt, mivel kiadó, nem pedig fejlesztő.Valamint az EA alá tartozik a Bioware, és szerintem sokan ki lennének békülve vele ha ők kapnának egy LOTR projektet, bár erre őszintén szólva nem sok esélyt látok.

A cikk pedig korrekt

"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"

Válasz erre

Előzmény: Indigo 2009.02.12. 10:31
Indigo
#2 Indigo [1282]
Láttam róla néhány ismertetőt és ingame videót. Remélem a játék bukás lesz, és az EA soha többé nem nyúl a LOTR világához, mert ez már szánalom.

Ellenben nagyon örülnék egy igényes és tartalmas cRPG-nek, ami a Tolkien-univerzumban játszódik. De azt ne az EA fejlessze!

Válasz erre

PC Dome
#1 PC Dome [766]
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Lord of the Rings: Conquest (Ismertető)

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.