Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dragonball Evolution - áprilisban (Hírek)

2791 levél
Válasz 09.05.24. 19:55 #59
Aryx
Hááát, elvileg megy a mozikban, és láthatod, mennyien kíváncsiak rá.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16277 levél
Válasz 09.05.24. 19:54 #58
david139
megjelent már?
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
4981 levél
Válasz 09.03.10. 14:10 #57
tibi6893
ez olyan mint hogy son goku 5 perc múlva leszáll de eltelt 2 rész
http://shudzsi.blogspot.com
6665 levél
Válasz 09.03.10. 13:08 #56
GustyX
He-he...Épp aktuális, mivel újra elkezdtem nézni a sorozatot. Kis nosztalgikus érzések.
Egyébként a film egy látványos akciómozinak elmegy, de nem dragonball névvel. Dragonball szemszögből egy ratyi lesz: Sátán nc, Roshiról hiányzik a napszemüveg és a teknő, vmint feltételezem, hogy az orrvérzés is hiányozni fog...
Ezektől függetlenül kíváncsi vagyok rá, hiszen az alapszitu közel áll hozzám.

Megj:kedvenc szinkron részem. mikor dermesztő mondja, hogy perceken belül felrobban a bolygó, néhány résszel később meg "2 órád van, hogy elhagyd a bolygót".
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
4981 levél
Válasz 09.03.09. 20:46 #55
tibi6893
off:
belenéztem pár Z részbe, az angol szinkron egész jó, úgyhogy at lesz nyáron
http://shudzsi.blogspot.com
4981 levél
Válasz 09.03.09. 18:49 #54
tibi6893
lol csak most látom hogy elírtam,így akartam:
"így, élőszereplős filmként elég érdekes lesz..."
http://shudzsi.blogspot.com
4981 levél
Válasz 09.03.09. 18:41 #53
tibi6893
nem akartam azt mondani hogy szar, de ha akarod

remélem lesz valami animációs film is, vagy netán újradolgoznák az összes DB részt.(mai animék nagyon szépek, hihetetlen a legtöbb "grafikája"...)
http://shudzsi.blogspot.com
32616 levél
Válasz 09.03.09. 18:38 #52
Creativ3Form
"így elég élőszereplős filmként érdekes lesz..."

Pffu bazz, milyen finoman és visszafogodtan fogalmaztál.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
4981 levél
Válasz 09.03.09. 18:34 #51
tibi6893
amúgy nem értem, ha már feldolgozzák a sorozatot, miért kell élőszereplős film?
egy Final Fantasy (és a mostani RE Degeneration) szerű animáció jobb lett volna, és sokkal látványosabb lenne, így elég élőszereplős filmként érdekes lesz...
http://shudzsi.blogspot.com
11699 levél
Válasz 09.03.09. 18:17 #50
.:[Kain]:.
csak annyit kérdeznék, hogy MIÉRT????!!!

ebből is látszik, hogy nincs isten.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
1251 levél
Válasz 09.03.09. 11:21 #49
Fear666
Sztem azér tünt az a leghosszabbnakSzvsz a Namek bolygón is eltartott egy darabig a gyilokDermesztő nagyon nagy forma volt ,de nem hiába tartott a csillagharcosoktól.Goku dühe és ssj-be való átalakulása már mattolta a gyíkarcút.Amúgy ittis hozzáteszem hogy ssj-be Goku simán kinyírhatta volna ,de a dologhoz hozzátartozik hogy átalakulás előtt rengeteg energiát veszített már.

A különleges erőkön(dermesztő alakulata) viszont szakadtam a röhögéstől.Ginyu kapitány kivételével azok akkora faszkalapok voltak h nemigaz XD Bírtam ahogy Goku megérkezett a Namekra aztán helyrerakta mindet.Nameg azon szakadtam még amikor Vegita közbe majdnem agyérgörcsöt kapott az idegességtől hogy lehet ennyire elmaradva Gokutól XD

Bár goku se volt épelméjű egészen amikor a Kaito teknikánál nem nyírta ki Ginyut egyből.Sebaj ,tanult abbólis.De Ginyu is amikor nem tudott mit kezdeni Goku testével XD Krilinék hogy osztották Gohannal XD Kész XD
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U
1251 levél
Válasz 09.03.09. 11:13 #48
Fear666
Így van ,van ám ellentmondás is a történetbe.Láttam amúgy a GT-ből a harcokat ,nekem túl nyers volt.Az SSJ2 és SSJ3 jobban bejött.Valóban folytatás(annak is szánták)a GT mind a 64részével ,de már az eredeti író nem vállalt szerepet benne ,és sztem egy határvonalat megkellett volna húzni.Túlzásnak tartottam az SSJ4-et ,mivel épp ésszel már egy SSJ3 Sayain-nál sem igen lehetett hatalmasabb harcost elképzelni.Ettől függetlenül jó a GT ,sőt ,még élvezhető is ,de szimplán faszságnak tartom.Természetesen örültem azér a végén Goku sikerének
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U
1534 levél
Válasz 09.03.09. 00:42 #47
Mauddip
Jó az írásod! Élvezet volt végigolvasni, h milyen jól megjegyezted a történetet, és persze visszaemlékezni, h milyen jó is volt nekem annó, mikor hazaértem általános suliból, és akkor kezdték még csak a DB-t az rtl-en (úgy 13-14 éves lehettem), majd középiskolába folytattam, ugyanúgy hazaértem, aztán egyből a tv elé, h nézzem a dbz-t! Egyébként a leghosszabb talán Dermesztős rész volt, nem? Cell és Boo nem is volt annyira hosszú... Vagy az azért volt, mert Dermesztőt még nap mint nap 1* láttam, úgy értem, napi 1 rész volt, a későbbieket meg már végigtekergetve a gépen?

( Szval az írásod 5ös )
"Money and women. The reasons for make most mistakes in life. Looks like you've mixed up both."
2011 levél
Válasz 09.03.08. 23:56 #46
Corvus5
Nem tudom a történetet miért írtad le nekem, de végülis bajnak nem baj.
Más részeket értékeltünk a sorozatban, ez így rendben is van. Viszont ha vki nem nézi meg csak a Z végéig, akkor szinte félbe hagyja az egészet. A történet befejezése a GT, ami elvarrja az elvarratlan szálakat. Szerintem a negatív energia és természet egyensúlyának felborulása jól ki van találva, vmint a Great ape vs SSJ4 harcot is kár lenne kihagyni annak, aki kedveli a sorozatot. Az utazásos rész nekem sem tetszett annyira, viszont hirtelen nem is tudnék alternatívát mondani, amivel folytathatták volna a történetet és behozhatták volna a későbbi ellenfeleket.
A Z-re visszatérve említetted Piccolo regenerálódását. Na az még mekkora marhaság volt! Nappa lazán leöli Piccolot, aki teljesen egyben marad, még pofázik is egy darabig, aztán meghal. Cellnek meg lerobbantják a felsőtestét és regenerálódik. Gondolom nem kell ecsetelnem az ellentmondást. Az meg pláne furcsa volt, amikor azt mondta Cell, h van a fejében egy sejt, amíg az el nem pusztul, addig képes regenerálódni... mondta ezt, miután a felsőtestét és a fejét(!) visszaregenerálta a lábaiból.
Úgy tűnik ilyen részletekre már nem figyeltek a srácok.
4981 levél
Válasz 09.03.08. 20:09 #45
tibi6893
és elolvastam az üzid
de hosszú volt...
http://shudzsi.blogspot.com
1251 levél
Válasz 09.03.08. 20:05 #44
Fear666
Amúgy tök poén hogy szétvan offolva a topic ,dehátha egyszer a filmnek nemsok köze van az igazi DB-hez....
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U
1251 levél
Válasz 09.03.08. 19:58 #43
Fear666
Abban egyetértünk hogy a film nem méltó a DB-hez ,deha más címet adtak volna neki talán egy esti popcorn movie-nak elmenne.
Más:
Én veled ellentétben a GT-t egy nagy faszságnak tartom,bár itt megjegyzem hogy azt már nemis Akira Toriyama írta.Nekem a Z! az etalon ,és szintén veled ellentétben nekem kvázi a Cell elleni harcok tetszettek a legjobban.Na nem mintha Dermesztő és a Buu elleni harcok szürkék lettek volna, sőt.Igen énis kicsit nonszensznek tartottam a Dermesztő Saga után hogy holmi kiborg legyőz egy SSJ csillagharcost(pláne Vegitát) ,de azért azok a "robotok" jóval többől álltak mint egy aksiból ahogy körvonalaztad.Hamég emlékszel Dr.Gero"tudod vörös szalagrend ,amit anno a kisgoku a sima DB-ben szétvert" gondosan megtervezett mindent, és a kiborgjai(C16-c17-c18 stb)az úgynevezett teknikai csoda határai voltak.Igaz a kis kövér pl akit Vegita kinyírt az elején nem sikerült vmi jóra(Goku is csak azér nemtudta lecsapni mer vírus támadta meg a szívét ami ellen Trunks hozott neki gyógyszert a jövőböl azon időgép által amit akkor Bulma épített).De az igazi kiborgok akik először legyőzték Vegitát és a többieket szinte mérhetetlen erővel voltak felruházva az által hogy az agyuk egy számítógép volt"részben" ,és azért egy hús-vér harcos nem képes a másodperc tört része alatt milló műveletet végrehajtani az agyban.A kiborgok ereje és sérthetetlensége meghát....maradjon ez Dr.Gero"mint tudós"titka.Mellesleg kiborgokról lévén szó ,nemis volt érzékelhető energiájuk szinte ,így hatalmas előnyre tettek szert akár egy szuper csillagharcos ellen.
Aztán ottjön a másik dolog:CELL.Cell egy olyan sejtből fejlődött ki ,mely mind tartalmazta ifju sátán ,dermesztő, és goku génjeit is.A számítógép gondosan eltervezett mindent ,és a célja egy olyan lény létrehozása volt ,aki jópárezer ember és a két legerősebb kiborg felszívása után TÖKÉLETES LESSZ mind szellemileg ,mindpedig fizikailag ,és lehetetlen legyen legyőzni.A számítógép ezt kiszámolta hogyha sikerül a terv ,akkor Cellnek nem lehet ellenfele az univerzumban.

Aztán meggyógyult Goku szíve ,és a mindenható palótájában adódott lehetőség edzeni a tér és idő szobájában ,ami annyira megnövelte a csillagharcosok erejét hogy Cell(nemhogymár a kiborgok ,azok a tér idő edzés után sehol nem voltak egy ssj2 csillagharcoshoz)első két alakja edzőpartnernek is kevés volt nekik.Hát igen ,ahol 2évet edzhetsz 2nap alat írtó magas gravitáción...DE! itt jön képbe Vegita ,aki ahelyett hogy lazán elpusztította volna a majdnem tökéletes Cell-t ,gőgböl és a hatalamas önérzete miatt engedte cellnek hogy elnyelje a c17es kiborgot és ezáltal hozzájusson a számítógép által ígért tökéletes ,és legyőzhetetlen alakjához.Ittmár úgy tünt hogy nincs remény ,de Goku a tér és idő szobájában edzés közben felfedezte Gohan-nak egy olyan felfoghatatlan KI-kitörését ,hogy nemis gondolkozott tovább ,rájött hogy erre kell építeni ,hiszen Gohan erejének kisfiú létére nemvolt határvonala.Csakhát tudjuk hogy Gohannak nagyon sok kellett ahhoz hogy ezt a rejtett megmagyarázhatatlan erejét előtudja hozni ,de Goku bízott benne, és ezértis ő maga szállt szembe Cell-el először a Cell-játékban.(Mr.Satan-t és a többieket nem említem mert értelemszerűen említésre sem méltók).
Amúgy hogyha Cell-ben nem lettek volna meg ifju sátán génjei, már Goku is legyőzte volna ,(hiszen hihetetlen harcossá képezte magát a tér és idő szobájában)de azzal hogy eggyetlen élő sejtjéből képes volt regenerálni magát Cell pillanatok alatt ,már a bölcs és nagy Goku sem tudott mit kezdeni.
Ekkor jött képbe Gohan ,és aztmár mindaketten tudjuk hogy amikor minden veszni látszott ,Goku számításai bejöttek ,vagyis Gohan "megnyílt".Előtört a megmagyarázhatatlan tiszta ereje ,amivel elpusztította Cell-t.
Nem értek egyet veled Gohannal kapcsolatban.Mit vártál egy kisfiútol?Hm?Akinek még az iskolában lenne a helye a többi "normális" gyerek között?Fizikálisan Gohan volt a legerősebb már kiskorában is ,csak nem tudta előhozni értelemszerűen csakhamár minden kötél szakadt.Aztán amikor felnőtt ,ő lett a legerősebb.Igaz nemvolt olyan jó és bölcs harcos mint az apja Son Goku(mert Goku az univerzum legnagyobb harcosa ez elvitathathatatlan) ,de meghatározó karakter volt azárcsak Vegita és a többiek.
Az hogy egy földi embertől született csillagharcosnak gyereke ,attólmég nem korcs ,sőt!.Szerencsés párosítás hiszen a gének által így hamarabb fejlődnek a gyerekek.Igen ,Vegita is meglepődött amikor 500szoros gravitáción edzett és a kis trunks bement hozzá mint SSJ.Dehát pont ezért szerencsés a földi ember és a csillagharcos párosítása.
Ennek ellenére van egy határ ,tehát ettőlmég nem tudta volna legyőzni egy un"korcs" pl Goku-t ,mert nemcsak a nyers erő számított ,hanem a belső energia ,és a harcművészet tudománya ,noéspersze a bölcsesség ,amiben Goku verhetetlen volt.(Nameg evésben XD)

A Buu Saga már egy cifrább történet ,arrolis csak annyit hogy ottis Vegita kúrt el mindent a fene nagy büszkesége miatt, deha pl Goku tudott volna regenerálódni mint kvázi Buu ,akkor a kis pink pacáknak akárkit szív fel nemlett volna esélye.Azér a Vegetto fúzió durva volt

A GT úgyahogy van hülyeség ,a japók már nemtudtak mit kitalálni, és látszott hogy toriyama úr keze nincs benne.Az méltó lezárása lett volna a DBZ-nek ahogy Son Goku elrepül edzeni a harcművészetek nagytornáján felfedezett kisfiúval(aki egyébként Buu reinkarnációja volt)

A Kaio Shin-ek meg mindenható létükre elég szánalmasak voltak a Buu Saga-ban ,dehát ebbe már nem megyek bele

DBZ FOREVER!
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U
4981 levél
Válasz 09.03.08. 18:35 #42
tibi6893
nekem pont a japán ordítások/üvöltések voltak érdekesek, és viccesek.
Többnyire én szeretem és ragaszkodok is a magyar hanghoz/szinkronhoz, mivel nekem megfelel (bár a Z néhány epizódjában pár rész/hang béna volt és sok japán effekt maradt, de nem baj, régen volt.)
De a DB esetében ez csak részlegesen lehetséges, ráadásul így nehezebb lesz beszerezni.
http://shudzsi.blogspot.com
2011 levél
Válasz 09.03.08. 18:32 #41
Corvus5
Nekem bejött a japán angol-magyar felirattal. Szerintem passzolnak a karakterekhez a hangok. Egyszer belenéztem youtube-on az angol verzióba, hát mit ne mondjak... nagy selejt volt. Mikor Goku szörnyeteggé változott úgy visított közben, mint egy 6 éves kislány, ha húzzák a haját. Én ha tehetem inkább a magyar részeket szerzem majd meg japán hanggal feliratozva.
29274 levél
Válasz 09.03.08. 18:30 #40
Germinator
Igen, valóban olyan, de ettől még nem néz ki rosszul
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
4981 levél
Válasz 09.03.08. 18:17 #39
tibi6893
majd szétnézek, messze van még a nyár

mondjuk azt már elterveztem hogy mindenképp amerikai kell, japán nyelvet sajnos akármennyire is akarom nem bírom 10-15 percnél tovább
http://shudzsi.blogspot.com
1534 levél
Válasz 09.03.08. 18:13 #38
Mauddip
Magyar és Amcsi... csak épp torrenten szedtem kb 1-2 éve! Linket sajnos nem tudok, de minden évbe 1-2 alkalommal fenn szokott lenni mindenhol!
"Money and women. The reasons for make most mistakes in life. Looks like you've mixed up both."
4981 levél
Válasz 09.03.08. 17:30 #37
tibi6893
milyen nyelv?
ha amcsi pm-be jöhetne link.
http://shudzsi.blogspot.com
1534 levél
Válasz 09.03.08. 17:28 #36
Mauddip
Mellékesen az összes rész, egész kis méretben, úgy, h még talán élvezhetően nézhető (DB,DBZ,DBGT és asszem 12 film), 24giga nálam... a DBZ meg asszem úgy van, h 150 körültől 10 rész magyar/10 rész angol... egészen 200ig, és még 240-250 körül van 1-2 rész valamiért magyarul!

A trailerre meg ismét csak azt tudom mondani őszintén, h ez egy sz@r!
"Money and women. The reasons for make most mistakes in life. Looks like you've mixed up both."
4981 levél
Válasz 09.03.08. 17:11 #35
tibi6893
magyarul ha jól tudom a teljes db sorozat fellelhető, a Z meg kb 150-160-ig magyar letölthetősége meg össze-vissza van.
Én nyárra terveztem hogy megnézem a dragon ball-tol a gt-ig és talán a filmeket/specialokat is...

angolul nagyobb torrent oldalakon is rákereshetsz feliratra meg gugli, van pár ilyen anime lap.
http://shudzsi.blogspot.com
27963 levél
Válasz 09.03.08. 17:08 #34
LordMatteo
A trailert nézegetve és a hsz-ket olvasgatva megjött a kedvem az animehez, de nem tudom honnan lehetne leszedni egy normális minőségű feliratozással/szinkronnal a cuccot legalább jó sok részig. Tipp?
A kibaszás társas játék, sose feledd.
4981 levél
Válasz 09.03.08. 17:04 #33
tibi6893
apám... hát ez tényleg szegény anime gyalázása...
még jó hogy az én kedvencem Vegeta nincs benne
http://shudzsi.blogspot.com
6388 levél
Válasz 09.03.08. 16:55 #32
Beny12
Ha ugyanazt a részt vágták meg, és nem egy újat raktak bele, akkor azt kell hogy mondjam, az bizony egy félkezes kamehame... Az elején ugye két kézzel koncentrál, utána egy kézzel kilövi...-.-
13848 levél
Válasz 09.03.08. 12:36 #31
powerhouse
Szerintem egy az egyben az Armageddonból lett koppintva, teljesen ilyen, amikor Párizsba csapódik a meteor.

Armageddon
DB (közepe felé van)
If I look back I am lost
2011 levél
Válasz 09.03.08. 12:04 #30
Corvus5
Látom abban mindenki egyetért még látatlanban is, h ez a film a Dragon Ball megcsúfolása lesz.
OFF:
Olvasom itt, h egyesek imádják a Z-t és utálják a GT-t. Na akkor én bizonyos szinten az ellentábort képviselném
A Z-ben a Dermesztő és Buu elleni harcok tényleg jók voltak, de a robotok és Cell elleniek...hááátt... egy szó van rá: GÁZ!
Aki végignézte a sorozatot tudja milyen keményen kellett edzenie Gokunak ahhoz, h erősebb legyen, és micsoda erőkülönbségek voltak az egymást követő ellenfelek között. Gyakorlatilag össze sem lehet hasonlítani őket, annyival erősebbek voltak az aktuális ellenfelek a korábbiaknál. Dermesztő volt a csúcs, az univerzum legerősebb (ismert) teremtménye, aki halhatatlan akar lenni, és őt győzi le a SSJ-vé változó Goku, a szupercsillagharcos, akiből Vegita elmondása szerint 1000 évente születik 1, aki legyőzhetetlen. Erre itt a Földön vmi nyomi belerak 1-1 aksit 2 tinibe és azok máris istenkirályok lesznek és lenyomják az SSJ-ket. Ez micsoda szánalom! Akkor miért nem épít Bulma az apjával egy olyan robotot, ami annyira kemény, h a gondolatával el tud pusztítani bolygókat? Akkor nem kellene itt erőlködni a harcosoknak, csak egy nagymérteű aksi kell hozzá! Ugyanilyen baromság az, h az ezután születők (Trunks, Goten, Pan) alapból iszonyat kemények, a fiúk már úgy bújnak ki az anyjukból, h SSJ-vé tudnak alakulni, mert annyira erősek. Miért? A tisztavérű csillagharcosok, Goku és Vegita edzenek és harcolnak mint az őrült és alig sikerül az SSJ-t elérniük, ezek a "korcscsillagharcosok" meg így születnek? Aztán ami még gyík a Z-ben az Gohan. Testileg és lelkileg is gyenge, beképzelt kis pöcs. Állandóan útban van, nagypofával odamegy h szétveri az ellent, aztán reszket össze-vissza, miatta hal meg Piccolo, később az apja és Trunks is. A Cell elleni harcnak semmi értelme nem volt. Ha Gokunak nem az lett volna a fő célja, h erősebbé tegye Gohan-t, mint ő maga, hanem saját magát edzi a tér-idő szobában, akkor félkézzel leverte volna Cell-t. Még így is majdnem legyőzte azzal a minimális edzéssel, amit végzett. Végülis így jó ahogy van, de ezeket a részeket én másképp képzeltem volna el.
A GT pedig az egész megkoronázása. Kezdetben nem néztem, mert gagyinak tartottam, de később átugrottam az utazgatásos részt a Babi harcokig. Miután Goku SSJ 4-é változik, onnantól nagyon állat lesz. Az Omega elleni harcról nem is beszélve, de nézze csak meg maga, aki kiváncsi rá.
OFF vége.
29274 levél
Válasz 09.03.08. 11:58 #29
Germinator
Azért az a városfelrobbantás pöpec volt
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
13848 levél
Válasz 09.03.08. 11:45 #28
powerhouse
Ja, a japán kultúra teljesen más, mint az amerikai. És utóbbiaknak készül a film. Ezzel kb le is lehet zárni a témát.

Amúgy tényleg hihetetlen gagyinak tűnik, ez rosszabb lesz, mint a Tomb Raider volt.
If I look back I am lost
1567 levél
Válasz 09.03.08. 11:04 #27
Marv
Maximálisan igaza van, ja, csak éppen ez nem változtat azon, hogy minden amit a trailerben láthatunk az szar, igénytelen, szánalmas és nevetséges. Kezdve a karakterek kinézetétől egészen a bunyókig és még sorolhatnánk.
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
92 levél
Válasz 09.03.08. 10:13 #26
Narxis
Maximálisan igazad van!
1 levél
Válasz 09.03.08. 01:57 #25
polovcev
Tisztelt Fanyalgók!

Bár van az a szomorú érzésem, hogy a film némi csalódást fog jelenteni, mégis kénytelen vagyok kikelni magamból. Annak ellenére, hogy állítólag láttátok a sorozatot elég furcsa hiányosságok bukkannak fel.

1, a film alapja a DB nem pedig a Zed vagy a GT
2, ennek megfelelően lettek beépítve a karakterek is. Pl: Piccolo az öreg Piccolo (nem tudom másképp mondani elnézést), a csaj aki a hajón mellette áll pedig Mai aki valóban szolgálta őt. Korábban egy Pilaf nevezetű alacsony koboldszerű figura volt a főnöke.
3, Mai képes volt alakot váltani és a fehér ruhás csaj aki így maga ellen volt képtelen küzdeni Chi-chi, Goku későbbi felesége.
4, a sima DB-ben Bulma valóban használt lőfegyvereket és a motor a Capsule Corps terméke.


5, igen Én is hiányolom Krilint, szerintem nélküle azért nem ugyanaz. Az egykezes kame pedig elszomorít.

Ami pedig a hasonlóságot illeti. Ugye nem vártátok komolyan, hogy egy az egyben másolni fognak. Engem igen csak idegesítene, hogy öt percen keresztül merednek egymásra, majd 10-15 percig csak "töltődnek". Egy kissé nehézkessé tenné a film megnézését ha 8-10 órát tartana.

Köszönöm
347 levél
Válasz 09.03.08. 01:15 #24
Berci1
Trailer alapján ultra gagyi lesz. Pedig általában a traileren vannak a legjobb részek a néző csalogatásra. Nem értem mit erőlködnek ezen a témán. Ezt egyszerűen lehetetlen megfilmesíteni. Vagyis lehetséges de nem az ő gondolatmenetükön: Fú rakjuk tele pisztollyal meg egyéb fegyfeverrek meg robbantgatásokkal(amik persze jók lennének csak nem robbanószertől vagy egy benzines kannától hanem KI támadástól!) Persze szereplők teljesen elferdítve. Bár még meg lehetne ezeket szokni. Na de kérem, Goku attól Goku hogy alapból kisfiúként kezdődik a story és nem ismert a nagyapján kívül más embert. Ezért szépen elkezdi Bulma által kiismerni a világot és megmarad a tiszta szíve. Nem egy trendin kiöltözött csávót kellett volna berakni aki néha esetleg felveszi a harci ruhát bár a ruhakérdés a legkisebb baj. Tisztára mintha egy jackie chan filmet látnék csak egy zöld arcú palival és 7 világító gömbbel... Szegény japánok foghatják a fejüket. A bunyókba az volt a szép hogy nem kis szűk helyeken történtek hanem nyílt terepen vagy harctéren pl Tenkaichi. Piccolo karaktere viszont elég használhatónak tűnik a trailer alapján. Bulmából meg Lara Croftot csináltak. Goku meg fél kezes kamehamehát csinál. Istenem, remélem csak azért mert a másik karja megsérült, nem pedig a DB egyik legismertebb technikájának a megcsúfolásának lehetünk szemtanúi. A videóból úgy vettem ki hogy az a fehér ruhás japán csaj Piccolo segítője, de nemértem minek neki ember segítő, ha ki akarta írtani az emberiséget. Remélem csak kihasználja. Az az egy gombnyomásra összerakot motorszerűség jó benne. Gondolom az akarná visszaadni a kapszulákat. Ja és kivették Krilint, Goku legjobb barátját. Ahogy látom Tenchin hanékat tök kihagyták és az amcsi szuperhős filmekre jellemző gyorsan mentsük meg a világot alapra kerül az egész film. Mért kell szegény DB-t bemocskolni? Naná hogy pénzért. Aki nem ismeri a DB-t annak mindegy, de néhányunk gyerekkorából kihagyhatatlan rajzfilm volt. És én a mai napig elő szoktam venni és bele-bele nézek. Talán ez a rajzfilm azért ekkora siker mert nincs benne se nagyon technikáról szó hanem barátságról, Föld, végül az egész galaxis megmentéséről és egy tisztaszívű gyereknek egész életéről aki jó barátokra tesz szert ,családot alapít, megvéd mindenkit és végül eléri célját, hogy ő legyen a legjobb harcos. És csomó jó bunyóval fűszerezve. Na és persze a japán humort se feldejük
Sztem ne élőszereplős filmekkel törődjenek mert a DB varázsa nem jön át hanem minnél több rajzfilmet kéne csinálniuk mert rajongók milliói epekednének minden percért. De 1 próbát megér. Majd meglátjuk milyen lesz. Bízom benne hogy tévedek és jót fogok szórakozni a filmen. Bocs ha kicsit hosszú lett a komment
558 levél
Válasz 09.03.07. 09:34 #23
Drukala
Ha jól emlékszem volt már egyszer valamilyen adaptációja, ami egész egyszerűen bűntett volt az eredeti szériával szemben. Annyira rossz csak nem lehet...talán majd a mozicsatornán belenézek ha leadják. Mindenesetre tényleg jó ötlet lett volna ezt elválasztani a DB-tól, úgy biztos sokkal élvezhetőbb lenne.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
1567 levél
Válasz 09.03.07. 08:04 #22
Marv
Ilyen filmeket szoktam venni 500 Ft-ért a Tescoban, majd pár sör mellett a haverokkal elfogyasztani.

Bűn... de én hiszem, hogy ilyen is kell .
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
92 levél
Válasz 09.03.07. 06:26 #21
Narxis
Zsír film lesz, must have.
302 levél
Válasz 09.03.07. 00:45 #20
Szekuj
Egy szem Dragonball rajzfilmet sem láttam. Csak annyira kerültem vele kapcsolatba, hogy hallottam már a nevét, de fogalmam sincs, hogy miről szól. Tehát engem nem zavar, hogy ki/mi/mikor/mit csinál és kellene csinálnia a filmben.
A trailer alapján a "megnézném" kategóriába tartozik, mint egy akármilyen képregényes, szuperhősös átirat.
i5-6600k, GA-Z170-Gaming K3, 16 GB HyperX Predator @3000 MHz, Inno3D GTX 1070 iChill X3
55 levél
Válasz 09.03.06. 22:51 #19
arcane
amugy a buu saga-ban neked a bonbonos rész h teccett?
én ott szakadtam a röhögéstöl
japánoknak beteg a humora
Terror in a near future!Easyrider stand up pressure!Faster Monstertruckdriver!Highway Rock'n'Roll disaster!
6388 levél
Válasz 09.03.06. 22:46 #18
Beny12
Kíváncsiságból rákattintottam erre

Na de ne offoljuk szét a topicot
6388 levél
Válasz 09.03.06. 22:43 #17
Beny12
Faszául összevágta a gyerek "Pistiről nem tudok nyilatkozni a jóízlés határain belül"

szerk.: látom téged is megfogott az a rész
55 levél
Válasz 09.03.06. 22:43 #16
arcane
ez botrány...
ennyi
Terror in a near future!Easyrider stand up pressure!Faster Monstertruckdriver!Highway Rock'n'Roll disaster!
1251 levél
Válasz 09.03.06. 22:42 #15
Fear666
Pistiről nemtudok nyilatkozni a jóízlés határain belül XD 5:35-nél XD
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U
1251 levél
Válasz 09.03.06. 22:34 #14
Fear666
Ezt nézd meg ,..be**arsz XD XD

http://www.youtube.com/watch?v=T2d2Zltrf-c

XD

HATALMAS!Sírok XD

Kegyetlenjól összevágták ,Vegitának nagyon jól áll XD
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U
6388 levél
Válasz 09.03.06. 22:14 #13
Beny12
A fúziókról rémlik valami. Anno nagy kártyagyűjtő voltam. Van is egy "aranyozott", amin goku éppen kamehamézik Buu és... hm... francba nem emlékszem a nevére. Vegita fia, meg Gohan egyesül? Vagy Gohan akkor már felnőtt, és az ő fia? Haver... inkább nem kérdezek, hanem megnézem Ez a kis beszélgetés most ingencsak felkeltette az érdeklődésem a DB iránt, de sajnos mostanság idő szűkében vagyok...
1251 levél
Válasz 09.03.06. 21:52 #12
Fear666
Na utánna jön a Buu Saga még.Azis van olyan hosszú mint a Cell Saga.Amúgy Goku csak azér nem tudta legyőzni Cell-t mert eggyetlen agysejtjéből képes volt regenerálni magát ,fizikálisan Goku mindenkinél erősebb volt ,még Trunksnál is.Csak Gohanba volt meg az a düh ami által a határtalan erejét szabadjára tudta engedni ,és onnantol Cellnek esélye nem volt.A Buu Saga-ban viszont már Goku lessz a főszereplő, és a fúziók
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U
6388 levél
Válasz 09.03.06. 21:45 #11
Beny12
Addig láttam, mikor Gohan kivégzi Cellt.
1251 levél
Válasz 09.03.06. 21:39 #10
Fear666
A Z-t szerezd be a komplettet.Bitangjó mind a dermesztő saga mind a cell saga ,mind a buu saga.A GT hülyeség.A Z-t még végig Akira Toriyama írta
Spirito JUVE! http://www.youtube.com/watch?v=nQh2ufZ8I1U

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.