Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A játékosok hamarabb halnak - támadások kereszttüzében a brit egészségügyi kampány (Hírek)

1 levél
Válasz 09.03.10. 11:00 #6
Dzsekszon
A britek mire nem fogták még rá azt, hogy túlsúlyosak?
4 levél
Válasz 09.03.09. 20:10 #5
109
"Oroszsrác" kicsit rajta maradt egy stalker nevű játékon...
A képpel kapcsolatban: elég nagy bakit lőttek ezzel a kampány szervezői
most a nyakukba kapnak egy halom panaszt és pert
lehet maradni kellet volna a "gyerek nézi a tv-t" verziónál de ha ps kontrollert felismerhetően belerakták akkor kinézem belőllük hogy ebben az esetben meg a HBO felirat maradt volna a képernyőn
kedves marketingesek íme egy remek példa mit NE tegyünk bele reklámkampányunkba

"Oroszsrác" !
"sokkal jobb hogyha a játékban élem ki egy kreált személyen az agressziomat"
ööööö...nem biztos...várjál csak...NEM megint benézted
az lenne a jó ha kimennél focizni a spanokkal és ott vezetnéd le nem pedig azt élveznéd hogyan ölsz meg embereket virtuálisan lássuk be..
izé
8074 levél
Válasz 09.03.09. 19:54 #4
Gerry
Jajj...istenem... Remek ez az eszmefuttatás, de mi köze van a témához? Az említett kampányban pusztán arra céloznak, hogy a mozgásszegény életmód növeli számos betegség kockázatát, ez pedig egy igen régóta elfogadott tény, amit a hsz-ed végén magad is elismersz. Lehetett volna a tv előtt ülő kölköt a képre rakni, de mindez vajmi keveset számít a mondanivaló szempontjából.
(Amit pedig nagy bölcsen úgy ámblokk az "angolokról" írsz, az meg már ordít a hülyeségtől. De örülök, hogy a Stalker-t ebbe is bele tudtad szőni )
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
1281 levél
Válasz 09.03.09. 19:52 #3
Indigo
Nevetséges. Túl van lihegve az egész...
2011 levél
Válasz 09.03.09. 19:51 #2
Corvus5
Vihar egy kanál vízben, avagy a bolhából elefántot eset.
4981 levél
Válasz 09.03.09. 19:51 #1
tibi6893
aztarohadt.....
http://shudzsi.blogspot.com
330 levél
Válasz 09.03.09. 19:50
RUSSIANBOY
Ez hülyeség...Mindeben van valami káros ugy ahogy a gyogyszertől se biztos hogy jobban leszel ha éppen a mellékhatásai közül lép fel valamelyik.....A kávéban is van méreg amivel fertőzzük magunkat akkor az egyik gyümölcsitalban a Guargumi akkor a Kóla és hasonlok a fogakat roncsolják stb stb stb.....és én még mindig ott vagyok hogy sokkal jobb hogyha a játékban élem ki egy kreált személyen az agressziomat pl ha németeket lövök vagy mutánsokat irtok vagy pl a GTA játékokban embereket verek elveszem a kocsijukat hasonlok mint a valo életben persze sajnos vannak és lesznek is olyanok akiknél ez mindig forditva nyilvánul meg hogy a játék után ugy érzi ki kéne probálnia de ezért nem lehet a játékokat hibáztatni ezért lehetne a filmeket de azokat se mert mind a játék mind a filmek a mi életünk a mi világunk valoságát mutatja be szoval saját önmagunk az embereket lehetne hibáztatni ezért amiért......de gondoljunk csak bele most emiatt betiltanák a filmeket játkékokat akkor GeB.sz lenne hogy na....talán még egy Gazdasági Válság vagy összeomlás.....ha ugy vesszük azok a szülők a hibásak akik hagyják a gyereküket a gép előtt vagy a tv előtt felnőni mert egyszerűen nincs idejük rá vagy nem akarnak folgalkozni a gyerekkel.velem mindig foglalkoztak vagy ha nem volt itthon senki akkor tologattam az autoimat.Idősebb koromban aztán megkaptam a számitogépem és miota lett internet el nem tudnám képzelni az életem nélküle.Amig nem volt volt olyan hogy egy játékot végigvittem majd letöröltem majd pár hétre rá megint felraktam és áttoltam megint igaz nehezebb fokon még ha tudtam is hogy mi a vége.Most nem reklámozni akarom de pont ezért jött jol nekem a STALKER mert ott 7 féle befejezés és nyomhatod könnyűn vagy Mester fokon nem biztos hogy ugyanazt kapod...Köztudott hogy az Angolok hyülék.Nem hiába van a szolás is hogy Angol Humor ami számuklra vicces de mindenki más számára Faviccnek tűnik...mindenért rinyálnak mindent betiltanának stb.....de arra nem gondolnak hogy nem Ők a Világ Közepe.Persze van valos alapja annak amit el akarnak érni ez nem vitás de erre kevés az esély.....
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 09.03.09. 19:50 #-1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
A játékosok hamarabb halnak - támadások kereszttüzében a brit egészségügyi kampány (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.