Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

RUSSIANBOY

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

RUSSIANBOY

Szasztok.25 éves Budapesti srác vagyok.Minden érdekel ami orosz a nevemet is innen választottam.Imádom az orosz kocsikat,teherautokat,buszokat,orosz fegyvereket,Mondanom sem kell a STALKER a kedvenc játékom mert minden orosz benne.A legtöbb játékot ugyanis elcseszik azzal hogy pl orosz helyszinen játszodik de pl angolul beszélnek benne.Ez igy szar.Illuzio romboloó.Nemtudom mit irhatnék még magamrol.A számitogépemet csak játékra használom szal ha műszaki gondod van vagy ilyesmi NE irj rola mert nem értek hozzá mert nem érdekel igy nemtok segiteni.Ha bármi (nem műszaki)kérdésed van IRJ nyugodtan.Csá. Mottóm:Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.

Konfiguráció

P IV 3ghz 2GB RAM 120GB vinyo Ati Radeon X1950 (STALKERezéshez számomra ideális):):):):)sajnos a Clear Sky alatt szaggat nemtudom akkor hogyan optimalizálták a GAME-et hogy gyengébb gépeken is fusson akkor nem lenne szabad szaggatnia nálam nem?

RUSSIANBOY

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
330
Aláírás:
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái