Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Art of Murder: Halálos Marionett

19 levél
Válasz 10.07.19. 17:51 #10
s
végigvittem
19 levél
Válasz 10.07.18. 15:27 #9
s
de az csak később kell ,gondolom
19 levél
Válasz 10.07.18. 10:50 #8
s
meg a poszterrel se tudok mit csinálni
19 levél
Válasz 10.07.18. 10:47 #7
s
sziasztok,tökre elakadtam még az elején.ott vagyok,hogy bemásztam az ablakon,és a fiókban találtam egy akasztó szerű izét,és hogy a térkép alapján lehet megcsinálni az akasztókat,de nem enged tovább,segítség
11436 levél
Válasz 09.03.21. 13:02 #6
Lacko
Remélem már túljutottál ezen a részen, de a megoldás, hogy a térképet rácsavarod a szoborra és kidobod az ablakon.
33797 levél
Válasz 09.03.19. 15:12 #5
Creativ3Form
Dehogy nem volt csalódás, 1 pont minusz alapból az értékelésnél a vége miatt. Jól felépítet, izgalmas sztori, ötletes, szép pályák meg rejtvények és akkor a tetőponttal pofán basszák az embert. Kapunk egy sablonos véget, amit összecsapnak egy 2 perces videóval, pedig 10 perccel előtte még hevesen vert a szívem, hogy "na vajon itt mekkora állatság lesz." Nem volt és ez nagy csalódás számomra. Remélem a második részre ezt a hibát kikerülték és kapunk valami rendes véget. Ha nem is egy He7edik szintű katarzist (az ugyanis felülmúlhatatlan) de egy emberes, jól összerakott zárást várok.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1 levél
Válasz 09.03.19. 09:55 #4
rencsi32
Sziasztok!Egy kis segítség kellene nekem a játékhoz.Ott tartok, ahol kikell rakni a mozaikos puzzlet.Azt ki is raktam, igy bejutottam a titkos szobába(ami a könyvespolc mögött van)Ott felvettem a térképet, amit összekell ragasztani a régebben szerzett térkép darabjával.Ezt megtettem.Kijöttem a szobából és megjelenik egy óra és valamit tennem kellene, hogy kijussak a szobából.gondolom vmit az ablakanál kellene csinálnom d enem tudom mit.Sajnos mindig lejár az időm,és bejön egy férfi és akkor lelő.Segitsen valaki!!!!
11436 levél
Válasz 09.03.19. 08:07 #3
Lacko
Most tolom. Hamarosan lesz ismertető.
Előzetesnek azért annyi, hogy a Secret Files jobb.
Ebben ugyanis el lehet akadni. De aztán ha az ember belejön a logikájába, akkor azért ez is megy.

Neked nem volt csalódás az első rész vége? Az nagyon összecsapott és részben értelmetlen volt. Remélem most nem így lesz. Bár már vannak előjelek, pl néha az átvezető filmből nem derül ki, hogy miért is vagyunk most új helyszínen és csak a napló elolvasása után derül erre fény.
33797 levél
Válasz 09.03.19. 02:20 #2
Creativ3Form
Trailer
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33797 levél
Válasz 09.03.19. 02:17 #1
Creativ3Form
"Az Egyesült Államok területén egymást követik a brutális kegyetlenséggel elkövetett, bizarr gyilkosságok. Amikor pedig egy ideje már nem hallat magáról az időközben a Bábos néven elhíresült sorozatgyilkos az Újvilágban, hasonló gyilkosság borzolja a nyomozók idegeit az óceán túlsó partján, Párizsban. A gyilkos minden esetben egy XVIII. századi ruhába bújtatott rejtélyes fabábut hagy hátra a tetthelyen. Az ügyben a nyomozást egy fiatal kora ellenére igen tapasztalt FBI ügynök, Nicole Bonnet vezeti, aki tanácsadóként részt vesz a franciaországi nyomozásban is. Nicole két kontinensen keresztül üldözi a kegyetlen gyilkost, Franciaországból Spanyolországon át, egészen az egzotikus Kubáig."

Egy nagyon jó point and click kalandjáték folytatása. Kíváncsi vagyok, az első részt többször is kitoltam és minden egyes végigjátszásnál ugyan úgy élveztem. Remélem, most sem kell majd csalódnom.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.