Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Bugs Bunny & Taz: Time Busters (Ismertető)

1 levél
Válasz 11.01.22. 10:45 #8
M.Kisasszony
szia!
a tesómmal mi a viking pályán akadtunk el a PC JÁTÉKKAL. nem tudjuk felvenni Tapsit illetve előhívni Tapsi bowling képességét. Próbálkoztunk különböző billentyűkombinációkkal, de sehogy sem jött össze. Mit csináljunk?
amúgy az én vén 18 éves fejemmel is full élvezem a játékot!
köszi előre is a segítséget!
2 levél
Válasz 10.01.15. 16:50 #7
kulcsrazo
szia fojcika nem tudtam énsem rá dobni az üllőt az arabra én más módszerrel csináltam van az arab és az mellett van az oszlop vagy mi a franc és az oszlop vagy mi a franc előtt van egy vékony kis izé arra rá lépsz a tazzal aztán átváltasz a bugs bunnira de a tazt ott hagyod ahol voltál tehát ott az oszlop mellet azon a kis részen és á ugrasz a bugs bunnival a tazra és próbálkozol rá ugrani az oszlop szélére aminek állítólag a tetején van a gyöngy vigyázz repülve nem kapaszkodik!
2 levél
Válasz 10.01.11. 21:36 #6
kulcsrazo
Sziasztok!
Én a Babba's cave pályán akadtam el. Van egy olyan helység ott ahol a taznak kikell pörgetnie 3 izét és mindegyik felett van egy-egy oroszlánfej, itt azt írj hogy "feed me" és a száját is kinyitja,csak nem tudok rájönni hogy mit kell a szájába tenni. Légyszi segítsetek!!
Köszi előre
1 levél
Válasz 08.03.03. 17:31 #5
fojcika
Sziasztok'Megakadtam a Royal Gardenben.Hogyan kell rászakasztani az üllőt a zenélő dobozt cipelő arabra?Előre is köszi'
1 levél
Válasz 08.01.27. 12:10 #4
daryl64
Ki tudna segiteni az arábiai korban a Wind tempe szobában?
1 levél
Válasz 05.05.20. 20:17 #3
braunms
Sziasztok! Jó lenne ha valaki elküldené nekem a Bugs Bunny&taz összes képességét.Elöre is köszi!
Braunmüller Anita
1 levél
Válasz 02.07.04. 08:53 #2
menoh
A Tapsi hapsit (nyuszit) meg kell fogni a Tazzal a négyzettel és mind a négy karikán egyesével rá v. bele dobni ha sikerült akkor mind a négy karika világosan világitani.
Ekkor fel nyílik egy tábla a nagy oszlopnál és a furujával (nyuszival)furujázd el a táblán lévő adatokat. Aztán mássz fel a kötélen és ennyi.

(De lehet hogy az oszlop tetején lessz egy muksi azt öld meg!

Üdv Nigro!
2 levél
Válasz 01.04.21. 19:25 #1
Nigro
Sziasztok segítség kellene mert nem boldogulok a Bugs Bunny & Taz : Time Busters játékkal. Az arab küldetésben a Royal Gardenben össze kell szedni három gyöngyöt. Kettőt sikerült de a harmadik ahol egy medence van közepén egy talapzattal és a plafonról lelóg négy karika, azt nem. Itt bármit csinálok nem tudom a gyönygöt megszerezni. Ja és Playstationon játszom úgyhogy még kódom sincs.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.