Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Cue Online béta hamarosan (Hírek)

Cue Online

Cue Online
A legutóbbi Cue Online cikkek, hírek
2011 levél
Válasz 09.04.15. 18:54 #4
Corvus5
Szvsz ez olyan, h azzal játszol, amit a valóságban vmiért nem tudsz megvalósítani. Pl. én nem tehetem meg, h 300-al tépjek egy versenypályán egy Ferrarival, szóval ez el tud szórakoztatni.
Én dartsozom és múltkor volt lehetőségem kipróbálni számítógépen. Néhány percet bírtam csak, inkább szánalmas volt, mint szórakoztató.
Ezt is kb. olyan emberek fogják pro szinten nyomni, akik egy egyszerűbb visszahúzást sem tudnak megcsinálni az életben. Amúgy nem figyeltem amikot írtam a hsz-t,vmiért természetesnek vettem, h fizetős lesz, pedig ez nincs is leirva.
Lacee szerintem lenni kell annak, kocsmákban általában van... kocsma pedig mindenütt van.
224 levél
Válasz 09.04.15. 15:47 #3
Lacee86
Nyilván nem olyan, mint az igazi biliárd, de akkor ennyi erővel miért vannak sportjátékok (Fifa, NBA), miért vannak autószimulátorok stb. Sztem jól el lehet ilyesmikkel lenni, ha arról van szó. Ja, és én egy 11ezres kisvárosban lakom, és nem tudok olyan helyet, ahol lenne biliárdasztal. Sztem nagyon sok településen nincs.
1653 levél
Válasz 09.04.15. 14:43 #2
AstorAnt
Lol, ennek a lényege az hogy aki szereti a billiárdot bármikor össze tudja mérni a tudását a világon sok ezer játékossal.Azaz bármikor tud játszani, a legkülönbözőbb szintű játékosokkal és állandóan tournamenteken vehet részt.Ez olyan hogy az internetes sakk lényege sem az hogy ne kelljen megvenned/elővenned a sakktáblát, hanem hogy a szintedtől,környezetedtől és idődtől függetlenül bármikor találhatsz számodra megfelelő ellenfelet.Nyilván ez még realisztikus fizika mellett sem lesz olyan mint egy asztali party, de aki szeret biliárdozni, annak jó szórakozás tud lenni.
"Everyone who run, is a VC, everyone who stand still, is a well disciplined VC"
2011 levél
Válasz 09.04.15. 12:17 #1
Corvus5
Na hát ez már tényleg atomszánalmas. Van még egyátalán olyan település, ahol nincs biliárd asztal, de van internet?
766 levél
Válasz 09.04.15. 12:17
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Cue Online béta hamarosan (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.