Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cue Online béta hamarosan

Online biliardjáték indul.

2009.04.15. 00:08 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Április végén indul majd a nyílt bétatesztje a Cue Online című internetes biliárd játék, mely teljesen élethűen lemodellezi a fizikáját a golyóknak. Annyira komolyan vették a dolgot a készítők, hogy a videóban látható trükk lövéseket is kivitelezhetjük akár. ■

hozzászólások (4)

Corvus5
Corvus5 2009.04.15. 12:17
Na hát ez már tényleg atomszánalmas. Van még egyátalán olyan település, ahol nincs biliárd asztal, de van internet?
AstorAnt
AstorAnt 2009.04.15. 14:43
Lol, ennek a lényege az hogy aki szereti a billiárdot bármikor össze tudja mérni a tudását a világon sok ezer játékossal.Azaz bármikor tud játszani, a legkülönbözőbb szintű játékosokkal és állandóan tournamenteken vehet részt.Ez olyan hogy az internetes sakk lényege sem az hogy ne kelljen megvenned/elővenned a sakktáblát, hanem hogy a szintedtől,környezetedtől és idődtől függetlenül bármikor találhatsz számodra megfelelő ellenfelet.Nyilván ez még realisztikus fizika mellett sem lesz olyan mint egy asztali party, de aki szeret biliárdozni, annak jó szórakozás tud lenni.
Lacee86
Lacee86 2009.04.15. 15:47
Nyilván nem olyan, mint az igazi biliárd, de akkor ennyi erővel miért vannak sportjátékok (Fifa, NBA), miért vannak autószimulátorok stb. Sztem jól el lehet ilyesmikkel lenni, ha arról van szó. Ja, és én egy 11ezres kisvárosban lakom, és nem tudok olyan helyet, ahol lenne biliárdasztal. Sztem nagyon sok településen nincs.:-)
Corvus5
Corvus5 2009.04.15. 18:54
Szvsz ez olyan, h azzal játszol, amit a valóságban vmiért nem tudsz megvalósítani. Pl. én nem tehetem meg, h 300-al tépjek egy versenypályán egy Ferrarival, szóval ez el tud szórakoztatni.
Én dartsozom és múltkor volt lehetőségem kipróbálni számítógépen. Néhány percet bírtam csak, inkább szánalmas volt, mint szórakoztató.
Ezt is kb. olyan emberek fogják pro szinten nyomni, akik egy egyszerűbb visszahúzást sem tudnak megcsinálni az életben. Amúgy nem figyeltem amikot írtam a hsz-t,vmiért természetesnek vettem, h fizetős lesz, pedig ez nincs is leirva.
Lacee szerintem lenni kell annak, kocsmákban általában van... kocsma pedig mindenütt van. :-D
ajánlott olvasnivaló