Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Zeno Clash (Ismertető)

Zeno Clash

Zeno Clash
A legutóbbi Zeno Clash cikkek, hírek
1282 levél
Válasz 09.08.11. 22:48 #5
Indigo
Nah, nem is volt az olyan nehéz, mint gondoltam, csak egy iciri-piciri ész kellett hozzá Tényleg nem sok.

Összességében nem volt rossz. A közelharc része valami zseniális. Nem is bonyolították túl, de ha taktikusan játszott az ember, akkor nem is ment át esztelen csapkodásba. A világot magát, amiben játszódik, úgy tudnám jellemezni, hogy "jópofa", érdekes, de azért nem dobtam tőle hátast... A folyamatos ökölvívás már fárasztó és unalmas volt a végére, viszont amik kifejezettem jók voltak, azok a boss-harcok (kedvencem a fejvadász, aki ejtőernyős mókusokat dobál, amiknek lőporos hordó van a hátukra erősítve ).

Minden tiszteletem a készítőké, mert tényleg valami újdonsággal rukkoltak elő, és látszik az igyekezet. Várom a második részt.

7/10
1282 levél
Válasz 09.08.11. 21:56 #4
Indigo
ÁÁá, mekkora egy szánalmas baromság már ez a játék... Most járok ott, hogy végleg le kell győzni azt az idióta Father-Mother-t... De egyszerűen nem megy, ha ennyien támadnak rám egyszerre, meg még bombákat is dobál...
Amúgy tetszik a játék, kíváncsi vagyok a végére, csak már rohadtul unom az ökölharcot...
1282 levél
Válasz 09.07.28. 18:28 #3
Indigo
Nem is tudom. Újdonság meg szürreális világ ide vagy oda, nekem eddig a játék elég nagy faszságnak tűnik... Megyek, verekedek, megyek, verekedek, megyek, verekedek... ésígytovább... Kicsit uncsi. Ráadásul a harc nagyon idegesítő, mikor többen jönnek egyszerre, és még a fókuszálással is szerencsétlenkedni kell...
Valamennyire azért érdekes, meg van egy-két jó poén benne. Kedvencem, mikor az egyik lény úgy akar láthatatlanná válni, hogy minden arrajáró szemét kikaparja
176 levél
Válasz 09.07.23. 08:46 #2
gamator
Érdekesnek tűnik.
Reméljük elég pénzt szednek össze a folytatáshoz, és többet hoznak ki belőle legközelebb.
33223 levél
Válasz 09.07.23. 00:46 #1
Creativ3Form
Akkor ide is:

Nos...igen...ez egy...eléggé érdekes game. A grafikai megjelenítés és a világ, amiben játszódik, nagyon tetszetős. Kicsit morbid, amolyan Tim Burton féle atmoszféra, de ez kevés. Kevés, ugyanis maga a játékmenet nem nagy durranás. Adott a főhős, aki megöli a saját Apj-anyját (Father-Mother) és menekülnie kell. Menekülnie a testvérei és az apj-anya csatlósainak haragja elől. A keret ennyi, de ahogy haladunk előre még történnek érdekességek, de ebbe most nem megyek bele. Túl hosszú lenne és bonyolult is. A lényeg, hogy minden pályán ugyan az van. Elindulsz A pontból, és az utadba kerülő ellenfeleket vagy levered, vagy lelövöd ha éppen az utadba akad egy a pályán elszórt stuki vagy puska és...ennyi. Aztán elérsz B pontba és vége a pályának. Annyi nehézség és változatosság van, hogy a vége felé már egyre több és erősebb ellenfeleid lesznek, de addigra már annyira megszoktad a harcrendszert, hogy semmi nehézséget nem jelent eljutni a stáblistáig. Néha akad egy-két kisebb rejtvény, de ezek olyan primitívek, hogy nem kell okosabbnak lenned egy ötödikesnél ahhoz, hogy túljuss rajta.
A grafika valamint az atmoszféra mellett egyedül a közelharc rendszer érdemel dicséretet, de az nagyon. Rendkívül precízen csinálták meg ezt a részt, komolyan több kombó van, mint egy Mortal Kombatban. Na jó, ennyire azért nem durva, de FPS nézetben kimondottan sok lehetőséged van az ellenfelek agyonverésére. Már-már szimulátor szinten van jelen ez a rendszer, komolyan néha azaz érzésem volt, hogy a következő pofont már érezni is fogom. Erre a részére remélem más játék stúdiók is ráfekszenek vagy csak lekoppintják ezt a részt, mert hatalmas játékokat lehetne kreálni. Teszem azt, egy Harcosok Klubja game FPS nézetben. Igen…na most csorog a nyálam.
Szóval szerintem ez a világ sokkal de sokkal többet érdemelt volna egy egyszerű beat em’ up koncepciónál, ugyanis hiába a szép graf, meg az imént dicsért világ...az összkép kevés az üdvösséghez.

6/10

Első nekifutásnak 5 pontot kapott tőlem a game, de másnap, kapott mégegyet...nem tudom miért
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 09.07.23. 00:46
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Zeno Clash (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.