Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Witcher 2

The Witcher 2: Assassins of Kings

4135 levél
Válasz 18.04.09. 15:57 #923
Sucee
Szép lassan játszogatom újra én is, most xbox-on (és köszi MS, hogy még egy 2011/12-es x360 játék is kaphatott oneX patchet!), Dark nehézségen, és igazából nem tudom, hogy a billentyűzet-egér volt-e ennyire hulladék, vagy szimplán a gépemmel voltak gondok, és abból adódott az input lag, de amilyen rage volt anno első végigjátszáskor normal fokozaton pc-n a harc, úgy váltott át itt darkon kellemes kihívásra. Fontos tény, hogy régi szar a gépem. Mindenesetre fps lag azért low-miden nem volt.
9947 levél
Válasz 18.04.09. 08:37 #922
davkar9
Kezdhettem volna már a 3-at, de inkább újra átszaladtam a Roche úton is, amíg friss a könyvek élménye. Yarpen a rövid találkozás alatt bővebben mesél a Tündevéres kalandról. Sabrina átkának megtörése továbbra is adja... de nagyjából csak ennyi szól mellette. Összességében inkább hajlok afelé, hogy a Iorveth-Saskia végigjátszás legyen a canon. 3 eseményei miatt a nemTriss befejezéseknek több értelme van, a 2 története szempontjából pedig a Iorveth út jobban kapcsolódik a végjáték revealjeihez (Síle és Fil tervelt ki mindent, a sárkány Saskia, stb).
Simple. Eternal. Beige.
9947 levél
Válasz 18.04.07. 11:52 #921
davkar9
Hmm, a harc megszokásához több idő kellett, mint az első lángos kardos rendszeréhez. Tartalmilag viszont rengeteget javított rajta a saga teljes ismerete! Lazán egy, másfél pontot jelent! Triss levakarhatatlansága igazából user error volt eddig, naplót, dialógusokat jobban figyelve (és most már értve) könnyedén el lehetett kerülni.
Iorveth úton mentem, mivel ott több az ismerős. Yarpenéknek örültem is, kár, hogy ők nem tértek vissza a 3-ban. Azt azért sajnáltam, hogy nem kérdezett Ciriről, Tündevéres út alatt elég jól kijöttek.

A Páholy dolgai is jobban körvonalazódtak. Trisst részben felmentem, mert még a gyilkosságok előtt ~dobták a klubból a Geraltos kapcsolat miatt, ugyanakkor valóban úgy tűnik, hogy tudott róla, hogy Yen életben volt. Legalábbis Fil valószínűleg erre utal a börtönös beszélgetés során (+Rita /Keira az első 3. fejezetében).
Kár, hogy nem szerepeltek a többiek, mert habár Triss kikerült, Sabrina ekkorra már halott volt, azt nehezen tudom elhinni, hogy a többiek (főleg Francesca) csak úgy szó nélkül behódoltak volna Síle és Fil akaratának. Bár Cynthia (Fil tanítványa, a nilfgardi kém) a beszélgetésekben említi Keirát és Ritát, ami alapján úgy tűnik, hogy már ők sem voltak aktív tagok. De ha a "vezetők" önállóan cselekedtek azt eléggé karakteridegen dolognak tartom. Fil még elfogadható, de Síle szervezkedései hihetetlenek, ennél nyugodtabb karakter benyomását keltette a könyvekben. Kicsit olyan érzésem van, hogy kizárásos alapon került ebbe a "gonosz" szerepbe.

(Extra1: a Scoia'tael "Aelirenn" csatakiáltásai most tűnek csak fel.)
Simple. Eternal. Beige.
28236 levél
Válasz 17.07.05. 20:06 #920
LordMatteo
+1, én is szeretem. Igazából Mekklén szokta mondani, hogy szar lett a másik két részhez képest, de még így kurvajó, nem tudom ki nyilatkozott róla ilyen negatívan.

Sőt, nekem a hangulata kifejezetten bejön, és a nehézsége is. A Trissel való kapcsolat, főleg Flotsamban abszolút vállalható, meg az egész fejezet is, leginkább itt éreztem azt, hogy a könyvek hangulatát próbálják behozni. Én dark modeban végignyomtam, az első fejezetben haltam jópárszor, de a végére így is könnyű lett.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
4135 levél
Válasz 17.07.05. 14:12 #919
Sucee
Én normalon játszottam, de így is fel tudott idegesíteni. Először tetszett, hogy tényleg ilyen harc előtt felkészülősre vették az egészet, és szükséged is volt főzetekre stb., de ez éppen addig működött, hogy Kayran bossfight, esetleg egy-két kontrakt. Esetek 90%-ában random kerültél harcokba, és akkor vagy szerencséd volt, és nyertél egyből, vagy - miután lemészároltak, és már tudtad, mi jön -, felbuffoltad magad jól, de ez meg totál csalásnak tűnt.

Amúgy szerintem nem a kisebbséghez tartozol azzal, hogy tetszett a játék (bár itt fórumon nem tudom az általános véleményt róla), interneten általánosságban jókat olvastam róla, meg ahogy egy poszttal ezelőtt írtam, összességében nekem is nagyon jó élmény volt. Ha belegondolok, hogy DA2-t ugyanabban az évben adták ki...

Amúgy pont az 5. könyv jön, meg azért így se voltam teljesen segg hozzá, csak sok odafigyelés kellett. Igazából pozitívumként említettem, hogy a játék megköveteli, hogy elmélyülj a világban, ha a legjobb élményt akarod.
9947 levél
Válasz 17.07.04. 23:24 #918
davkar9
Én azon kevesek közé tartozom, aki szereti a 2. részt is (disclaimer: utolsó végigjátszás két éve volt, még a 3 előtt). Politikából tényleg túl sok került bele, viszont az 5. könyv (Tűzkeresztség) után több dolog helyrekerül, legalább gondolatban érdemes lesz majd visszalátogatni. Bosszantó dolgokat részben adom, bár nekem igazából csak a mentések törölgetése (ha jól rémlik lehet a mappából is törölni őket) és az inventory volt a fő bajom vele. Utóbbit is úgy oldottam meg, hogy játék végi top páncél hozzávalóit előre begyűjtögettem, mással pedig nem foglalkoztam. Harcnál pedig baba easyn, folyamatos dodgeolással és gyorstámadással, ez a része se húzott fel.
Simple. Eternal. Beige.
4135 levél
Válasz 17.07.04. 09:10 #917
Sucee
Tegnap a végére értem, nem volt különösebben hosszú, de ez jót is tett neki, mert nagyon töményen adagolta a politikai húzásokat, és bizony át kellett látni a karakterek motivációját. Tetszett nagyon a történet (végig minden esetben Roche mellett álltam), kár, hogy a korábban említett negatívumok beárnyékolták kicsit a gameplayt, volt, hogy hangosan káromkodtam egy-egy harcnál, mert rosszul vette be folyton az irányítást.
Ennek ellenére messze kiemelkedett még sok újabb játék közül is, és meg is győzött arról, hogy Wild Huntot elejétől játsszam, az itteni döntéseimmel.
4135 levél
Válasz 17.06.28. 21:35 #916
Sucee
Ez a mentési rendszer is nagyon hányás. Szeretek gyakran menteni a játékokban, de szeretem ezt ugyanarra a slotra tenni, na most itt fel se ajánlja, Save Game opció egyből visszadob a játékba, hogy oké, elmentve. Aztán egy hosszabb session után törölgethetem egyenként a negyvenhat mentett állást... Furcsa, mert mielőtt pc-n elkezdtem, egyszer kipróbáltam xboxon már, és meg mernék esküdni, hogy ott külön menüt hozott elő, ahol rámenthettem az előző állásra.
4135 levél
Válasz 17.06.27. 13:01 #915
Sucee
Ja, könyvekkel meg nem lesz gond, eddig 2 napnál több nem kellett egyikhez sem. Végzet Kardját imádtam, tetszett az első is, de nálam azt sokszorosan ütötte.
4135 levél
Válasz 17.06.27. 12:59 #914
Sucee
Witcher 3-at One-on játszom, gépen nem futna, így nem is tudnék szó szerinti importot használni. Ott az elején megkérdezte, hogy szeretnék-e W2 mentést "szimulálni" (azt hiszem, ezt a szót használták ), és a nemre mentem, mivel fogalmam nem lett volna úgy sem, hogy miről van szó, így az általad említett beszélgetés sem volt.
9947 levél
Válasz 17.06.27. 12:49 #913
davkar9
Ha import nélkül kezdted, akkor a prológus végén meg kellett kapnod a "mentésgeneráló" beszélgetést, lényegében ugyanaz. Mondjuk több W2 döntéssel nem foglalkoznak, amivel pedig igen azokat egy cdp default állapotra kerekítik (A út esetén ezért, B esetén azért lesz így adott esemény). Szóval nem kötelező újrakezdeni. Ahogy kedved és időd engedi. Nem tudom miből áll a 60 óra, félig kipucolt Velen esetén lehet nem ér annyit pár extra beszélgetés.

Könyvekkel viszont érdemes minél előbb haladni, a jobbnál is jobb lesz úgy a 3.
Simple. Eternal. Beige.
13231 levél
Válasz 17.06.27. 12:46 #912
McCl@ne
Witcher 3-at mindig érdemes újrakezdeni, bár attól függ, hogy mennyire vagy maximalista.
60 óra környékén már vagy átmentél Skelligére, vagy most fogsz, úgyhogy szerintem már nincs értelme újra kezdeni, inkább akkor már egy teljes újrajátszás. Nem tudom egyébként, hogy mi a default world state, érdemes a 2. rész után összehasonlítanod a döntéseiddel, hátha minimális csak az eltérés.
Respect is not given. It's taken.
4135 levél
Válasz 17.06.27. 12:29 #911
Sucee
Nem, Witcher 3-at csak elkezdtem, de annyira megtetszett, hogy inkább úgy döntöttem, hogy végigmegyek szép sorban mindegyik részen, meg közben könyveket is olvasom.
Az a baj, hogy a "csak elkezdtem" is vagy 60 órát jelent, viszont az a mentésem alap world state, W2 ismerete nélkül ugye nem választottam a lehetőséget, hogy megadjam, mi hogy történt. Érdemes majd újrakezdeni emiatt, vagy azért akkora hatással nincs az egészre?
13231 levél
Válasz 17.06.27. 12:15 #910
McCl@ne
Mert egy konzolos szar. Nagyon durván gyenge játék a Witcher 3-hoz képest, de aránytalanul, tehát kettő között eltelt időt, meg az evolúciót is figyelembe véve. A történet és a karakterek miatt érdemes azért végigjátszani, sok mindenben épít rá a folytatás, bár ha az már megvolt, akkor olyan nagy sportértéke nincs azért.
Az inventory-n, meg néhány mozgás természetellenes gépiességén (pl. területváltások az ajtón áthaladáskor) nem tudtam magam túltenni a végére sem.
Respect is not given. It's taken.
4135 levél
Válasz 17.06.27. 12:04 #909
Sucee
Nemrég kezdtem bele a játékba, de meglepően sokszor halok meg sima harcok alatt. Ez a dodge még nem az a dodge, amit Dark Souls (vagy akár Witcher 3) alatt megszokott az ember, lazán rávernek közben a derekamra.
Tetszik amúgy ez a rész is, de inventoryval nem vagyunk jó barátok még, meg azért elég... clunky az egész, még Witcher 1 után is érezhető. Mintha egy általános input lag lenne az egész játékon, furcsa volt ezt megszokni.
756 levél
Válasz 16.08.12. 00:43 #908
Ricsi1976
Megoldva, ultra beállításokkal és vezetékes Xbox 360 kontrollerrel tökéletesen fut. Teljesen jó grafika és játékélmény.
756 levél
Válasz 16.08.01. 11:27 #907
Ricsi1976
Az a gond, hogy ahogy néztem a Witcher 2 csak az Xbox 360-at támogatja, mert kiadták ugye erre a konzolra is. Ha PS3 vagy PS4 kontrollert enné nem lenne bajom. Ezekre is találtam videót vagy leírást, de nem hitelesek. PS3 kontrollert próbáltam már csatlakoztatni, programokkal és vajákolással, de nem sok sikerrel. A jövő héten már okosabb leszek, majd megírom tapasztalataimat. Ezt a Witcher 2 fórumot már végig olvastam, de nincs ilyen téma. Nyílván, mert PC-s harcosokat láttam itt
22849 levél
Válasz 16.08.01. 11:15 #906
Peace
Én egy Logitech Chillstream-et vettem jó pár éve. Néhány játékot végigtoltam vele, de évente egyszer előkerül a dobozból és a mai napig szépen működik és kompatibilis azzal, amit éppen tolnék vele. Legutoljára a most nyári Rossi-s motorjátékhoz vettem elő, és hibátlanul ment vele.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
756 levél
Válasz 16.08.01. 11:12 #905
Ricsi1976
Igen, én is erre gondoltam, de kíváncsi voltam egy hazai megerősítésre, mert angol fórumokon néha kamuznak. Tudod ott már Guitar Hero dobbal is végigtolta egy ázsiai Majd beszélek az informatikus sráccal akivel a gépemet majd összepakoltatom, hogy nézzen már rá a témára. Feleslegesen nen növelném a költségeimet egy Xbox 360 kobtrllerrel. De jó lenne, ha működne, mert konzolharcos vagyok alapból
22849 levél
Válasz 16.08.01. 08:31 #904
Peace
Mindig a google a legjobb megoldás első körben. Ha itt a fórumon senki nem játszotta kontrollerrel vagy az az ember, aki igen, az már nem látogatja, akkor sajnos nem fogsz érdemben választ kapni. Ez ilyen.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
756 levél
Válasz 16.08.01. 07:36 #903
Ricsi1976
Google a barátom. X-box 360 kontrollerrel elvileg fut és kezelhető. Köszönöm a segítséget. Örömmel tölti el szívem, ha ilyen segítőkész fórumot találok egy topicban.
756 levél
Válasz 16.07.29. 10:31 #902
Ricsi1976
Senki? pedig most fejlesztenék PC-t hozzá. Ha valaki tudja a megoldást és validálta, értem alatta, hogy nála működött, segítsen. Köszi
756 levél
Válasz 16.07.22. 08:41 #901
Ricsi1976
Elnézést a sok helyesírási hibáért. Telefonról toltam és elég késő volt.
756 levél
Válasz 16.07.22. 00:31 #900
Ricsi1976
Tudom, hogy maga a kérdés is eretnek, de kontrollerrel lehet valahogy játszani a játékot? Mulyen kontrillerrel és hogy? Konzolos vagyok, a 3-as végigjátszása urán megvettem a 2-t és nagyon nem tetszik a klaviatúra kontra egér
4737 levél
Válasz 16.06.10. 14:12 #899
Christoph
A minap végeztem is vele, hát ez egész rövidre sikeredett egy RPG-hez képest. Tulajdonképp nem sokat változott a véleményem.
A harcokban túl nagy szerepe van a bukfencezésnek, ezzel a módszerrel, ellenfél mögé kerüléssel nagyon simán át lehet gázolni. Főharcok amíg nem jön rá az ember, hogy mit kell csinálni frusztrálóak, utána meg robotikusan meg kell csinálni, nem akkora élmény. A többi harc pedig kifejezetten könnyűvé válik ha fejlődik az ember, szörnyből meglepően kevés fajta van. Elég ciki, hogy a harmadik fejezetben a játék tán legerősebb acélkardját nekkerek védik...

Craftolás, pénz rendben van, jó hogy van súlya a pénznek, van mire spórolni. Inventory viszont nagyon rosszul sikerült. Kicsit fura, hogy kb. a játék elején meg lehet csinálni az össze fajta bombát-főzetet. Ez engem nagyon meglepett alig-alig akadt 1-2 új fejezetenként.

A fejlődési rendszer szerintem ötletes, átlátható, tetszetős a kinézete is. Ez a rész szerintem rendben van.

A történet és a grafika az ami a legerősebb része a játéknak. Sajnos a történet néha túlbonyolódik, sok utalás van olyan dolgokra, amit a regények ismerete nélkül csak kapizsgálhat az ember. A fő- és mellékszálak egyébként rendben voltak. Második vévigjátszásra tisztulna a kép, a Scoiateles vonalat is végig kéne vinni (most végig, következetesen Roche mellett voltam).

Szóval összességében egy igényes, érdekes játék volt, ha nem is tökéletes. Örülök neki, hogy a harmadik részre ezek a problémák állítólag megszűntek. Most fogok rá beruházni.
33277 levél
Válasz 16.05.27. 13:05 #898
Creativ3Form
Yep, jól tudod. A 31-én megjelenő DLC lesz az utolsó.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
4737 levél
Válasz 16.05.27. 12:52 #897
Christoph
Szerintem megbirkózom a feladattal . Úgy tervezem egyébként, hogy majd az összes kiegészítővel együtt veszem meg és állok neki. Jól tudom, hogy ez a két kiegészítő lesz "csak"?

Megjegyzem egyébként, hogy a 2. rész dobozos kiadásával megszívtam. Megjelenés után fél évvel megvettem a sima változatot (a kiadás amúgy nagyon szép). Erre amikor fel akarom telepíteni akkor le akarja szedni a bővített verzió brutál valami 6-8 gigás fájljait, valami 100 kb/s-el. Egyszer ki is vártam, de utána is gáz volt, talán nem akart elindulni. Így végül a GOG-on aktiváltam, steamet jobban szeretem, de oda nem kompatibilis a kulcs.
Na szóval hiába ragaszkodom a fizikai kiadványokhoz (1-2 így van meg, a 3-at is úgy akarnám), eléggé megnehezítik az ember dolgát. Steam kulcsot dobhatnának hozzá és akkor rendben lenne.
5196 levél
Válasz 16.05.27. 11:17 #896
Gump
Akkor bajban leszel, mert nagyon sok mellékküldetés van a 3. részben, amit nem szabad kihagyni. Én nagyon alaposan mindent körbejárva szeretek haladni, de pl. sandbox játékokban egyébként az ilyen "100%-hoz kell" dolgokkal nem szoktam foglalkozni, ha a mellék- és főküldetések megvannak. Itt viszont tényleg minden utolsó szirszar dolgot is megcsináltam, mert annyira beszippantja az embert az a világ.
Nem kell amúgy napi tíz órát játszani, az nekem sem ment (sem az, hogy minden nap elé tudtam volna ülni), csak így több hónapig kitart esetleg.
4737 levél
Válasz 16.05.27. 11:11 #895
Christoph
Olyan típusú vagyok, de pont az a baj, hogy közben meg haladni is szeretnék, de közben nem akarok semmit kihagyni. Mellesleg meg napi 10 órát nem is szándékozok gép előtt ülni. Na ez okoz nálam frusztrációt .
4737 levél
Válasz 16.05.27. 11:09 #894
Christoph
Az első hatalmas élmény volt, a temeriás rész az számomra az egyik legnagyobb élmény volt PC-s játékok terén. Ehhez képest a kettő nem hoz akkora meglepetést, de szerintem önmagában ez is nagyon erős lett. Egyébként engem a sandbox nem annyira motivál, mint sok crpg rajongót. Ha a történet visz előre, ad mozgásteret a kijelölt területen belül, akkor elvagyok vele. Az ilyen nagyon sandbox játékoknál néha frusztrál is a nagy szabadság, meg iszonyat időt lehet beleölni, ami más szempontból nem mindig jó.
33277 levél
Válasz 16.05.27. 11:06 #893
Creativ3Form
Na, ha ez ennyire tetszik, akkor a Wild Huntól konkrétan nem fogsz majd tudni aludni. Ráadásul a jövőhéten jön az új DLC, ami alsó hangon 30-35 óra lesz, szóval az egyész Wild Huntal úgy...hát...laza 200 órát el leszel, ha te is a "minden bokor alá mögé mellé benézek" típusú játékos vagy.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
13231 levél
Válasz 16.05.27. 11:00 #892
McCl@ne
A sorozat leggyengébb része, tudd le gyorsan a picsába, hogy kezdhesd a Wild Huntot. Ami nagyjából a legjobb játék a világon, csak úgy mondom
Respect is not given. It's taken.
4737 levél
Válasz 16.05.27. 10:57 #891
Christoph
Lassan 5 évvel később, hogy megvettem csak belekezdtem . Inkább megint végigvittem 2 éve az első részt, hogy mindent vágjak a történetben, erre a végén azért csak ráuntam annyira, hogy a másodikba már nem fogtam bele azóta sem.

Nagyon jól összerakott játék lett, a történet az viszi a hátán az egészet, eddig zseniális a mellékküldetésekkel együtt. De ugye ez nem meglepő talán ez a legerősebb oldala a sorozatnak. Szerintem a harcrendszer nem igazán lett jó. Egyszerűen bosszantó egy idő után. Ha az ember nekiesik akkor vége a mókának hamar. Ez rendben is van, de közben meg az alternatíva a keményebb ellenfeleknél az kimerül a hülye körbeugrálásban 1-2 csapdával, esetleg egy kis Quennel. Legalábbis ez a legtutibb módszer. Mondjuk legalább van kihívás benne, mert az első részben könnyű volt mészárolni nehéz szinten is. Azért a Letho elleni első harc, amíg nem jöttem rá, hogy mit is kell ellene csinálni elképesztő frusztráló volt.
Az inventory nekem így a második chaptert kezdve is kaotikus. Szóval lett volna mit finomítani rajta, de azért sok tekintetben fejlődött és ahogy hallom a harmadik részben ezeket javították is. Egyébként meg nagyon minőségi az egész.
6953 levél
Válasz 15.09.18. 20:44 #890
GustyX
Már próbáltam agyba-főbe mindent, de nem működött semmi, az ini-ben turkálás sem.
De egyébként epic fail volt az egész...
Fényerő volt túl magasan...

Hozzáteszem, még az elején vettem fentebb, mert baromi sötét volt, aztán most hogy próbálgattam, elegendő lett volna a gammával szórakozni.
De hát ez van, ha nem látja az ember azonnal mit állít és a számszerűsített 10-es skála 50-es a valóságban.

Ettől függetlenül a másik helyen írtakat továbbra is vallom.
De azért összességében ez sokat dob az élményen
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
6953 levél
Válasz 15.09.18. 19:54 #889
GustyX
Kiderült, hogy nem feltétlenül szar a játék grafikája, hanem nálam nem úgy működik valami. De mi a kurvaanyja?????????????
Kép 1.
Kép 2.
Csak például.
Kutakodtam a user.iniben is, kikapcsoltam amit elméletileg kell, de semmi. Low és ultra beállításokkal is ez van. Most léptem csak be a chapter 1 vagy 2-be és eddig fárasztó volt ez a grafika.
Valami tipp?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11196 levél
Válasz 14.06.29. 22:17 #888
VodevilX
Most végeztem a játékkal, meglejenése óta most másodszor. Nagyon jó ötlet volt elővenni, főleg, hogy ugye most ráizgult a nép a 3. részre, így még mondhatni kötelező is megjelenésig mindenkinek
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
574 levél
Válasz 13.03.15. 20:27 #887
munszu
Egyikbe se teszi be valamiért, na akkor egy szép kis bugba ütköztem... :\
9947 levél
Válasz 13.03.15. 19:38 #886
davkar9
Ha jól emlékszem a hárpia szerződést a történet későbbi részén tudod majd befejezni. A táblás küldik papírját a könyvek/küldetéstárgyak résznél keresd, de a naplóban is benne kéne lenniük.
Simple. Eternal. Beige.
574 levél
Válasz 13.03.15. 15:12 #885
munszu
Üdv újra, na most értem a Törp városba hát igen hosszú játék lett,de most valami bibibe ütköztem, vagy csak én nekem ment ki egy két dolog a fejemből a kis kihagyás alatt.
A törp városban vagyok, és van egy küldetés a hárpia szerződéssel, hogy a csapdákat le kell raknom és azok felkapják felrobbanak, és boldog minden. Ez mind szép és jó lenne de 4 után abba hagyta a számlálást,és nem is mindig akarják felvenni a csapdákat.
Ez miért lehet vagy mit csinálok rosszul?
A másik kérdésem az lenne,hogy ha a tábláról fel veszek egy küldetést, az inventoryban hol találom meg? Mert ott ahova én emlékeztem nem teszi be a papírokat hogy el olvashassam, és nem is találom egyik fülben sem... :\
Most lehet hülyének néztek stb.., de én nagyon nem látom ezeket.... most, lehet hogy valami bazi nagy bugba keveredtem...
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
574 levél
Válasz 13.01.24. 16:52 #884
munszu
Hmm oksa, megnézem mindjárt. Remélem megtalálom.
9947 levél
Válasz 13.01.23. 11:22 #883
davkar9
A bank a kocsma pincéjében van, ott ahol a kockázni és verekedni tudsz, pont a kupi ajtaja mellett áll a fickó/van a láda. A statisztikákat, szörnyeket a pontelosztásnál tudod megnézni, valamerre jobbra fönt vannak ikonok, azokra kattintva válthatsz fület.
Simple. Eternal. Beige.
574 levél
Válasz 13.01.22. 11:47 #882
munszu
A másik kérdésem az lenne, hogy hol van a bank ?
2 hete nem játszottam és elfelejtettem...
1-ben a kocsmárosnál volt,most hova is került?
Előre is köszönöm a kérdéseimre a válaszokat, a törpöt most találtam meg.
De jó lenne tudni ez a tudás statisztikás izé hol van, mert mindig ki írja új tudást szereztem erről-arról, és ott megnézhetem. De azt nem találom,és pl. ha így szerzek tudást,azt meg nem jelzi a szörnyhatározóban.
574 levél
Válasz 13.01.22. 11:16 #881
munszu
Most van időm újra játszani, és nem értek valamit...
Köszönöm a segítségeteket, hát nem találtam meg azt a törpöt,de lehet újra rá nézek akkor. Viszont amit Matteo mondott az sikerült, ki írta új tudást szereztem, és a karakter panelen, a statisztika fül alatt tudom megnézni, hogy mekkora a 'tudás szintje a karakteremnek'. Na de ha ctrl->karakter fülre megyek, ott semmi statisztika fül nincs...
Illetve a szörnyek résznél vagy hol, sem jegyezte be nekem azt a nagy bogarat, amire ki írta hogy tudást szereztem. ( bocsi nem jut eszembe a neve.. )
Mi lehet a gond, vagy én vagyok vak?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
9947 levél
Válasz 13.01.13. 13:44 #880
davkar9
Az akasztós téren a fal felé menve, a kováccsal szemben lakik a törp akinél vehetsz könyveket. Sajnos az első résszel ellentétben most nem írja ki, hogy mit olvastál már és mit nem ezért mindig tarts magadnál egy megvett példányt (vagy írd fel, jegyezd meg a címét).
Simple. Eternal. Beige.
28236 levél
Válasz 13.01.13. 12:51 #879
LordMatteo
Most nem tudom pontosan hol lakik a törpe könyvárus, nála elég sok mindent meg lehet találni. De mondom, egyszerűbb úgy megismerni a szörnyeket, (amikor ez a feladat) hogy egy csomót leölsz belőlük. Írja is a játék kaszabolás közben hogy 'ismeretek a nekkerekről megszervezve 1/3' vagy hasonlót.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
574 levél
Válasz 13.01.13. 00:46 #878
munszu
Köszi, hmm.. ezt jó tudni hogy kb. ugyan azon a szinten vannak, mondjuk sokan is mászkálnak a barlangban. És ebben is lesz olyan kitanulható ág mint az egyben 'szörnyhatározó' ?
Illetve könyvet hol tudok szerezni,mert a faluban már mindent bejártam, és szerintem mindenkivel beszéltem. Az alkimisták meg nem állnak szóba velem... A tünde meg nem annyira segítőkész, aki elméletileg abban a nagy polip izé megölésében fog 'segédkezni'...
28236 levél
Válasz 13.01.12. 21:07 #877
LordMatteo
Szia

Az első hat szintet mindenképp a felső, alapskilleket adó ágon kell elosztanod, utána megnyílik a három fejlődési ág is.

Nekkerekket úgy lehet legkönnyebben megismerni, ha kimész az erdőbe, és lekaszabolsz párat. Trollról pedig érdemes könyvet keresni.

Egyébként nekker kb olyan, mint a vízbefúlt/fojtólidérc az első részben.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
574 levél
Válasz 13.01.12. 19:19 #876
munszu
Sziasztok!
Most sikerült be szereznem a játékot, és lenne egy kérdésem mert nem értem.
Witcher 1-ben úgy volt, hogy ki tudtam tanulni egy 'talent' ágat, amivel az összes szörnyet azonosítani tudtam. Na de itt nem látok olyat C-betűnél. Illetve 1 ágon kívül mindegyikre azt írja elérhetetlen vagy mi, alkímiától a kardforgatásig mindenre, ez miért van vagy hogyan kell megnyitnom azokat a füleket?
A másik kérdésem az lenne,mert Nekkerekre,Trollra kéne vadásznom, hogy mi úton tudom be azonosítani őket, hogy megnézhessem mi a gyengéjük stb. ha nincs olyan kitanulható ágazat ?
Előre is köszönöm a válaszokat,remélem érthetően írtam le.
599 levél
Válasz 12.08.26. 21:32 #875
nazgul
Impotens Imre
599 levél
Válasz 12.08.26. 21:32 #874
nazgul
Én főleg a SZEX et sok nővel hiányoltam, hiszen nem ipmoten ismre a főhös, hanem mibden nőt meg....k Geralt

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.