Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Alpha Protocol - idén már nem (Hírek)

Alpha Protocol

Alpha Protocol
A legutóbbi Alpha Protocol cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 09.10.19. 12:16 #5
balays82
Nagyjából tisztában vagyok a tagok Obsidian előtti múltjával, éppen ezért meglepő a mostani bénázásuk, azt gondoltam, nem okoz nekik ennyi gondot egy saját játék összerakása. Az aggodalmam is inkább annak szól, hogy már el kellett volna felejteni az Alpha Protocolt, és gőzerővel kellene dolgozni a Fallout folytatáson. Lehet, hogy valakik dolgoznak is, de a bejelentés óta gyakorlatilag csend van körülötte, pedig most már a Fallout 3 DLC áradat is befejeződött. Lehet, hogy minőségileg kifogástalan lesz a New Vegas (főleg, mivel ismét a már meglévő alapokra építkezhet az Obsidian), a nagy kérdés inkább az, hogy mikor.
4176 levél
Válasz 09.10.19. 11:50 #4
gothmog
Az Alpha Protocol nekem már a kezdetektől kezdve érdektelen volt (de ez nálam a témából adódik: a jelen világunkban játszódó kémsztorik nemigen izgatnak, még akkor sem, ha történetesen az Obsidian hegeszti a játékot, és az amúgy kedvenc történetszövőm, Chris Avellone is felelős a sztorijáért), viszont arra felhívnám a figyelmedet, hogy Obsidian-ként ugyan csak folytatásokat készített eddig ez a gárda, de előéletükben olyan játékok megalkotásában vettek részt meghatározó pozíciókban, mint a Planescape: Torment vagy a Fallout első két része. Szóval én a Fallout folytatás miatt előre még nem aggódnék, ráérünk majd akkor, ha lesznek hírek, és azt látjuk, hogy esetleg rossz irányba tart a dolog.
Endure. In enduring, grow strong.
1560 levél
Válasz 09.10.19. 10:53 #3
Retee
Sega elég rosszul áll anyagilag, nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy rontsanak. Engem is meglep picit az Obsidian, nem egy kezdő bagázs, elég sok nagy névben közreműködtek már. Bár az is igaz, hogy ezek mindig folytatások voltak.
14264 levél
Válasz 09.10.19. 10:49 #2
balays82
Szerintem nem félnek ők senkitől, inkább az a bajuk, hogy nem áll össze a játékuk olyan formába, hogy ki merjék adni. Nemrég még arról lehetett olvasni, hogy 2010 közepére tolták a megjelenést, látszólag teljes a káosz. Sokáig azt hittem, hogy ez lesz az Obsidian első önálló nagy dobása, de most már én is kétlem. Belegondolva, hogy a Fallout: New Vegas is az ő kezükben van, aminek jövőre szintén meg kellene jelennie, nem valami biztató a helyzet.
12967 levél
Válasz 09.10.19. 10:20 #1
McCl@ne
Egyre kevésbé érdekel ez a játék... Valahol olyat olvastam, hogy végtelen lőszer lesz benne!
Csússzon csak, de mi fog idén megjelenni a Modern Warfare 2-n kívül? Beparáztak a Dragon Age-től? Én jobban tartanék a helyükben a Mass Effect 2-től.
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 09.10.19. 10:20
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Alpha Protocol - idén már nem (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.