Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alpha Protocol - idén már nem

A Sega hivatalosan is bejelentette a megjelenés elhalasztását.

2009.10.19. 09:48 | Retee | kategória: Játék

Bő két hete adtunk arról hírt, hogy több forgalmazó is átdátumozta az Alpha Protocol megjelenési idejét, azaz az idei év helyett a 2010-es időpont került a "dobozra". A boltok pedig tudták mit csinálnak, hisz most a Sega is bejelentette, hogy a kémjáték valóban csúszni fog, és valószínűleg csak a jövő év tavaszán jelenik meg. A fejlesztő, az Obsidian Games pedig zavaros közleményben tudatta, hogy "teljes mértékben, és nagyon örülnek a hírnek" (bizonyára), mert így nagyobb figyelmet kaphat játékuk a megjelenéskor. Ami elviekben jól hangzik, csak épp mostanság annyi nagy nevet dátumoztak be a jövő tavaszra, hogy lassan több rivális vár rájuk akkor, mint a karácsonyi szezonban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Alpha Protocol
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alpha Protocol

hozzászólások (6)

McCl@ne
McCl@ne 2009.10.19. 10:20
Egyre kevésbé érdekel ez a játék... Valahol olyat olvastam, hogy végtelen lőszer lesz benne! :-((
Csússzon csak, de mi fog idén megjelenni a Modern Warfare 2-n kívül? Beparáztak a Dragon Age-től? Én jobban tartanék a helyükben a Mass Effect 2-től.
balays82
balays82 2009.10.19. 10:49
Szerintem nem félnek ők senkitől, inkább az a bajuk, hogy nem áll össze a játékuk olyan formába, hogy ki merjék adni. Nemrég még arról lehetett olvasni, hogy 2010 közepére tolták a megjelenést, látszólag teljes a káosz. Sokáig azt hittem, hogy ez lesz az Obsidian első önálló nagy dobása, de most már én is kétlem. Belegondolva, hogy a Fallout: New Vegas is az ő kezükben van, aminek jövőre szintén meg kellene jelennie, nem valami biztató a helyzet.
Retee
Retee 2009.10.19. 10:53
Sega elég rosszul áll anyagilag, nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy rontsanak. Engem is meglep picit az Obsidian, nem egy kezdő bagázs, elég sok nagy névben közreműködtek már. Bár az is igaz, hogy ezek mindig folytatások voltak.
gothmog
gothmog 2009.10.19. 11:50
Az Alpha Protocol nekem már a kezdetektől kezdve érdektelen volt (de ez nálam a témából adódik: a jelen világunkban játszódó kémsztorik nemigen izgatnak, még akkor sem, ha történetesen az Obsidian hegeszti a játékot, és az amúgy kedvenc történetszövőm, Chris Avellone is felelős a sztorijáért), viszont arra felhívnám a figyelmedet, hogy Obsidian-ként ugyan csak folytatásokat készített eddig ez a gárda, de előéletükben olyan játékok megalkotásában vettek részt meghatározó pozíciókban, mint a Planescape: Torment vagy a Fallout első két része. Szóval én a Fallout folytatás miatt előre még nem aggódnék, ráérünk majd akkor, ha lesznek hírek, és azt látjuk, hogy esetleg rossz irányba tart a dolog.
balays82
balays82 2009.10.19. 12:16
Nagyjából tisztában vagyok a tagok Obsidian előtti múltjával, éppen ezért meglepő a mostani bénázásuk, azt gondoltam, nem okoz nekik ennyi gondot egy saját játék összerakása. Az aggodalmam is inkább annak szól, hogy már el kellett volna felejteni az Alpha Protocolt, és gőzerővel kellene dolgozni a Fallout folytatáson. Lehet, hogy valakik dolgoznak is, de a bejelentés óta gyakorlatilag csend van körülötte, pedig most már a Fallout 3 DLC áradat is befejeződött. Lehet, hogy minőségileg kifogástalan lesz a New Vegas (főleg, mivel ismét a már meglévő alapokra építkezhet az Obsidian), a nagy kérdés inkább az, hogy mikor.
ajánlott olvasnivaló