Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Borderlands (Ismertető)

Borderlands

Borderlands
A legutóbbi Borderlands cikkek, hírek
574 levél
Válasz 09.12.30. 01:38 #6
munszu
Már sikerült, csak portokat kellet engedélyezni^^.
574 levél
Válasz 09.12.29. 17:29 #5
munszu
Sziasztok, valaki tudna segíteni?
Haverommal szeretnénk játszani, egymással.
De nem tudjuk egymást invelni , azt mondja hogy nem tud csatlakozni a host-ra, mi lehet a gond?
Előre is köszönjük a válaszokat
1 levél
Válasz 09.12.29. 14:30 #4
x_mester_b
Helló!

Cáfolnám azt amit a Tankról írtak. Én a haverommal pörgetem co-opban a játékot és a tank egyáltalán nem gyenge. Először is ott van a rakétavető ami az ő kedvenc fegyvere, azzal komoj sebzéseket tud adni és még a specce a berserker amiben gyógyul és erősebb az ütése mint bármijen fegyver.
70 levél
Válasz 09.11.17. 22:09 #3
Dauby73
Allecto:

Automaták: eddig egyetlen jó cuccot vettem ott, egy pajzsot, mindezt úgy, hogy folyamatosan néztem a választékot az elénk kerülő összes automatában és kb. 35 órát játszottunk vele (tiszta játékidő). Szerintem ez kevés, nagyon kevés. Te is egyetlen tárgyat mondtál, persze példaként, de az összes használható speckó tárgyam és fegyverem harcok során loot-ból esett.

Toltad már ko-opban 2. végigjátszásnál? Ha nem, akkor próbáld ki, irtó kemény és ott nem fogsz elfutni és meghalni hagyni a társadat. Amúgy meg különben sem arra találták ki a szirén képességét, hogy nyúlcipőt oldjon vele, hanem pont ezzel 'váltották' ki a tolvaj backstab képességét (nem véletlen, hogy 8x-os a max sebzés a phasewalk-ból kilépésnél).

A madár eregetése sajnos nem sokat ér ko-opban, bátran olvass utána.
14 levél
Válasz 09.11.17. 21:21 #2
Allecto
Bocs, de a cikkben írt több dologgal sem tudok egyetérteni.

Egyrészről automatákban igenis lehet jó cuccokat találni, általában azok szoktak jók lenni, amik csak biz ideig elérhetőek. Pl. én ott vettem 32 szinten a revolveremet, ami 7x138-at sebez, 50% reload meg kb ennyi recoil reduction. Ezek után senki ne mondja, hogy az automaták nem jók.

Másrészt meg a Lilith a második végigjátszáson is irtó kemény, egyszerűen sose hal meg, csak bekapcsolod a spec képességedet, el sem kell menekülnöd, mivel ha jól fejlesztetted a karaktered, akkor 8 másodpercig is a phase-ben vagy, ami alatt visszanyered a teljes életerődet, meg kb a pajzsod harmadát-felét.

Aki meg béna és nem tud játszani, annak ott van a Hunter, annak nem is kell mást csinálnia, csak fedezékből eregeti a madarát. Túlságosan is erősre sikerült a spec. képessége. Hát én ezt mondjuk annyira nem nevezném játéknak.
1 levél
Válasz 09.11.14. 01:13 #1
Ragnoon
A játék tényleg nagyon ott van. Co-Op módja pedig király.
766 levél
Válasz 09.11.14. 01:13
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Borderlands (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.