Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Politika + a kisgazdapárt..

4370 levél
05.12.08. 23:25 #59
Kalwa
Ja igen! És a legfontosabb. Torgyán doktor, az az T. Doktor, ahogy én hívom visszatért. 2005 legyen az ő éve GÜLE-GÜLE.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
4370 levél
05.12.08. 23:23 #58
Kalwa
A FIDESZ sem volt sokkal jobb régen. Hidd el, hogy ennek az országnak komolyabb változások kellenek, mint holnia MSZP-SZDSZ vagy FIDESZ-MDF koalíciók.

Amúgy azért pár dolog megvalósúlt az MSZP alatt, amiket írtál és így visszanézve 4 év távlatába kicsit vicces

- Zsoldos hadserege # PIPA
- 10 év múla olimpia # FEKETE PONT
- EU teljes joggal # PIPA
- Kábeles net # ZÖLD PONT
- USA-t lenyomjuk és a világ közepe leszünk # ezen még dolgozom.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
3488 levél
01.06.16. 17:37 #57
jatfield
Na, elolvastam az SzDSzes hozzászólásait (thx Carmack). Sajnálom, hogy ennyien beszívtátok. Teljesen egyértelmű, hogy az ürge antiszemita volt, és a zsidók, az MSZP meg az SzDSz ellen akart szítani. Ha másra nem is, arra jó volt, hogy kiderült , még itt is van olyan, aki egyetért SzDSz úr valódi véleményével. Meg kell, hogy mondjam, le vagyok sújtva...
5959 levél
01.06.16. 17:31 #56
Mephisto
Norad2: akkor most jött el az idő, hogy a vitát abbahagyjuk...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
3488 levél
01.06.16. 00:29 #55
jatfield
Persze, hogy érdekel! Küldjed izibe'!
184 levél
01.06.16. 00:11 #54
Carmack
Komolyan érdekel, Jat? Szerintem kérdezd meg Dinot, bár nem hiszem, hogy hobbiból törölt hozzászólásokat gyűjt
Nekem viszont megvan az a topic, amit másnapra teljes egészében kitöröltek, ahol az a ***fej egy új zsidó államról beszélt, ami persze itt minálunk lesz, úgy 50 év múlva pedig kődobáló palesztinok leszünk. Hát, röviden ennyi. Ha érdekel: szólj, nyomok mailt.
3488 levél
01.06.15. 23:23 #53
jatfield
Valaki elmesélné nekem, hogy miket írogatott szdsz úr? Szólásszabadságmormogmormogpihaméghogyszólásszabadságmorrg.
2064 levél
01.06.15. 20:32 #52
Norad2
Hmm, na már most a mostani kormánynak a következő a taktikája: Majd 4-5 év múlva zsoldos hadsereg lesz..
Majd 10 év múlva olimpia lesz...
Majd 10 év múlva teljesjogú tagok leszünk az EU-ba
Majd 50 év múlva mindenhol lesz kábeles net in hungary..
Majd 100 év múlva lenyomjuk az USA-t és mi leszünk a világ közepe....

Meg a többi hülye igérgetésük...

Én ezt látom a mostani kormányból..

Nos akkor elmondoma v árosuni Fideszes programját:
Jobb közbiztonság: A lopások száma nőtt..
Sportcsarnok: Röhögnöm kell
Golfpálya: Inkább nem mondok semmit.
Több lakás: Építettek 3 év alatt egy DB házat..
A gyógyvízi helyzet kiaknázása: Ebből sem lett semmi.
Jobb hivatalos ügyintézés: 3 hónapot vártam csak arra, hogy benyújthassam az útlevélújítóigényemet..
OTAKU
5959 levél
01.06.14. 20:12 #51
Mephisto
Télleg: ez a kormány mit ártott az országnak, hogy bármilyen múlttal, pl. Norad2: elutasítod. Csak azért, mert az MSZP-s csalás/olakügyeket eltusolták, és a Fideszeseket meg felerősítik még nem job az MSZP! Az EU ekkora előrehaladása akkoris a jelenlegi Kormány a megvalósítója, habár ezt mindkét fél akarja. De nézd meg: bármit tesz a Kormány, már ott a negatív válasz.
pl. sorkatonaság: 6 hónap. Ahelyett hogy örülnének, lehúzzák, hogy miért nem hivatásos. Fidesz: mert még nincs olyan gazdasági rendeszer. MSZP: de miért? MERT NINCS OLYAN GAZDASÁGI RENDSZER, nincs elég pénzforrás (egyelőre) a zsoldhoz (ok. tudom nem zsold, de ez a szó jutott eszembe), tehát néhány év, míg átszervezik a kölségvetést, és lesz Állandó Hivatásos. MSZP: szerintünk jobb lett volna most...
Hát ez az értelmes vita...

Média: itt fél évszázadik kommunista uralom volt, és az összes vezető abban a korszakban nőtt föl, és csak olyat mondhattak, ami a kommunizmusnak megfelel. És ezek most az irányítók, miért lett volna mondegyik hirtelen jobbos (pedig a jobb váltotta le a kommunistákat!) Egyszerűen ezek még a régi rendszer emberei, de lassan, de biztosan jön az új generáció...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
184 levél
01.06.12. 22:48 #50
Carmack
Abszolút nem szarja le. Pont akkor lenne leszarva a "vidék" (mi a ráknak kell ezt a szót használni?), ha mondjuk egy mszp-szdsz koalíció lenne. Muterom pedig igen magas beosztású pénzügyi osztályvezetőként azt állítja, hogy a rendszerváltás óta ez az egyetlen kormány, ami csinál is valamit. A média pedig félretájékoztat, akárhogy is nézed. Bár talán ott az ATV, csak a Juszt ne lenne ott... mindegy. A lényeg, hogy NE hidd el, ami a tévéből jön. A régi rendszerről meg annyit, hogy remekül letették pár project alapkövét (mekkora hercehurca volt már a metró körül-mintha a fidesz találta volna ki!), pár (száz) milliárd forinttal kisebb lett az államkassza (mondom, láttam már például a V.M. (mszp) Balatoni palotáját- az egyiket...) , és a franc akarja vissza őket. Az új lakáshitelekről meg annyit, hogy most 50-60 lakópark épül csak Bp. közvetlen vonzáskörzetében... mit gondolsz, akkor építenének ennyit, ha nem lenne vevő rá? Nálunk Fehérváron most épül 4 új bevásárlóközpont a meglévő mittudoménhány mellé, és megéri nekik! Tudod miért? Mert növekednek a bérek, növekszik az életszínvonal, és egyre jobban élünk. Az árvízkárosultaknak meg párezer ÚJ házat húznak fel állami pénzből, tett ilyet valaha is az mszp? Francokat, viszont nézd meg, mikben laknak. Na, ez nagyon fideszes hozzászólásnak tűnt, de azért tényleg nézz körül kicsit jobban, mielőtt ajnározod az mszp-t. A másik oldal meg az, hogy itt 3 éve szó sem volt kancelláriáról, médiamonopóliumokról (magyar1,2 magyar rádió, meg mittudomén), meg pár módszerről, amivel a fidesz kizárta az mszp-t a tulajdonképpeni ellenzéki pozíciójából is, csak nagyobb döntéseknél, ahol kétharmados többség kell az elfogadáshoz, ott kavar még be az mszp, de a fidesz-t teljesen megértem, hogy ezt tette, amellett, hogy "kissé" etikátlan dolog. Dehát az mszp mit csinál? Hazudnak mint az állat, még jó, hogy nincs valami szláv szívünk, hogy bevegye a többség (lásd Oroszo.)... továbbra is azt mondom, ne akarjatok mszp-t.
bye, rengeteg dologban egyébként abszolút igazat adok neked.
2064 levél
01.06.12. 19:11 #49
Norad2
Én nem vagyok semmilyen beállítottságú, csak a józan észé

Tudod ezt az EU csatlakozást ha jobban visszatekintenél a régi rendszer kezdte meg és készítette elő a cuccokat amit jelenleg a fidesz arat le.
Tudjátok azért nem volt olyan jó a régi kormány, mert éppen akkor másztunk ki a szarból amiben benne voltunk és most valamivel azért jobb mert beértek a régi törekvések.
Csökkent az infláció? Hmm, tudjátok az infláció attól függ, hogy mennyit mond a pénzügyminiszter. (Na már most ezeket onnan tudom, hogy én tanulok: pénzügy, jogi ismeretek, vámügy meg hasonló hülye tantárgyakat amik pontosan ezeknek a dolgoknak az átlátására szolgáll (Mellesleg ezért éri meg suliba járni Na szóval simán átlátom az átveréseket és a politikai csapdákat.

+ a forint ha jól tudom lebegtetéses módszerrel van ott ahol van. + a dollár és az euró romlik keményen...

+++ nem vagyok semmilyen beállítottságó, se republikánus, liberális, bolsi...


Talán ezért látom így a dolgokat mert vidéki vagyok és a mostani kormány le se szarja a vidéket.....
OTAKU
5959 levél
01.06.11. 20:20 #48
Mephisto
Norad2: én nem húztalak le, nem is akarok ilyesmit, semmi bajom nincs a nézeteddel, de: simán rám lehetni fogni, hogy elvakult vagyok?
Dehogy! Egy szót sem szóltam a Fidesz mellett, felsoroltam a munkáját. Ez van, tény az tény, majd ha az MSZP, SZDSZ ilyet tesz, és a média támadja őket, akkor őket védem meg, ez van, én nem pártot, hanem az országot védem. Ez van, nem érdekel ki kicsoda, csak kis hazánk sorsa legyen jobb. De a médie ellene van, hidd el, ha ilyen kaliberű kormány lesz, az jó lesz. Nekem is, Neked is, minden magyarnak. De nem csak a fidesz valósíthatja meg, de akárki lesz, legyen ilyen jó, nem érdekel, hogy kiről mit terjesztenek, amíg az ország sorsát képviseli.
Isten áldja meg a magyart, oltalmazza és védje a Hazát!
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
5959 levél
01.06.11. 20:13 #47
Mephisto
ételmetlen sajtószerű, mentegetőző válaszok. Bocs, de ez ilyen. Ha nem olvasol többféle újságot, nem nézel több csatornán TV-t, vagy csak egyszerűen nem lépsz ki az utcára, biztos, hogy nem hülyeségből írsz ijet, de azt hiszem erősen balliberális beállítottságú vagy Te, vagy a szüleid vagy a környezeted. Üzenem apunak, hohy nézze meg, mennyit romlott a Forint mondjuk a dollárhoz, fonthoz, euróhoz: semmit, olcsóbb, mint féle éve! Csökkent a benzinár. Nem hogy simán nőne az inflációval, csökkent. Télleg kedvezőbb lakásfeltételek, nem vagy informálódva, és ezt onnan tudom, hogy megállt a magyarok csökkenése, a cigány kivándorlás mellett. Nem tudom hol élsz, de nem látod mi van? most bukott le a Frei, de bármikor jöhet a következő.

Az EU-s csatlakozás csak a Fidesz érdeme eddig, mert ez van, nem vitatkozom tényekkel, mert nem ez a vitatéma, hanem mondjuk az politikai álláspont. Lesz olimpia, a szabotázs (BS) ellenére is, és a családok helyzete is tény, hogy jobb, és a tény az tény, nem megkérdőjelezhető, mert ez az igazság, nem vitatkozom, az MSZP bármi hasznosat? tett, ellehetetlenítette a családalapítás helyzetét, tény, hogy csodálatos haladás 3 év alatt, a tény nem megérdőjelezhető.

Én nekem nem az istenem a Fidesz, nem is mondom, hogy jobb a többinél, de adja isten, hogy ők maradjanak.

Sajtó: Torgyán Attila, Orbán bánya ügyet hosszú hónapokig hozták a médiában, az olajügy, Frei, Horn 400.000.000 háza, Tocsik meg hogy eltűnt. Furcsa?
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
2064 levél
01.06.11. 18:36 #46
Norad2
Ja, és kifelejtettem a diplomáciai apcsolatokat: Chile mostantól a szövetségesünk egy esetleges cseresznyetámadás esetén..
OTAKU
2064 levél
01.06.11. 18:33 #45
Norad2
Megállt a népesség fogyása??????????
Ugyan hol? A romacsaládoknál maximum..

Kedvezőbb lakásfeltételek? Csak hiszed ez csak kamu. Az egész mindössze számtani sorozat. Ha kiszámolod az a kedvezményes kamatlehetőségeket és utánajársz akkor kiderül, hogy ez nem is olyan kedvezményes..

A közbiztonság itt speciel romlik keményen..

Inflációcsökkenés? Valamit elnéztél valahol.

Az EU csatlakozás mindenhogyan előrehaladhatna..

Az ország egyáltalá nem állt helyt az árvizzel szemben Ugyanaz van mint évekkel ezelött. A Tisza kiönt emberek sírnak, adományok stb...Ugyanaz mint eddig...

+ olimpia? Itt?? Esetleg 50 év múlva..
+-100 év.
OTAKU
3553 levél
01.06.10. 21:35 #44
The Lord
Nemtok, suliban is néha ezzel szórakoznak a haverok, engem baromikönnyű felhúzni sajna
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
31 levél
01.06.10. 21:33 #43
Delta
SZDSZ! Megkérnélek hogy hagyd abba a hülyéskedést. A leveleiddel csak a szerkesztőségnek és magadnak okozol bosszúságot. A kettő közül melyik célod?

Lord, légyszi normálisan válaszolj!

Köszi.
3553 levél
01.06.10. 21:28 #42
The Lord
Hihi ez jóóó
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
3553 levél
01.06.10. 21:19 #41
The Lord
Kabbe a faszomat!
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
3553 levél
01.06.10. 21:15 #40
The Lord
Bazz te fasz nemtucc lelépni innen? Ja amúgy én úgy tuttam, hogy a zámolyiak kivándoroltak, ööööö nem?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
300 levél
01.06.10. 19:03 #39
LeMon
-AMEN-
what you LISTEN TO, is what YOU ARE
5959 levél
01.06.10. 18:45 #38
Mephisto
Jó, tom aszontam nem politizálok, de hozzászólok (nem politizálok)

Bárkinek bármi lehet a véleménye, de:
-Amióta az új kormány van:
nem égetnek búzát, nincs válságban a mezőgazdaság, Torgyán munkája pozitív volt, akár milyen is a közéletben
-MEGÁLLT A NÉPESSÉG FOGYÁSA, MI A VILÁGHÁBORÚK ÓTA EGYSZER SEM FORDULT ELŐ!!!
-Kedvezőbb családalapítási feltétlek,
-kedvezőbb lakásárak
-Kedvezőbb (inflációhoz képest) gáz és villany árak
-jobb közbiztonság
-ANGOLOKNÁL, AMERIKAIAKNÁL ALACSONYABB INFLÁCIÓ
-EU csatlakozás előrehaladta, számos területen aláírások, így legútobb lázárult a vizsgálat, a Kormány közbenjárására Magyaroszág megoldotta a legnagyobb EU-s hézagot, a környezetvédelem katasztrófáját
-Az ország helyt állt a legnagyobb árvízekben
-kedvező diplomáciai kapcsolatok mindenfele
-cigánytársaik fele semmi erőszak, de minden energia a magyarokra > cigánykivándorlás hullámának kezdete (mert ugye hamarosan ROBBAN, és majd özönlenek ki)
-kedvezőbb elhelyezkedések,
-adósságállomány jelentős csökkenése (Antall idejében csökkent, Horn idejében nőtt, most csökken)
-Közbenjárás az ország sorsáért: pl. 30 MILLIÁRD megtakarítás, ha nem szuper 4-es mertó épül, hanem egy ésszerűbb, és olcsóbb (Demszky te pöcs)

És ezek megvalósítása hihetetlen médiatámadások mellett, amik érdekesek: Nézd meg a magyar sajtót, TV2, RTLKlub, ilyet aszól, most figyelj, mert itt a csel:
-ÉRTESÜLÉSEINK SZERINT ...
Könyörgöm! mi az, hogy értesüléseink szerint? nincs megnevezve konkrét hírforrás, és így bárki, akár egy csöbes cigány, vagy egy balos politikus is terjesztheti a dolgokat, mert "értesüléseink szerint" az relatív, pl. Torgyán fiának ügyéről is hogy értesültünk: egyszer csak félre akarták aput állítani, akkor a családját basszuk szét! jelige.
Vagy itt van a Frei, akit most mindenki nézett, oriási beharangozás, csak felnőtteknek (ez csigázása a népnek), és unalmas kommentárok, mígnem a fénypont: Moszkva, ahol Frei felbérelte a másodrangú színészt, hogy megkérdezhesse, mennyiért gyilkolná meg a magyar elnököt. Nyilvános hadüzenet? Kormányellenes összeesküvés? Én ezért megölném. Juszt feltárta az igazságot, majd Frei és társai Orbánt kezdték el gyanusítani, hogy biztos megkérték Jusztot erre a kiruccanásra, aztán most megy a hepaj. Ez ma Magyarország a Médiában, és emellett ilyen jó kormányunk van. Adja Isten, hogy maradjanak még. Apropó: Olimpiánk lesz!
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
2064 levél
01.06.10. 17:45 #37
Norad2
szdsz: Itt errefelé nem mekszokott ez a hangnem Nem ártana ha vigyáznál, hogy miket írkálsz...
+ Az összes párt korrupt és egyik sem csinál semmit. De ez már nem állapot. És sokaknak igaza van abbn: A mostani idők elégé hasonlítanak a régebbi kommunista időkre.
A legjobb az lenne, ha lecserélnénk mindenkit. Én pl elvállalom a kommunikációért felelő miniszteri posztot. Bevezetem az ingyenes kábelnetet és mindenki rámszavazna és utána meg indulok a miniszterelnöki posztért.
OTAKU
3553 levél
01.06.10. 00:35 #36
The Lord
Takaroggy vagy kísérteni foglak életed végéig!!!!!
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
184 levél
01.06.09. 23:52 #35
Carmack
Hát szevasz. Amit a pártodról írtam, az pedig igaz, és én ettől még se náci, se zsidó nem vagyok, befejezheted ezt itt, haver. Látom, színvonaladdal is pártod "értelmiségi" rétegét képviseled.
184 levél
01.06.09. 23:14 #34
Carmack
Figyeltétek? Torgyán TV-s "sajtótájékoztatója" előtt megjósoltam, hogy vigyáznia kell... véletlen volt

Olimpiát rendezni pedig szerintem jó lenne, mert lehet nyereséges is, és szerintem nem is jönne rosszul 1-2 milliárd dollár... plusz még a megnövekedett turisztikai bevételek. Ettől a sok szar dumától mondjuk nem fogunk nyerni, ugyanis Párizs, New York, meg hallottam még pár metropolist, aki szívesen megcsinálná. 2020 előtt ilyen itt nem lesz. Ezzel pedig tisztában kell lenni.

SZDSZ-es: szart sem ért az SZDSZ régebben sem a jó kis kommunista haver MSZP-nélkül... Most is így van. Kábé a nyomorék MDF-hez tudnám hasonlítani a pártot, akik attól még hogy jó a sajtójuk, faszfejek. Rohadtul korrupt az egész Bp.-i városvezetés, és még a Demszky pofázik a pénzek elherdálásáról... Hazug az egész párt. Persze egy szóval sem mondom, hogy a többi nem az, de ez mindenhol így van, de aki tud a pártügyletekről, annak esze ágában sincs rátok szavazni.

Gyaposz: MIÉP-13% Egyrészt amiatt, mert megyünk az EU-ba, és növekvőben van az idegengyűlölet, másrészt ők ELMENNEK szavazni. Sajnos MSZP pedig nem azért nem kell a népnek, mert olyan szar volt a Bokros-csomag, hanem mert 50 év után rengeteg ember köszöni szépen, de nem kér belőlük. Ja, kell egy kis lista arról, hogy kinek közülük hol van villája? Ne akarj MSZP-t.
na byez
2064 levél
01.06.09. 21:10 #33
Norad2
Olimpiát itt?
Hát most voltam pesten, de ennek pontosan 0 az esélye...

+ torgyánt szerintem tényleg leszedik egyszer ha sokáig ugrál.
OTAKU
40 levél
01.06.08. 11:34 #32
Gyaposz
De legalább nem lesz többé a kisgazdapárt a koalíció tagja. Előre röhögök, micsoda patthelyzet fog megint kialakulni. 7% kisgazdapárt (most a Torgyán féle kisg. pártról beszélek), 7%(!!!) MIÉP (szomorú, de nagyon valószínű), 10% SzDSz, 7% MDF, 30% MSzP, 35% Fidesz, 4% egyéb (MDNP, munkáspárt, stb.) Így második ránézésre lehet, hogy megint kormányerő lesz az FKgP, hogy valahogy ellensúlyozza a sociális érzékenységet és emberi(bb)séget hirdető pártokat. Az FKgP nem lehet komoly partner Torgyánnal. Az SzDSz és az MSzP pedig még mindig gyenge (nem tudják nekik megbocsátani a Bokros-csomagot, ami lehet, hogy az országot mentette meg. Ezt egy közgazdász előadótól hallottam.)

Egyébként a gazdasági helyzetnél maradva már most gáz van, pedig három év nem nagy idő egy ország életében, de már megint nem tudják kordában tartani az inflációt. Így még egy Bokros-csomag II. is születhet.
3488 levél
01.06.04. 21:10 #31
jatfield
Tudod mit? Az a legrosszabb az egészben, hogy egyik állításodra sem lehet azt mondani, hogy nem igaz. Végül is bármi lehet. Most, hogy másodjára is átfutottam, azt vettem észre, hogy t.képpen jó dolgokat mondsz, csak ezen a csurkai retorikán akadtam meg elsőre (is). Ahol fogást találok most a hozzászóláson, az az, hogy te valamiféle gonosz összefogást látsz a háttérben. Tény, hogy mostani kormányunk "kissé" messzire ment, de például a média inkább óvatosságól nem kóstolgatja őket.

U.i.: Mit szóltok a polgári kormány legújabb mániájához, az olimpia-rendezéshez?
184 levél
01.06.04. 20:44 #30
Carmack
Jajj, nemár. Az Összeesküvés-elmélet nagyon király film, de szerinted hol nincs igazam? Konkrétan, akkor megmagyarázom neked szívesen. (bár van, amit még így se)
Különben elnézést kell kérnem, elfelejtettem szmájlizni Anélkül egy kissé velős volt, meg hülyeség is. Másnapos voltam tegnap, na. A nem kívánt részek törlendők. Sokmindent mondtam, amit nem kellett volna. Főzsidók különben = akiknek a kezében a gazdaság összpontosul, tehát ipar, kereskedelem, szolgáltatások, stb... és persze a média. Na, gyorsan befejezem, mielőtt még lehülyéznek, meg őrültnek nyilvánítanak, mint Mel Gibsont Bár róla is tudták, hogy nem őrült... na, tényleg abbahagyom. További kellemes napot.
3488 levél
01.06.03. 22:13 #29
jatfield
Volt egy film, Összeesküvés-elmélet volt a címe. Valakinek a hozzászólása arra emlékeztet. Nevet szándékosan nem mondok, mert még a "főzsidók" ellen szövetkező nyálkás földönkívüliek szervezete eltávolítana a Szíriuszba...
184 levél
01.06.03. 21:50 #28
Carmack
Hehehe...de naivak vagytok. Ami ma Naiviában (nem mondom ki az országnevet, mert akkor örökre eltávolítanának engem a fórumból) folyik, az csak látszatdemokrácia. Végülis az USA-ban is ez van. A főzsidók döntenek mindenről, ne aggódjatok. Semmit sem tudtok Torgyánról, az MSZP-ről (94-től 98-ig egy volt verőlegény volt Naivia minisztere. Tudtátok?), vagy a Fideszről (off-shore cégek, de még mindig messze a legkorrektebb)... Komolyan. Vagy Ti azt hiszitek, hogy akkoris "szétröhöghettétek volna az agyatokat" a Bumerángon, ha ez nem lenne valakinek az ÉRDEKE, hogy lejárassák az FKGP-t??? Mert mindent az érdek mozgat. Minden napilap valamelyik párt kezében van. Nézzétek meg a vagyonnyilatkozatokat ott Naiviában... "20%-a egy balatoni teleknek az enyém"-a többi meg eloszlik a családban!!! Ezt persze nem írják oda... Át vagytok verve! Persze a helyzet még mindig jobb Naiviában, mint mondjuk Szlovákiában, ahol az EU-támogatásokat a politikusok zsebre vágták, vagy valahol a Balkánon. Esetleg Romániában, ahol 60-as évekbeli szintű a gazdaság. Srácok, remélem, hogy én még holnap is élni fogok, nem a levegőbe beszéltem (hozzá tudok férni bizonyítékokhoz, és ismerek pár emberkét)... szóval ne higgyetek el mindent, csak ennyi.
FKGP-párti pedig nem vagyok, véleményem szerint Torgyánnak nem kellene megvárnia, hogy lelövik.
3488 levél
01.06.01. 22:36 #27
jatfield
Egyetértek veled, különösen ami a szavazó felelősségét illeti. Finoman szólva hülyén veszi ki magát, amikor valaki olyan pocskondiáz habzó szájjal egy pártot, vagy az általa alakított kormányt, aki hozzájárult a hatalomra jutásukhoz. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem formálhat véleményt, vagy ne adj' isten nem szavazhat másra, sőt! Csak ezt egy kicsit csendesebben, kevesebb melldöngetéssel kék...
6 levél
01.05.26. 19:05 #26
theelf
Három dologról divat ma elfelejtkezni:

- Torgyánt valakik MÁSODSZOR is megválasztották, pedig először sem volt más. Megkérdezem, ha erre szavaztak a válastói, akkor mit kell csinálnia? Nem kellett volna bejuttatni a kormányba, főleg azután, hogy egyszer megégette magát.

- Torgyán a Kisgazdapártot maga alapította, ha Élelmes Torgyánék Pártjának hívnák, akkor senkinem szólna, hogy miért Torgyánpárt. Hogy volt egy szabadon lévő, jól hangzó, nagy múlttal rendelkező név, és felhasználta, ügyes marketingfogás. Aki Torgyánpártba lépett be az milyen alapon akar belőle Lányipártot faragni?

- Harmadszor felelős emberek vagyunk, mindenki felelősséggel tartozik a maga szavazatáért. Hány olyan kisgazda szavazó van, aki beismerné, hogy rosszul szavazott? Mindegyik fel van háborodva, mert nem úgy képviselik, ahogy akarja. De először sem úgy képviselték, ő mégis visszaszavazta a torgyánt. Tessék kérem felvállalni a következményeket is, a demokrácia így működik.

Van egy régi szép mondás "aki átver engem egyszer gazember, aki átver engem kétszer nagy ember". Torgyánra ez akkor is igaz, ha csaló, ha a teljes torgyáni politikát útálom. Meg kell tanulniuk a polgároknak vidéken is, budapesten is, hogy FELELŐSSÉGGEL tartoznak a szavazatukért, és azért, hogy mibe lépnek be. Kérem szépen erről is szól a demokrácia.

Hogy ezt még nem tanultuk meg, nem ismerjük igazán, nem érlelődött ki még sem egy érett választói, sem egy érett, és a demokratikus politizálását jól ismerő politikusi réteg, és a legjobb akaratú politikusok is rossz alkúkba kényszerülnek, ez egy olyan gyerekbetegség, amit együtt kell átvészelni.

Az ujjal mutogatás helyett mindenki tegyen rendet a saját háza táján, jelöljön olyanokat a választáson, akik nem nyerni akarnak, hanem akiket meg kell győzni arról, hogy induljanak. Egy népszerűbb tanárt, "főnököt" bárkit. Lehet, hogy nem lesz képzett politikus, de nem tesz ilyet a hatalomért.

Be kell jegyezni ezeknek a jelölteknek a szövettségét is, és az összes jelölt (sorosolással megállapított sorrendben) listás jelöltként is szerepelhet. Magunknak kell a politikát csinálni, magunknak kell kampányolni. Még nem késő elkzdeni a szervezést
3488 levél
01.05.20. 19:02 #25
jatfield
Mondjuk még a fű legalizálását megígérhetnéd...
3488 levél
01.05.20. 19:00 #24
jatfield
NORAD2 FOR PRESIDENT!!!
2064 levél
01.05.20. 18:18 #23
Norad2
Szerintem ha most lenne a választás, akkor az MSZP nyerne. Igaz most tiszta töketlenek. Még a pártelnőköt sem tudják kijelölni. + Én leszarom a multukat, noha sokan azt mondják, hogy a régi rendszer jobb volt. Akkor ez volt a helyzet:
Sok volt az emberek pénze, de nem kaptak érte semmit.
És most: Mindent lehet kapni, de senkinek sincsen pénze
Na már most melyik a jobb: ha van pénzed és tudsz venni lakást és kaját, és anyagi biztonságod van.
Vagy, bármit meg tudnál venni, de nincs egy filléred se?


Melleselg: Ha bevezetném mindenhova a kábeles netet tök ingyen, és nagy támpgatást adnék az üzemeltetésére akkor rám szavaznátok?
OTAKU
2175 levél
01.05.20. 17:03 #22
Raptor
Be kéne vezetni egy "tartózkodom" -ot! A fél ország arra szavazna!
"Find out who you really are"
11786 levél
01.05.19. 18:43 #21
Ghoost
Ja hát ez Magyarország.
3488 levél
01.05.18. 23:00 #20
jatfield
Hogy kire szavazok? Jó kérdés.
MIÉP: Náci pártra nem adom a voksom semmiképp.
FKGP: Bruhahha!
MDF: Ha nem jött volna szóba a FIDESZ-szel kötendő választási szövetség talán.
SZDSZ: Ez a Demszky olyan mint Orbán csak madarakkal narancs helyett.
MSZP: Tény, hogy -múlt ide vagy oda- biztos sok szakember és politikához értő ember van ott, de ez a párt is csak vesztett a népszerűségéből nálam. És a miniszterelnök-jelöltjük sem az igazi.
FIDESZ: Fülbevalós miniszter(nem jut eszembe a neve), MIÉP, Grespik, FKGP, inflációs előrejelzések vs infláció és még sokan mások.
887 levél
01.05.09. 20:33 #19
Capali
igaz-igaz Norad-zwei...
Rulez ! Kúl ! Fajin !
2064 levél
01.05.09. 19:21 #18
Norad2
Végre lehet, hogy torgyánk kiszedik a kisgazdapártból. Hát hiába, egyszer neki is elfogy a pénze..
De ez a hülye bolsik haza című szövege nagyon el van avulva.. Mondjuk mondhatná azt is: Reformkisgazdák haza!
De mindegy, hogy mit mond, a lényeg, hogy a kutyát se érdekli. Már csak azok hisznek benne, akiknek fizetett..

Szoktátok hallgatni a bumerángot? A multkor halálra röhögtem magam mikor torgyánt figurázták ki, eszméletlen ez a páros
OTAKU
2339 levél
01.05.07. 20:31 #17
Dexter
Nekem így jobban tecene a cím:
Politika-kisgazdapárt=szebb jövő
"Tried to save myself but myself keep slippin away" I\I I II/I megnézni: kender.freeweb.hu!
1466 levél
01.05.07. 19:04 #16
Gagyi
Raptor én JÚNIUSi vagyok! és te?
Zöld a szívem, zöld a vérem!
2064 levél
01.05.07. 18:48 #15
Norad2
Hát ez a kisgazdabotrány király. Már van két elnökük, és már szinte két isgazdapárt van...
Halottátok a bumerángot: Valósággal kicsinálták torgyánt meg a közgyűlését. Halálra röhögtem maga
És az az elkeserítő, hogy minden szavuk igaz volt...
Ghoost: Tudod, hogy mért van még torgyán ott? Mert sokan pont csak poénból szavaznak rá...
OTAKU
11786 levél
01.05.06. 18:27 #14
Ghoost
Csak néhány 1-2 percet.
2175 levél
01.05.06. 17:14 #13
Raptor
És mennyit beszélt veled? Egy fél napot?
"Find out who you really are"
11786 levél
01.05.06. 16:54 #12
Ghoost
Én kölömban csak viccből is de az FKGP-re szavaznék nekem nincs semmi bajom torgyánnal.
Egyszer itt járt kezet fogtam vele adott egy Fradis kulcstartót.Szeritnem a többi politikus sem jobb.
2175 levél
01.05.06. 16:39 #11
Raptor
Gagyi: igen én is 14 vagyok! És melyik hónapban születtél?
"Find out who you really are"
1466 levél
01.05.06. 16:11 #10
Gagyi
Mé te is, Raptor?
Zöld a szívem, zöld a vérem!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.