Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Squad Leader (Ismertető)

11400 levél
Válasz 01.05.08. 11:16 #2
Lacko
Kösz. Jó érzés, hogy van ember, aki szerette a SAW-ot. Mi az öcsémmel nyomtuk otthon csomó ideig és most is fent van a gépemen. Szerintem nagyon eltalálták azt, amire én vágyom (a hibákat leszámítva). Te ismertél/ismersz hazai vagy külföldi fan-site-okat? Mert én egy két nagyon vérszegényt találtam csak és ebből gondoltam, hogy senki sem szereti. meg abból, hogy sok ideig nem volt folytatása... Már le is mondtam róla és akkor kiadták ezen a másik néven...

A legtöbb leírás a Neten tökre lehúzza a játékot, mert felbosszantja a tesztelőket az, hogy Squad Leader néven került ki. És hát ez tényleg becsapás, mivel az SL egy teljesen más játék neve már lassan 30 éve. És a sok SL fan meg megvette ezt a játékot és baromi nagyot csalódtak...

És persze hibák megint vannak (bár szerintem most nincsenek benne néger SS-ek) de a patch nélkül eléggé szaggat és lassú, meg mindentől elszáll. Ezen a patch javított, de így sem értem, hogy egy nem 3D-s motor miért lassú egy celeron 333-on.

Persze mindezt feledteti, hogy újra irányíthatom a kis ürgéket a terepen és írthatom az ellent. És az is nagyon jó, hogy nem olyan baromi egyszerű eltalálni valakit, mint a SAW-ban. Viszont az elvett valamit a feelingből, hogy nem érdemes jó fegyverek után turkálni a halottak között, mivel úgysem viszel át semmit a következő küldetésbe, még a saját fegyvereidből sem (nem érdemes pl spórolni a füstgránáttal). A SAW-ban én mindig német fegyverekkel szereltem fel a katonáimat (MP-44 és FG-42 rulez!!!!!) és ez itt nincs.

De úgy az egész tük jó, csak a SAW után elsőre szokatlan, de aztán...
1219 levél
Válasz 01.05.08. 10:28 #1
Wotan
Ave!

Lackó, én imádtam a Soldiers at Wars-t. Szerintem nagyon jó játék volt, bár -hasonlóan a Fallouthoz- felháborító hibák voltak benne. A legdurvább az volt, amikor haverokkal játszottunk multiban. Elkezdtük a játékot és volt olyan, hogy jött velem szemben egy Waffen SS ruhába öltözött tag és és nem löttem rá, mert azt hittem velem van. Hogy miért hittem azt? Hát azért, mert az illető néger volt! Akkorát röhögtünk ezen, hogy fekete embereket választhatott az, aki a németekkel volt, hogy sose fogom elfelejteni. Remélem azért ilyen durva hibák ebben a folytatásban nincsenek. Én biztos megveszem ezt a játékot, mert nagyon jó hangulata van, és a cikked is nagyon tetszik.
"Mortui solum finem belli viderunt"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.