Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Just Cause 2 (Konzol cikk)

Just Cause 2

Just Cause 2
A legutóbbi Just Cause 2 cikkek, hírek
70 levél
Válasz 10.04.14. 09:28 #9
Dauby73
Megtörtént, elértem a maximális 1000 pontot és most már a nehéz (hardcore) szint sem volt akadály. Alig több, mint 10 óra alatt, egyetlen elhalálozással (a 6. sztori küldetés fedett kupolás részében) kiesett az utolsó, 40g-t érő achievement.

Tűkön ülve várom a DLC-ket!
70 levél
Válasz 10.04.11. 09:56 #8
Dauby73
Azt hiszem, teljesen végigvittem, a legnehezebb nehézségi szint cél hiányzik már csak egyedül. Szerintem ezt is megcsinálom egy újrajátszással, mert ez a játék megérdemli nálam, hogy "ki legyen ezrezve".
73 óra tiszta játékidőt vett el, azaz kicsivel kevesebbet, mint a cikkben gondoltam. Végig élveztem, óriási kikapcsolódás volt, az év eddigi legkellemesebb csalódása.

Meglepő módon a legnagyobb húzóerőt a mellék-küldetések adták, ez a 49 darab őrületes energiabomba tele van szőve fekete humorral (kedvencem a végbélbe rejtett PDA-s dezertőr története - hommage a Ponyvaregénynek ).

A 104 jármű vezetése acsi őrületes, ugyanis azt a "bizonyos" Vanderbuilt Leisureliner-t még SOHA SENKI nem látta a játékban...egyetlen darab járja a szigetet, mely minden játék startkor útra kel és meg kellene találni. Nem véletlen, hogy pénteken kidobták hozzá az ingyenes fagylaltos-kocsit, mert igencsak zúgtak a fórumok az anyázásoktól azt a bizonyos buszt illetően...
5033 levél
Válasz 10.04.01. 16:21 #7
Gump
Köszi a kiigazítást.
26 levél
Válasz 10.04.01. 16:19 #6
Sean
Nekem ma jött meg angliából a Limited Edition.
Képeket meg lehet róla nézni itt: http://www.imagebam.com/gallery/459496048bf8c9d8cd5d80b8d49d259d/
200 levél
Válasz 10.04.01. 16:12 #5
EvolutioN
Célozni csak akkor nem lehet, ha a karakter mind2 kezében van fegyver, egyébként a C billentyű lenyomásával lehet. A demo elején lévő küldi, nem a főtörténeti szálhoz tartozik. 3 frakció van a játékban, az egyik vezetője az a nő, akivel a demo elején beszélget a főszereplő. A főküldetéseket az ügynökségtől kapjuk. A frakciós mellékküldik tulajdonképpen a főküldetések unlockolásra valók. Egyébként a sztori tényleg nem nagyon szám, de nem is a sztori miatt szeretem ezt a játékot. Ha jó sztorit akarok, akkor előveszek egy Bioware játékot .
The Last of Us
14264 levél
Válasz 10.04.01. 15:22 #4
balays82
A GameTrailers (tudom, sokak szerint nem mérvadó) értékeléséből kiindulva neked lehet igazad, mivel a történetre csak 5.1 pontot adtak, ami szerintem kb. azt jelentheti, hogy nincs neki. Megjegyzem, ettől függetlenül az összpontszám 8.0 lett, vagyis más téren nagyon jól teljesít a játék, de talán tényleg nem jó többre, mint néha elütni vele egy kicsit az időt. A GTA IV, vagy a AC 2 (amit többek között éppen a sodró és érdekes történet miatt nehéz abbahagyni) egy kicsit más kategória, az általuk képviselt stílus hozzám is sokkal közelebb áll.
5033 levél
Válasz 10.04.01. 14:20 #3
Gump
Demo alapján tényleg nagyon szép, nagyon nagy távolságokba lehet látni, de most vagy fura koncepció alapján rakták össze a demot, vagy tényleg nincs igazi története a játéknak (az, hogy megbíz a csaj, hogy csinálj balhét, az nem sztori). Úgyhogy sokkal közelebb áll hozzám a cikkben említett GTA IV vagy AC2, mert ott nagyot sokat ad hozzá a történet, meg a karakterek, ennél meg nem látom azt, hogy előjönne az, mint a GTA IV-nél, hogy "csak még egy küldetésnek nekikezdek". Ez szerintem arra lehet jó, hogy 0.5-1 órára leülni elé és lehet marhulni mindenfelé, de azért a játékmenet erősen egysíkú. A tűzharcok nekem nagyon leegyszerűsítettek azzal, hogy igazán célozni nem nagyon lehet, hanem lövök az ellen felé és akkor valószínűleg találok (ha jól emlékszem), lehet, hogy xbox360 kontrollerhez ez jó, de PC-n ne az legyen az alap. Ha van olyan fogalom, hogy "konzol játékmenet", akkor ha ez valahol megállja a helyét, akkor az a JC2 (ami nem feltétlen baj, csak én többet/mást várok).
Aztán lehet, hogy a teljes játék alapján megváltozna a véleményem, de ezt 9-10e forintért nem fogom kideríteni.
957 levél
Válasz 10.04.01. 12:58 #2
Snake0014
Azta. Asszem erre ma beruházok. Remélem nem bánom meg.
Everyting is connected.
283 levél
Válasz 10.04.01. 11:30 #1
afro
A teszt nagyon jó lett, bár azért 2 dolgot "kijavítanék":
A víz részletessége meg sem üti pl. a GTA 4 -ét. Sem látványban, sem fizikáját tekintve. A grafika pedig nem csoda, hogy nem szaggat, hiszen ha Xbox360-on tesztelted, akkor nem szaggathat! Hülyék lennének ilyet kiadni konzolra, ami fix architektúrával rendelkezik. Engem sokkal jobban érdekelne, hogy PC-n, egy közepes konfigon hogy néz ki, mennyire szaggat.

Amúgy meg tényleg hihetetlen a látványvilág!

Ja és még valami: a fák részletességének csökkentését úgy oldották meg, hogy mikor távol van egy fa, akkor a lobkoronáját egy egyszerű 2D textúrával helyettesítik, ami (2D mivolta miatt) mindig a "kamera felé néz". Ha kipróbáljátok pl, hogy egy hegy tetejéről, egy repülővel zuhanórepülésbe kezdtek (tehát tetű nagy a sebesség), akkor még az xboxnak sincs ideje kicserélni a 3D-s lombkoronákat (vagy szarul van beállítva), és a lombkoronák mindig feléd fordulva elég vicces hatást keltenek.
Engem kicsit zavart, mivel szeretek repülővel kb. 2 méterre repkedni a fák felett.

u.i.: találtam is egy videót: http://www.youtube.com/watch?v=UkYa9dNUADU
afro
766 levél
Válasz 10.04.01. 11:30
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Just Cause 2 (Konzol cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.