Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Peter Jackson rendezheti a Hobbitot (Hírek)

1633 levél
Válasz 10.06.02. 08:07 #6
-T0ng-
Az MGM egyenlőre még él, bár nagyon a szakadék szélén áll. Nagy a tartozása és minden a hitelezőin múlik. Március 13.-án a stúdió nekikezdett egy új stratégiának, hogy potenciális partnert/partnercéget találjon. Ha a terv bejön nekik, annyi ideig még képesek lesznek életben maradni, hogy nagy dobásokat hozzanak a mozikba.

Én nagyon aggódom az MGM miatt, főleg hogy ők a James Bond filmek tulajdonosai és így most az is veszélyben van. Remélem kilábalnak belőle, vagy megveszi a jogokat egy arra érdemesebb cég.
1542 levél
Válasz 10.06.01. 22:15 #5
Hofi
Peter Jackson csak jót tehet a filmnek. Ha hozza a LOTR színvonalát, már megérte!
14264 levél
Válasz 10.06.01. 14:30 #4
balays82
Értem, kösz az infót. Nem is tudtam, hogy a MGM-nek köze van a Hobbithoz, azt hittem ezt is a New Line készíti, mint a LoTR trilógiát. Közben megnéztem, hogy a Hobbit közös produkció lett volna. Az biztos, hogy ez nem túl jó hír, még szerencse, hogy több lábon áll a film. A MGM elég nagy veszteség lenne, de ők már évek óta csak vergődnek.
12184 levél
Válasz 10.06.01. 14:27 #3
Gobiakos
Így van.

"Del Toro eredetileg 3 évre kötelezte el magát a projektnek - három évig élt volna Új-Zélandon -, de a jelenlegi halogatásoknak, bizonytalanságoknak köszönhetően ez az idő akár a duplájára is dagadhat, amit sajnos ő nem engedhet meg magának, mivel számos egyéb olyan projekt sorakozik a naptárában, aminek elkötelezte magát."

forrás: aeonflux.freeblog.hu
29281 levél
Válasz 10.06.01. 14:21 #2
Germinator
Hát egészen pontosan del Toro azért lépett vissza, mert az MGM filmstúdió csődbe ment (javítsatok ki, ha), és emiatt totál bizonytalanná vált, hogy mikor lehet elkészíteni a filmet. Már eleve 2012 végére datálták az első rész premierjét, erre kiderült, hogy lehet, hogy még azt is el kell tolni minimum 1 évvel. És - ezt Dealer írta, tőle tudom - del Toronak a forgatás idejére Új-Zélandra kellett volna költöznie, de ha tényleg csak sok-sok év múlva készülhet el, az neki nagyon rosszul jött volna más filmtervei miatt.

Nem a film körül van baj, hanem a filmstúdió csődje tett keresztbe a projektnek. Ugyanez van egyébként a James Bond-franchise-zal is, az új filmnek idén kellett volna jönnie, ehhez képest az sem biztos, hogy lesz új film.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
14264 levél
Válasz 10.06.01. 14:17 #1
balays82
Guillermo del Toro visszalépése egy kicsit aggasztó, mert arra utal, hogy nincs minden rendben a film körül, viszont ebben a helyzetben annál jobb dolog talán nem is történhetett volna, hogy Peter Jackson ül a rendezői székbe.
766 levél
Válasz 10.06.01. 14:17
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Peter Jackson rendezheti a Hobbitot (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.