Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mass Effect 3 és Dragon Age 2? (Hírek)

2129 levél
Válasz 10.06.16. 03:28 #11
Balanses
"Ez mind szép és jó de én nem hinném. Először is várhatóan január-februárban érkezik a Dragon Age 2 - oké ez csak pletyka szinten van."

Hát azé khm...

Pletyka vagy sem, azért voltak utalások (feltéve, hogy télleg az)
9107 levél
Válasz 10.06.15. 20:39 #10
davkar9
Ez mind szép és jó de én nem hinném. Először is várhatóan január-februárban érkezik a Dragon Age 2 - oké ez csak pletyka szinten van.

"A harmadik részben nem kell már törődniük a fejlesztőknek azzal, hogy az azt követő részben mik lesznek döntéseink következményei. Ehhez még hozzá tartozik az a tény, hogy a sztori megírása és a tervezés már a második rész kiadásakor elkezdődött."
Ódehogyde Mivel volt szó arról, hogy érdemes kitartani az első rész asszonypajtása mellett ezért szerintem mind az első, mind a második rész mentéseit kezelnie kell majd a 3. résznek. Oké hogy írták folyamatosan a történetet de nem kéne fél év alatt összecsapni a nagy finálét.

A DLC-vel kapcsolatban meg most már tényleg csökkents a lelkesedést. Én is imádom a bioware játékait de amit a da-hoz meg a me2-höz kiadnak azok mind lehúzások. Hasonlítsd össze ár-hossz-tartalom minőségben a dlcket a teljes játékokkal, láthatod hogy ezek 0 dolgok, semmit nem adnak hozzá a játékokhoz. De tessék, firewalker dlc - ja 5 "bolygón" (csőben) lebeghetsz, hol van ez a mako élménytől? De nem szidom annyit, ez ingyé volt. De nézd meg társ dlcket, oké zaed is ingyenes de totál unszimpatikus a karakter, nem is lehet vele beszélgetni, abszolút hidegen hagyja az embert. Katsumi ugyanez, csak azért már fizetni is kell. Jön most az overlord dlc, 5 pálya, átskinelt security botok, ennyi. Szóval ne mond már nekem hogy ezekkel akarják összekötni a 2., 3. rész, főleg, hogy ha már megvannak akkor úgyis menetközben csinálja meg az ember a küldetéseket, a társbeszervező dlck meg pláne értelmetlenek a játék befejezése után. Lehúzás én mondom. Ingyen elfogadom ezeket a plusz perceket de játék árának ~tizedéért egy kicsit átvágás.
Simple. Eternal. Beige.
2129 levél
Válasz 10.06.15. 20:01 #9
Balanses
Én már várom mind2-t, a két legkedvencebb játékom Párbeszédből meg ne legyen kevesebb
1633 levél
Válasz 10.06.12. 09:48 #8
-T0ng-
A Dragon Age esetében nekem a beszélgetéssel nem volt problémám. Ízig-vérig szerepjáték, és ez jó. Amit viszont én vártam, egy brutális és látványos harcokkal megtűzdelt, kegyetlen világ. Pont mint amilyen hangulata az egyik trailernek volt, ahol a főhős a pajzsával vágja le az ellen fejét és közbe megy a zúzós muzsika. Ezzel szemben sok helyen az volt az érzésem, hogy ez olyan mintha Középföldén lennék, csak nem Peter Jackson a rendező, hanem egy horrorfilmes, aki már szükségét érzi, hogy minden filmjébe legyen vér.

Azt gondoltam, hogy a rasszizmus is jobban érződik majd a játékban, ám közelébe sem ért a Witcher-nek, ahol tényleg érződött a brutalitás és a kegyetlenség.
1633 levél
Válasz 10.06.12. 09:44 #7
-T0ng-
Mint a hír is mutatja hamar ki fog derülni És én is igyekszem minden fejleményről beszámolni a blogomban!

Amúgy új hírként: Jövő héten, pontosabban június 15-én érkezik az Overlord DLC és a Mass Effect 2 kissé megkésett demója. Ez a demó dolog bennem csak tovább erősíti a gyanút, hogy már most rá akarják izzítani az embereket a harmadik felvonásra.

Lehet könnyelmű lesz a kijelentésem, de véleményem szerint a jövő év elején már kiadásra kerül a játék. Hogy meredek a következtetésem? Lehet!

Érvek:

- A Mass Effect első része megadta az alapot, melyet Casey Hudson szavaival élve, már csak meg kell tölteni tartalommal. A második felvonás mélyítette sztorit és az univerzumot, így a harmadik részt már csak tényleg a sztorival és a tartalommal kell megtölteni.

- A harmadik részben nem kell már törődniük a fejlesztőknek azzal, hogy az azt követő részben mik lesznek döntéseink következményei. Ehhez még hozzá tartozik az a tény, hogy a sztori megírása és a tervezés már a második rész kiadásakor elkezdődött.

- A második és harmadik rész DLC-k fogják összekötni, és nem hiszem, hogy túl sok időt akarnak hagyni, a Dlc-k és az utolsó rész közt.
3898 levél
Válasz 10.06.11. 23:13 #6
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Én imádtam beszélgetni benne.

Szerk: Viszont örülnék, ha kiderülne, jövőre jön az ME3. Már várom a végjátékot.
368 levél
Válasz 10.06.11. 19:58 #5
Hype
A dragon ages véleménnyel egyet értek, én is valami másra számítottam kicsit pörgősebb dologra kevesebb felesleges szócsere meg mászkálgatás megtette volna hatását, valami oblivionosabb megközelítés, de persze akkor már nem dragon age lenne hanem valami egészen más..
War, war never changes...
1633 levél
Válasz 10.06.11. 18:22 #4
-T0ng-
Logikus húzás a srácoktól. Az ME2 is viszonylag korán bejelentették, ott azért hozzá kell tenni, több volt a munka, lévén a folytatást úgy kellett megírni, hogy abban minden döntésünkkel még hatni fogunk a harmadik részre.

Ahogy viszont mondták, a Mass Effect-tel megteremtették az alapokat és a világot, a dolguk csak annyi, hogy anyaggal töltsék meg. Ahhoz amit megteremtettek a ME2-vel pedig már nem kell sok mindent hozzáadni.

A Dragon Age engem annyira nem fogott meg, bár tervbe van véve hogy, ha végigtoltam megint az ME2-t előveszem. Én a Dragon Age-től valami kicsit másabbat vártam, főleg a zúzos zenei aláfestéssel rendelkező trailerek után. Valahol én még ennél is brutálisabbra számítottam. Kiváncsi vagyok azért a második részre.
332 levél
Válasz 10.06.11. 16:34 #3
McAnt
Gratulálok.
A szent tehenekből lesz a legjobb hamburger.
551 levél
Válasz 10.06.11. 16:16 #2
Slyder
Ha ilyen hamar jött volna a 2 az 1 után biztos tovább vittem volna, de már nem érdekel.
32671 levél
Válasz 10.06.11. 15:36 #1
Creativ3Form
Korai még sztem, max kapunk pár art meg koncepció rajzot azt annyi. Mondjuk egy teasernek is örülnék, de nem hiszem, hogy azt kapunk.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 10.06.11. 15:36
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mass Effect 3 és Dragon Age 2? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.