Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 és Dragon Age 2?

A pletykák szerint a BioWare a jövő héten bemutatja a két népszerű játék folytatását.

2010.06.11. 15:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Habár az E3 előtt hagyományosan minden kiadó publikussá teszi, hogy mely játékokat fogja bemutatni a rendezvényen, néhány meglepetés név mindig csak a helyszínen pattan ki a függönyök mögül. Nos, most könnyen lehet, hogy az Electronic Arts két komoly meglepetést is tartogat a jövő hétre, mivel egy E3-as listájukon ott szerepel a Mass Effect 3 és a Dragon Age 2 neve is. ■

hozzászólások (11)

-T0ng-
-T0ng- 2010.06.12. 09:44
Mint a hír is mutatja hamar ki fog derülni:D És én is igyekszem minden fejleményről beszámolni a blogomban!

Amúgy új hírként: Jövő héten, pontosabban június 15-én érkezik az Overlord DLC és a Mass Effect 2 kissé megkésett demója. Ez a demó dolog bennem csak tovább erősíti a gyanút, hogy már most rá akarják izzítani az embereket a harmadik felvonásra.

Lehet könnyelmű lesz a kijelentésem, de véleményem szerint a jövő év elején már kiadásra kerül a játék. Hogy meredek a következtetésem? Lehet!

Érvek:

- A Mass Effect első része megadta az alapot, melyet Casey Hudson szavaival élve, már csak meg kell tölteni tartalommal. A második felvonás mélyítette sztorit és az univerzumot, így a harmadik részt már csak tényleg a sztorival és a tartalommal kell megtölteni.

- A harmadik részben nem kell már törődniük a fejlesztőknek azzal, hogy az azt követő részben mik lesznek döntéseink következményei. Ehhez még hozzá tartozik az a tény, hogy a sztori megírása és a tervezés már a második rész kiadásakor elkezdődött.

- A második és harmadik rész DLC-k fogják összekötni, és nem hiszem, hogy túl sok időt akarnak hagyni, a Dlc-k és az utolsó rész közt.
-T0ng-
-T0ng- 2010.06.12. 09:48
A Dragon Age esetében nekem a beszélgetéssel nem volt problémám. Ízig-vérig szerepjáték, és ez jó. Amit viszont én vártam, egy brutális és látványos harcokkal megtűzdelt, kegyetlen világ. Pont mint amilyen hangulata az egyik trailernek volt, ahol a főhős a pajzsával vágja le az ellen fejét és közbe megy a zúzós muzsika. Ezzel szemben sok helyen az volt az érzésem, hogy ez olyan mintha Középföldén lennék, csak nem Peter Jackson a rendező, hanem egy horrorfilmes, aki már szükségét érzi, hogy minden filmjébe legyen vér.

Azt gondoltam, hogy a rasszizmus is jobban érződik majd a játékban, ám közelébe sem ért a Witcher-nek, ahol tényleg érződött a brutalitás és a kegyetlenség.
Balanses
Balanses 2010.06.15. 20:01
Én már várom mind2-t, a két legkedvencebb játékom:-P Párbeszédből meg ne legyen kevesebb:-D
davkar9
davkar9 2010.06.15. 20:39
Ez mind szép és jó de én nem hinném. Először is várhatóan január-februárban érkezik a Dragon Age 2 - oké ez csak pletyka szinten van.

"A harmadik részben nem kell már törődniük a fejlesztőknek azzal, hogy az azt követő részben mik lesznek döntéseink következményei. Ehhez még hozzá tartozik az a tény, hogy a sztori megírása és a tervezés már a második rész kiadásakor elkezdődött."
Ódehogyde;-) Mivel volt szó arról, hogy érdemes kitartani az első rész asszonypajtása mellett ezért szerintem mind az első, mind a második rész mentéseit kezelnie kell majd a 3. résznek. Oké hogy írták folyamatosan a történetet de nem kéne fél év alatt összecsapni a nagy finálét.

A DLC-vel kapcsolatban meg most már tényleg csökkents a lelkesedést.;-) Én is imádom a bioware játékait de amit a da-hoz meg a me2-höz kiadnak azok mind lehúzások. Hasonlítsd össze ár-hossz-tartalom minőségben a dlcket a teljes játékokkal, láthatod hogy ezek 0 dolgok, semmit nem adnak hozzá a játékokhoz. De tessék, firewalker dlc - ja 5 "bolygón" (csőben) lebeghetsz, hol van ez a mako élménytől?:-X De nem szidom annyit, ez ingyé volt. De nézd meg társ dlcket, oké zaed is ingyenes de totál unszimpatikus a karakter, nem is lehet vele beszélgetni, abszolút hidegen hagyja az embert. Katsumi ugyanez, csak azért már fizetni is kell. Jön most az overlord dlc, 5 pálya, átskinelt security botok, ennyi. Szóval ne mond már nekem hogy ezekkel akarják összekötni a 2., 3. rész, főleg, hogy ha már megvannak akkor úgyis menetközben csinálja meg az ember a küldetéseket, a társbeszervező dlck meg pláne értelmetlenek a játék befejezése után. Lehúzás én mondom. Ingyen elfogadom ezeket a plusz perceket de játék árának ~tizedéért egy kicsit átvágás.
Balanses
Balanses 2010.06.16. 03:28
"Ez mind szép és jó de én nem hinném. Először is várhatóan január-februárban érkezik a Dragon Age 2 - oké ez csak pletyka szinten van."

Hát azé khm...

Pletyka vagy sem, azért voltak utalások:-D (feltéve, hogy télleg az:-P)
ajánlott olvasnivaló