Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Baldur's Gate II

Baldur's Gate II: Shadows of Amn

Baldur's Gate II: Shadows of Amn
A legutóbbi Baldur's Gate II: Shadows of Amn cikkek, hírek
4328 levél
Válasz 20.06.30. 13:14 #502
Raistlin666
Ne is mond! Ha ezek 10 éve jönnek PS3-ra mondjuk, akkor valószínűleg most nem lennék házas ember...tuti elfalaztam volna magamat ezekkel egy szobába!
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
26358 levél
Válasz 20.06.30. 13:10 #501
Peace
Van minden, mint a búcsúban. Meglátjuk hogy alakul az ősz. Wasteland 3 és Mafia 1 remake utánra nincs egyelőre betervezve semmi.
4328 levél
Válasz 20.06.30. 13:08 #500
Raistlin666
Hogy a fenébe ne létezne! Egybe csomagolva az Icewind Dale-el!
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
26358 levél
Válasz 20.06.30. 13:04 #499
Peace
Jaaaaaaaah, hogy ez létezik PS-re!!!! Nekem ez új infó.
4328 levél
Válasz 20.06.30. 12:54 #498
Raistlin666
A bal analóggal tereled az aktív karaktert és a kamera is követi automatikusan. A jobb analóg külön a kamerát állítja. D-pad nagyít meg ilyesmi. A ravaszokon almenük (meg gyors szelekciók) amikben lehet könnyen mozogni a karokkal. Nyugodtan vedd meg az irányítás bőben jó! De ismétlem ha már 1-et választanál akkor az a Planescape legyen inkább!
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
26358 levél
Válasz 20.06.30. 12:31 #497
Peace
A konzolos irányítás lenne a lényeg, azért kaptam fel a fejemet BG 1-2-re is, amikor megjelent PS-re.
4328 levél
Válasz 20.06.30. 12:17 #496
Raistlin666
Durlag tornyába egy bug miatt sokáig nem tudtam bejutni, arra emlékszem. De valóban az a rész elég kemény volt. De a többire tartom, hogy elég közepes volt.

Egyébként én jobban szeretem amíg Baldur's Gate-be nem kell bemenni. A viszonylag sivár vadon kipucolása mindig olyan kellemes kaland volt. A végén meg a rengeteg épületben caplatás és sok harc már nem a kedvencem.

Egyszer már NEM paladin-t kellene indítani, de mindig addig agyalok amíg az nem lesz a kezdő kari. Aztán felszedek két-három gonosz csajt az egyenlőség jegyében. Shar-Teel meg Viconia az első két célpont mindig!:
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
4353 levél
Válasz 20.06.30. 11:34 #495
gothmog
Azért a TotSC "iparosmunka" jellegével vitatkoznék. Bár Shandalar küldetéséhez kapcsolódó dungeon tényleg nem volt nagy szám, és akkor finoman fogalmaztam, de a "hajózós" küldetés már jobb volt egy fokkal, Durlag tornya pedig szerintem felejthetetlen élmény elsőre (a rengeteg szívással). Igaz, az enhanced edition időszakában ma már van olyan AI beállítás (BG2-ből átemelve), amellyel a tolvaj folyamatosan keresi a csapdákat, és beállíthatod azt is ugye, hogy amint valaki csapdát észlel, azonnal "fagyjon meg" a játék. Így pedig nem olyan vészes. De azért én a mai napig emlékszem arra (noha bő 20 éve volt), hogy milyen volt e kényelmi funkciók előtt végiggyalulni (inkább centiméterről-centiméterre végigaraszolni) azon a többszintes kazamatarendszeren, és mennyi szívás/szenvedés volt vele, majd mekkora élmény volt, amikor végül sikerült teljesíteni és kikecmeregni belőle.
Hasonló élményt legközelebb a BG csak a ToB-ban tudott nyújtani a Watcher's Keeppel, de mivel ott már fullos partival ment az ember, és jó esetben addigra kitanulta a demilichek, szívatósnak szánt egyéb varázshasználók, démonok stb. könnyű és biztonságos kiiktatását, így közel sem volt olyan izzasztó menet, mint az első találkozás Durlag papa erődítményével...

A BG1 sivársága a második részhez képest jogos észrevétel. Mégis, én valamiért a mai napig sokkal jobban szeretem az első részt. Ott valahogy szabadabban kalandozhattál, lehetett menni jobbra-balra, térképről-térképre. Az más kérdés persze, hogy sok térképen jóformán semmi extra nem volt. (No meg, kis kezdő, hangyaf@sz kalandozókat pátyolgatott ott az ember, aminek szintén megvan a maga varázsa)

Egy dolgot sajnálok egyébként, amit az EE-vel elcsesztek: a sima alapjátékban nagy élmény volt, ha Algernon köpönyegével elbájoltál humanoid ellenségeket vagy csak sima npc-ket, akkor szinte mindegyiknek volt valami spéci szövege erre az esetre. Ez - emlékeim szerint - az EE-ben már nincs így. (Legutóbb nem szereztem már be a köpönyeget, így nem vagyok ebben biztos, de úgy rémlik, hogy az EE-ben már csak simán irányítani tudod ilyenkor az elbájoltakat, beszélni nem lehet velük.)
Endure. In enduring, grow strong.
4328 levél
Válasz 20.06.30. 10:45 #494
Raistlin666
Azért a TotSW is elég iparosmunka szagú volt szerintem már a maga idejében is!

Még persze én is meglátom meddig jutok a nagy tervemmel. Egyenlőre csak összeszedem a szokásos csapatot és meglátom meddig visz a lendület.
Azért azt a nosztalgia ködön át is jól látom, hogy a BG1 maga a sivárság mai szemmel már. De kb. annyit rohangásztam a térképén 20 éve, mint a házunk mögötti erdőben gyerekkoromban.

Van pl. egy romos kis torony az egyik térképen. Nem szól oda semmi küldetés, be sem lehet menni. De oda mindig elmegyek letáborozni...
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
4328 levél
Válasz 20.06.30. 10:38 #493
Raistlin666
Ha van más egyenlőre akkor várj vele és ha már 5-10 GBP lesz a store ára akkor csapj le.

De ha mind kimaradt amiket soroltál, akkor én inkább javaslom a Planescape: Tormentet! Annak aztán tényleg zseniális a története és egyedülálló a hangulata! A grafika is sokkal szebb mint a BG vonalé a nagyobb karakter modellek és a részletesebb hátterek miatt!
ÉS olyan NPC felhozatal van hogy besz*rás! A BG karakterek azokhoz képest tapéták a falon!
Az egész játék felütése, a világ felépítése és D&D redszer amit alá tettek a mai napig egyedi és szerintem kötelező!
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
4353 levél
Válasz 20.06.30. 10:34 #492
gothmog
A TotSW persze a Tales of the Sword Coast akart lenni, csak elcsesztem a rövidítést, és már nem tudtam szerkeszteni...
Endure. In enduring, grow strong.
4353 levél
Válasz 20.06.30. 10:31 #491
gothmog
Tavaly vittem végig (sokadszorra) a sorozatot, igaz nem PS4-en, hanem hagyományosan, PC-n. Szintén egy "szokásos" paladinnal (én az Inkvizítor alosztályt szoktam kiválasztani).

Ez volt az első alkalom, hogy a Dragonspeart is beiktattam a végigjátszásba. Én azt a kiegészítőt egy közepes iparosmunkának nevezném. Egyszer elment, de ha egy-két év múlva megint nekiugrok egy kis nosztalgiázós újrajátszásnak, akkor már ki fogom hagyni, és csakis a "klasszikus" darabokat (BG1+TotSW, BG2+ToB ) fogom sorra venni.

Egyébként nekem nagy élmény a játék a mai napig! Igaz, még '99 januárjában ugrottam neki először. (Egyetemista voltam akkoriban, vizsgaidőszak kellős közepén, és hát egy fizikai-kémia vizsgát odébb is toltam másfél héttel, mert egyszerűen képtelen voltam a tanulásra koncentrálni, annyira lekötött a játék Aztán persze 5-össel meglett a vizsga is.) Szóval, nálam van benne nosztalgiafaktor egészen biztosan, de ez a sorozat tényleg a megtestesült cRPG királyság volt a maga idejében.
Endure. In enduring, grow strong.
26358 levél
Válasz 20.06.30. 10:15 #490
Peace
Ötletem sincs, hogy mennyire lenne nagy élmény. Csak BG3-at iszonyatosan várom és mindenki mondta, hogy a BG1-2 az alap minden szerepjáték rajongó számára. Ezt persze gondolom azok mondják, akik a megjelenéskor játszották és imádták. Lehet jobban járok összefoglaló videókkal a két részről. De mondjuk ha nem jön be, akkor is max eladom a lemezt... Mivel akkoriban egyáltalán nem érdekelt az RPG téma, így nekem az összes ilyen kimaradt. Icewind Dale, Dungeon Siege, Planescape. Ezeket mind a bátyám játszotta végig én meg csak néztem. De vonzani nem vonzott. Diablo 1-et is csak a második rész után pótoltam. És biztosan kimaradtam még jó sok finomságból emiatt, de szerintem én nagyjából a Witcher első része környékén szerelmesedtem bele a CRPG műfajba.
4328 levél
Válasz 20.06.30. 10:07 #489
Raistlin666
Szerintem az irányítás gördülékeny kontrollerrel. A zoom is nagyon jól működik. Persze a különféle menüket elérni kicsit macerásabb és a csapattagok kijelölése is +1 menüpont, de nekem szokhatónak tűnik és nem zavarja az embert, hogy nincs egere. Hozzá teszem nekem ez az első ilyen cím amit próbálgatok konzolon.
Amitől féltem, hogy kicsik lesznek a szövegek, de az meg állítható és az én romló szememnek is kellemesre nagyítható.
Nem tudom így hogy neked nem nosztalgia faktor lesz mennyire éri meg. Azért ilyen OS2 és PoE után lehet már nem lesz akkora élmény neked. Én az első részt olyan 10 alkalommal vittem el 50%-ig minimum és 4-5 végigjátszás is volt. A második rész ugyanez.
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
26358 levél
Válasz 20.06.30. 09:53 #488
Peace
Ezzel a két játékkal még én is adós vagyok. Bátyámat néztem órákon át, ahogy játszik velük, de engem akkoriban nagyon nem vonzott ez a műfaj. Így sem tudom, hogy mennyire lennék képes ráfüggni Original Sin 2 után erre a stílusra. Bár a Pillars of Eternity II nagy kedvencem volt, úgyhogy még akár sikerülhetne is. PS irányításról mesélhetnél nekem kicsit. Nincsenek vele gondok, szuperül lehet vele játszani? Én is mindenképpen konzolra venném meg.
4328 levél
Válasz 20.06.30. 09:14 #487
Raistlin666
Miközben mindenki a LoU2 miatt "sír" és a CP2077-t vagy a X/PS5-t várja, én nagy lendülettel rendeltem 10 GBP-ért (amennyit már nem szégyelltem érte) egy fóliás BG1-2 PS4 verziót!

Az első rész meglepő módon még magyar feliratot is tartalmaz amit úgy 10 perc után vettem észre, mert nagyon furcsának tűntek a karakterosztály nevek!

Dragonspear-t soha nem játszottam még és a ToB is csak a feléig ment a maga idejében, úgyhogy most a terv, hogy nekiesem és végigviszem a szokásos unalmas paladinommal az egész hóbelevancot!
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"
2387 levél
Válasz 13.07.23. 08:26 #486
SShark
Sok-sok év után végre elkészült a BG2 magyarítása is.
2136 levél
Válasz 13.06.07. 21:04 #485
Balanses
Baldur's Gate: Reloaded és az Icewind Dale 3D-ben, mint NWN2 mód. Egyeseknek rengeteg szabadidejük van.
2136 levél
Válasz 12.12.27. 02:05 #484
Balanses
De örülök, hogy még 5 évig dolgoztak rajta és az lett belőle ami!
2156 levél
Válasz 12.12.26. 20:22 #483
Aribeth
Hát, szerintem az ott warden pajti személyesen.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
10932 levél
Válasz 12.12.26. 19:23 #482
MattMatthew
Stan és Morrigan első verzió?
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
2136 levél
Válasz 12.12.26. 19:05 #481
Balanses
Hát úgy tűnik, hogy ez elmaradt és átslisszantam ToB-ba. Majd az enhanced-ben.
2156 levél
Válasz 12.12.26. 17:11 #480
Aribeth
Emlékszem, első alkalommal vagy öt órát kellett újrajátszanom, amikor egy végigjátszást böngészve rájöttem, hogy egy alkalmatlan pillanatban ugattam le Anomen fejét. Azok a régi szép idők...

féloff
És volt régen egy szuper honlap, a baldur.hu, ahová 2004-ben feltöltötték a Dragon Age legeslegeslegelső screenshotjait.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
10932 levél
Válasz 12.12.26. 17:02 #479
MattMatthew
ME-ben oda kellett menni hozzájuk beszélni, itt meg ha nálad van a csapatban akkor bizonyos időközönként, gyakran alváskor felugrik egy párbeszéd, ami elsőre lehet, hogynem egyértelműen romance quest pedig valójában már nagyon vizsgálgatnak a csajok. Milyen fajjal játszod? Mert mintha Viconia pl nem lenne vevő elfekre, többieket nem tudom, ill lehet, hogy kaszttól is függ.

Ha két LI-t is csapatban tartasz akkor érdekes dolgok jöhetnek ki. Egyik lefekvéskor Viconia jött oda, hogy döngessem meg, és a nőszemély habitusából ítélve aznap éjjel a csapatból senki sem tudott elaludni a zajtól aztán rögtön másnap reggel Jaheira szólt, hogy miylen fontos vagyok a számára...
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
2136 levél
Válasz 12.12.26. 16:59 #478
Balanses
Nem nem nem csúsztam le róla. Viconia volt az elsődleges célpontom de ő még Trademeetben lelépett tőlem. Jaheira dialógusai nincsenek lefordítva, így csak egy részét értem, így maradt a kis Aeri. Eléggé tolja nekem az ívet, viszont már az elf város ostrománál tartok, így nem tudom, hogy sor kerülhet-e még rá. Meg, hogy befolyásolja-e a románc a játék végét?
4353 levél
Válasz 12.12.26. 14:55 #477
gothmog
Számít, hogy bizonyos pontokon, illetve küldetésekhez kapcsolódóan mit reagáltál, amikor olyan párbeszéd zajlott le, amelyben valamelyik romamtikára hajlamos fél is hallatta a hangját.
No meg az sem árt persze, ha van ilyen a csapatodban. Aerie, Jaheira és Viconia "románcolható" a nők közül.

Lehet, hogy már le is ráztad valamelyiküket (vagy mindegyiküket), csak még nem tudsz róla... Itt még kevésbé volt nyilvánvaló és szájbarágós a dolog, mint a későbbi Bioware játékokban.Én most telepítem az első részt (TuTu verzióval fogom végigvinni). D3-ba kezdek már belecsömörleni, szerintem egy-egy run elég lesz belőle egy napra, és mellette pedig nosztalgiázok egy sort a Kardpart környékén...
Endure. In enduring, grow strong.
2136 levél
Válasz 12.12.26. 14:18 #476
Balanses
Hasonlóan a Mass Effectekhez, hogy egy bizonyos előre megírt ponton felajánlják magukat?
10932 levél
Válasz 12.12.26. 08:53 #475
MattMatthew
Áhh, hiába vagy ffi karakterrel, itt a nők kezdik az udvarlást. Szóval elvileg megszólítanak majd és ha jól válaszolsz akkor nemsokára lesz ismét párbeszéd.

“I've seen enough heresy to know where this is going!”
2136 levél
Válasz 12.12.25. 23:38 #474
Balanses
Na jó, hatodik fejezetnél tartok. Mikor lehet valamelyik csapattagot megromantikázni?
Vagy hogy lehet beszélgetést kezdeményezni valamelyik csapattaggal?
7978 levél
Válasz 12.12.23. 20:05 #473
Lovi Tommy
ez még igazi játék
2136 levél
Válasz 12.12.23. 20:01 #472
Balanses
Najóvan, megvan a 3 koporsó. Egy kicsit bővebb információ éradattal is szolgáltathatna a játék.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 19:39 #471
Balanses
Haha! Healelni szoktam csak.


Viszont meglepő módon egy újabb problémába futottam.[spoiler] Kinyírtam minden vámpírt a temető alatt, még azt a csávókát is (nem jut eszembe a neve), akit a vérmedencés, tüskéspadlós teremben kellett megölni. Vagyis elvileg megöltem azt is, de lehet, hogy csak szimplán eltűnt. Visszamentem Aranhoz, de meg visszaküld a temetőkhöz. Mit kéne még csinálni?
4353 levél
Válasz 12.12.23. 19:03 #470
gothmog
Minden megvolt már, mivel korábban már használtam már 1-2 cheatet.

Mi van, nem volt kedved fél órán át dobatni a géppel a tulajdonságokat karakteralkotásnál?
Endure. In enduring, grow strong.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 18:16 #469
Balanses
Jé, de érdekes dolog történt. Thx.

Szerk.: Na, nem az a kulcs kellett, de hála istennek sikerült megtalálni a jó kulcsot. Kissé megnyugtat, hogy tudom folytatni, a történetet. Megyek is és ráfüggök hajnalig.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 18:15 #468
Balanses
Minden megvolt már, mivel korábban már használtam már 1-2 cheatet. De nem mondom meg ám, hogy melyiket. Azé köszi a helpet,mostmár remélem így azért működni fog.
4768 levél
Válasz 12.12.23. 18:11 #467
Christoph
Pedig ennek működnie kell. Először ne felejtsd el átírni az ini fájlt, mert addig nem jön elő a játékban a konzol, ahova be kell írni a kódot. Arra figyelj, hogy tökéletesen írd be a parancsot (kis és nagybetűk, zárójelek típusa számít). Nekem is volt már olyan, hogy meg voltam győződve, hogy minden jó és aztán kiderült, hogy valami minimális dolog lett elütve.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 18:09 #466
Balanses
Hmm...hát lehet, hogy nem pont ezzel a konzolparanccsal probálkoztam...
4353 levél
Válasz 12.12.23. 18:04 #465
gothmog
Pedig működnie kell. Mást már nem tudok írni...

Ugye idézőjelbe tetted a kódot? Így: "key12" (esetleg lehet, hogy így kell 'key12')

Tehát...

CLUAConsole:CreateItem("key12")
Endure. In enduring, grow strong.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 16:31 #464
Balanses
Nem igazán akar működni ez a cheat dolog sem, az a helyzet. Valahogy ver a sors ezzel a játékkal. (Más cheat működik szal nem tudom, hogy mi lehet).
4353 levél
Válasz 12.12.23. 16:05 #463
gothmog
key12 a kódja.

Innen szedtem

Remélem, ez megjavítja a játékot és tudod folytatni. Viszont ne engdej a sötét oldal csábításának és másra ne használd a csalókódokat...
Endure. In enduring, grow strong.
4353 levél
Válasz 12.12.23. 16:01 #462
gothmog
Akkor azt be kell cheatelned magadnak. Keress rá a neten! Konzolos paranccsal be tudsz hozni magadnak minden tárgyat, ami csak kell, így azt a kulcsot is.

Itt találod, hogy miként kell konzolos parancsokat bepötyögni.
A kulcs kódja azt hiszem nincs itt, de az is megtalálható lesz a neten némi keresgélés után.
Endure. In enduring, grow strong.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 15:54 #461
Balanses
Fú asszem igen. De nem vagyok benne biztos, hogy nálam van-e még a kulcs. Gyors meg kell néznem.

Szerk.: Nem, már nincs nálam! :S
4353 levél
Válasz 12.12.23. 15:53 #460
gothmog
Odaadtad a 15 ezer aranyat Gaelannak (aki a Slumsban van) és ő adott neked kulcsot Aran Linvailhez? Mert azzal tudsz átmenni a titkos ajtón, ha minden igaz
Endure. In enduring, grow strong.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 15:28 #459
Balanses
Ithafeer (ha jól írom a nevét) azaz alakváltó akit a Druida ligetben kell megölni, és akit a Dzsinnek is kerestek, hasonló célból.


Amúgy nincs már ott Bodhi. Se éjjel se nappal. Még a második fejezetben kellett volna odamenni, de amikor elköteleztem magamat a tolvajok közt átléptem a harmadik fejezetbe.

A tolvajcéh épületében van egy titkos ajtó, amin nem tudok bemenni sehogysem, amúgymeg csak Renaldot találom. Megpróbáltam már azt is, hogy rátámadok az árnytolvajokra, de akkor meg jelenik egy olyan tolvaj akit lehetetlen legyőzni. Szal se tolvajok, se vámpírok, se semmi más, csak a mellékküldetések hosszú sora. Az a helyzet, hogy ezt így kezdem már unni, hogy nincs kiút, viszont elölről kezdeni meg nincs kedvem.
Sztem egyelőre egy kicsit jegelem, nem igazán tudok már micsinálni.
4353 levél
Válasz 12.12.23. 13:14 #458
gothmog
Ha teljesen lehal a tolvajklános vonal, akkor még mindig elmehetsz a temetőbe a találkára... (Arra nem emlékszem, hogy este kell-e vagy jó bármikor). Utoljára sok-sok éve játszottam már végig. Ithafeer-re már nem is emlékszem...

Egyébként elakadni nem lehet olyan értelemben, hogy ha Renal egyáltalán nem hajlandó beszélni veled, akkor Bodhi. Ha ő sem, akkor viszont nem tudom, mi van. Marad a google, esetleg kis csalás (valahogy szerkesztővel behozni egy olyan állapotot, mintha Mae'var küldetést jól megcsináltad volna.

Amúgy rohadjon meg a Bioware, szinte mindig palával játszom és igyekszem rendesen "kijátszani" a karaktert, így nagy öröm volt, hogy mocskos tolvajok és mocskos vámpírok között lehetett választani, és bizony valamelyiküknek "alá kellett feküdni"...

Szerk.: Ja, várjál, ha megvan a pénz és Linvailhez irányítottak, akkor az a Tolvajcéh épületében van. Egyszerűen meg kell keresned őt. Már ha jól emlékszem.
Endure. In enduring, grow strong.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 12:32 #457
Balanses
A 15000 ezer arany megvolt; mikor elhívtak a temetőbe a tündérlánykák nem mentem el, hanem az Árnytolvajokhoz, Vérskalpos Renalhoz, hogy mi történt azt lejjebb a spoiler tagben írtam le. Amúgy elvileg Aran Linvailhoz kéne mennem az Árnymestercéh fejéhez.
Annyi fejlemény van már, hogy voltam már Trademeet-ben és megöltem Ithafeer-t, az alakváltót. Elvileg ezzel javult a viszonyom velük de még semmi fejlemény. Plusz éjszaka irtom a vámpírokat rendesen. Remélem ezzel, meg a lentibb hozzászolásommal kilehet következtetni, hogy hol tartok.

Szerk.: ezt írtam előzőleg: SPOILER
a myomor-negyedbeli Gaelan elküldött Vérskalpos Renalhoz (Árnytolvajok - Shadow Thieves), hogy segítsen kiszabadítani Imoent a Csuklyás Varázslók közül (az angol nevüket nem tudom, ők azok akik Athlakaban bebörtönözik azokat akik mágiáznak). Csakhogy Renaltól azt a feladatot kaptam, hogy keressek bizonyítékot Mae'var árulásához. Ez majdnem sikerült is, de még a bizonyíték átadása előtt megöltem Mae'Var-t, így most Renal nem akar segíteni. Elmentem a kormányzati negyedbe és ott volt egy pap vagy varázsló, aki segített volna Imoenről infot szerezni, de passzoltam Jaheira miatt. Most kb. ott tartok, hogy fogalmam sincs hogyan jussak tovább a fő történeti szálon.
4353 levél
Válasz 12.12.23. 12:23 #456
gothmog
Diablo 3-mat tolja... (Egyébként éppen mostanság gondolkodtam el azon, hogy ideje lenne újra végigvinni a BG sorozatot, de a D3 egyelőre nem ereszt. Már bő 500 órája... ).

Bodhi meg a temetőben van. Nem tudom, hol tartasz a játékban, de elvileg már megkeresett valaki, aki elhívott egy temetői találkára, nem? (Mert az eléggé az elején van. Az után nem sokkal, hogy kiderül, össze kellene kalapoznod egy rakat aranyat)
Endure. In enduring, grow strong.
2136 levél
Válasz 12.12.23. 12:02 #455
Balanses
És hol találom ezt a Bodhit?


Amúgy hol van gothmog? Az utóbbi időben nem láttam fórumon, pedig ő biztos tudna segíteni!
10932 levél
Válasz 12.12.20. 12:01 #454
MattMatthew
Nem szerettem Bodhit.
[spoiler-játék vége]SPOILER
Amikor meghalt vmi bug miatt még arra sem volt képes, hogy a szívét dobja, így Viconiát nem tudtam feltámasztani...
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
4328 levél
Válasz 12.12.20. 11:58 #453
Raistlin666
Esetleg itt keresgélj:

Chapter2

Javaslom Bodhi-t, ő olyan aranyos karakter...
"Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.