Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Settlers IV (Ismertető)

4 levél
Válasz 10.07.04. 15:07 #3
settler17
bocsi hogy ide írok, de nem tudjátok hogy hol találhatnám meg a pc dome top listáját? egyáltalán van ilyen top lista a legjobb játékokról?
köszi!
üdv és még egyszer bocs!
6 levél
Válasz 01.05.26. 06:47 #2
theelf
Nem tudom, a Settlers első, és második része nagyon sokszor előkerül nálam, a harmadik részt kihagytam, rávetettem magam a negyedik részre, és csalódás ért.

A grafika bár kétségtelenül szép, a hagok is szépek, mégsem hozta a hangulatot, az szabadabb építkezés, az utak megszűnése, az emberek kézi vezérlése mind szép és jó...

De nagyon hamar letettem a játékot. Egyszerűen azért, mert nem igazán Settlers, teljesen más stratégiát igényel, más a hangulata, mások a rendelkezésre álló eszközök, stb. talán csak a termelési láncok és a foglalkozások hasonlók.

Nekem se nem lett igazán Settlers (akkor játszanék vele, és nem vettem volna elő újra a régit), se nem lett igazán nagy és új, és érdekes játék... A mindenben szebb 20. rókabőr, ahol csak a lényeg nem maradt meg minden más szebb. Nagyon ez az érzésem van a mostani folytatásoknál.

A legtöbb MAI játéknál jobb, de a classics, archives, és egyébb módon kedvezménnyel megvásárolható régi klasszikusokkal nálam nem veszi fel a versenyt. Kár, hogy nincs a Settlersenk (általam ismert) open source hasonmása. Az valószínűleg nem okozna ilyen csalódást.
1 levél
Válasz 01.05.24. 11:37 #1
TiaN
Viszont hozott magával az első rész óta tartó pár hiányosságot is.Pl.a farmer nem vágja le azt a búzát amit egy előtte volt farmer termelt.A kocsi és az aljnövényzet összeforr,a fű néha a kocsi fölé kerül.Kevesebb a hang,mint az elődöknél.A grafika szép,talán túl színes is.A játékélmény pedig óriási,kár hogy ilyen apróságokra nem figyeltek.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.