Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Witcher 2 - fejlesztői videó (Hírek)

The Witcher 2: Assassins of Kings

4695 levél
Válasz 11.02.11. 09:10 #4
szedrencs
Aggodalomra nincs ok, a fejlesztők (legalábbis ígéretük szerint) durván kigyomlálták a FedEx típusú hozd el innen, vidd oda típusú küldetéseket.
20135 levél
Válasz 11.02.11. 08:55 #3
Peace
Ha szerencsénk van, akkor figyelmesen elolvasták az első résszel kapcsolatos visszajelzéseket, és orvosolták az efféle hibákat. Én is remélem, hogy nem lesz sok rohangálós és gyűjtögetős kveszt, ami unalmassá teheti, de én nagyon bízok a fejlesztő gárdában. Az első rész hatalmas élmény volt és nagyon nagy kedvenc. Szerintem most benevezek egy premium edisönre, mert elég korrekt felszereltséggel érkezik.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
405 levél
Válasz 11.02.11. 01:41 #2
Artemius '89
A csávókám azt állítja, hogy ebben a játékban sikerült szerinte eddig legjobban a törp építészet megjelenítése... na azért ez durva csúsztatás. Szerintem a Dragon Age-ben látható Orzammar volt igazán "törpös" és akkor még nem beszéltünk a WoW-os Ironforge-ról. Ez itt ebben a játékban, bár belső tereket nem láttunk, kívülről sztem picit el lett aprózva. Görögös homlokzatok állnak ki a sziklából itt-ott... nem tudom, engem az nem győzött meg.
Én csak egy dologtól félek a helyszínekkel kapcsolatban, ami sok RPG-ben benne van, a Witcherben meg többszörösen, hogy rohadt sokszor kell egy helyen oda-vissza szaladgálni, annyira, hogy már megunom azt a helyet. Ilyen volt az 1-ben a mocsár, hát attól már herótom volt. De ennek ellenére nagyon várom, hiszem imádtam az első részt, csak vigye el a masina ezt a "top technology" grafikát
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
1614 levél
Válasz 11.02.10. 15:25 #1
rootshaper
végignéztük lengyelül, felirat nélkül a videót, majd a cikk elolvasását követően jött egy hatalmas facepalm. nem szoktam én ehhez hozzá, hogy a youtube már ilyet is tud, hogy feliratozás

mindenesetre a gameplay betétek továbbra is meggyőzőek, de néha mintha szaggatna, meg darabos lenne a mozgás. ha ezt a gyönyörűséget egy átlag konfig megmozgatja, leteszem a hajamat az tuti.
766 levél
Válasz 11.02.10. 15:25
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
The Witcher 2 - fejlesztői videó (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.