Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mass Effect 3 részletek (Hírek)

Mass Effect 3

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek
764 levél
Válasz 11.04.09. 17:35 #29
pb69
Nem konkrétan a pénzre írtam, hogy nem elsődleges szempont.
A szinkronhangokra gondoltam. Nem hinném, hogy ezen akadna meg egy ilyen szintű game fejlesztése.
Sokszor már akkor tervezni, fejleszteni kezdik a következő részét egy játéknak, amikor az aktuálisat piacra dobják. Ha ezekben a tervekben szerepelnek bizonyos karakterek és ezekre építenek cselekményeket, akkor ha később esetleg az ő hangját adó színész túl drágává válna vagy más okokból kifolyólag nem vállalná a szerepet, akkor is találnának rá megoldást, csak nem veszik ki a játékból.
Ilyen megoldás lehet pl. az, hogy mással szinkronizáltatják. Jó választás esetén valószínűleg senki nem fog ezen kattogni és elpártolni tőlük.
Megmondom őszintén, én azon is meglepődtem (ne értsd félre, nem rosszindulatból mondom), hogy léteznek olyanok, akik az alapján játszanak egy játékkal, hogy bizonyos szereplőknek kik adják a szinkront vagy kikről mintázták őket.
Mindenesetre ha még minimálisan se akarják kockáztatni ezt a marketing fogást, akkor is van lehetőségük arra, hogy megfizessenek egy színészt. Bármennyire is ismertek az általad leírt személyek, azért nem világsztár semelyik és egy szinkronszerepért nem gondolnám, hogy annyit kérnek, hogy problémát jelentsen a BioWare-hez hasonló cégeknek.
Persze, ha jelent, akkor megoldják másképp, olcsóbban.
1719 levél
Válasz 11.04.09. 16:00 #28
TheHolyOne
Mármint mi nem elsődleges szempont? A pénz? Mert itt kizárólag arról van szó. Minél ismertebb egy színész (vagy akárki), annál nagyobb a gázsija (pl az ilyen prada, dolce gabana stb cuccoknak is a nevét fizeted meg, nem azt hogy milyen szépen van megvarrva). Minél több ismertebb név van benne (ld ME2), az annál nagyobb anyagi terhet ró a kiadó vállára. persze dönthet úgy ez megéri neki, hiszen az ismertebb nevek révén nagyobb hírverést kaphat a játék, szélesebb közönséghez juthat el, és a plussz eladások behozzák a drágább szinkron árát. Hogy egy példát említsek, én az Assassin's Creedet annak idején kizárólag azért próbáltam ki, mert olvastam, hogy Kristen Bell szerepel benne, egyébként nem valószínű, h játszottam volna vele, mert nem nagyon tartozik az érdeklődési körömbe. Ezen gondolat mentén továbbhaladva, de már visszatérve az ME2-höz, egy Carrie Ann Moss-t, a Mátrix trilógia miatt sokan ismerhetnek. Yvonne Strahovski szerepeltetése is érthető, mivel ő a Chuck c. tvsorozat női főszereplője, melynek célközönsége elsősorban geek-ként v nerd-ként írható le, vagyis az a réteg, amelyik a videójátékoknak is egy fő célcsoportja. Vagy mondjuk Tricia Helfer szerepeltetése egy sci-fi témájú játékban azért szerencsés, mert ő meg a Battlestar Galactica miatt a sci-fi rajongók körében örvend nagyobb népszerűségnek. Lehetne még folytatni, de az gondolom világos, hogy itt kizárólag PR-ról és áttételesen pedig csak a pénzről van szó.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
764 levél
Válasz 11.04.08. 22:19 #27
pb69
Szerintem az a fő oka az ő népszerűségének, hogy turián.
Ugye a fajának 2 igen jelentős képviselőjével rögtön összefutunk már a Mass Effect világának felfedezésének elején.
Engem pedig már akkor megfogott a karakterük. Eléggé tekintélyt parancsoló kinézetű, amolyan tipikus videojátékos kinézetű lények.
Aztán kiderül mennyire fontosak is ők abban a világban és hogy egy harcos felfogású faj. A Fellegvár védelméért is ők felelősek. A legnagyobb ellenfelünk pedig szintén közülük való.
Szóval ezek a dolgok és a turiánokat körüllengő bizonyos rejtélyesség miatt annyira közkedvelt.
És emellett azt se felejtsük el, hogy talán az ő visszatérése volt a 2. részben a leginkább stílszerű és váratlan. Nagyon hatásos volt.
Amúgy is a tökéletes harcost testesíti meg, fizikai és szellemi képességek tekintetében egyaránt.
4099 levél
Válasz 11.04.08. 21:44 #26
xeLaR
Én meg örömtáncot járnék ha kihagynák őt

De most tényleg, nem értem mi benne olyan jó. Az ME1-ben nem volt semmilyen kiemelkedő személyiségjegye, semmit nem adott hozzá a játékhoz. A második részben szerencsére vmennyit javítottak a karakterén, hogy legalább kitűnjön a többiek közül (ami kb. annyiból áll, hogy egyedül neki van csak 1 darab jó szövege, míg a többieknek meg van egy tucat). Egyszerűen unalmas karakter, és nem igazán értem miért szeretik a népek.

Amúgy biztos benne lesznek majd vmilyen szinten a társaink. Nem hiszem, hogy a Bioware elkövetné azt a hibát, hogy kihagyna bárkit is.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
2 levél
Válasz 11.04.08. 18:41 #25
Magor92
Bocsánat a kicsit zagyva levélért, de gyorsan le akartam írni mindent
2 levél
Válasz 11.04.08. 18:39 #24
Magor92
Nane! Garrus nélkül olyan a Mass Effect, mint Wardenek nélkül a Dragon Age. Nekem az egyből ő és Tali volt a kedvenc karakterem, bár Wrexet is bírtam amíg nem kötött belém. Paragont játszottam nagy részt, de őt lelőttem.
A második részben nagyon örültem, hogy Garrus és Tali újra itt vannak, és megjött az új kedvenc, Thane. Nálam Garrus, Tali, Thane, Grunt és Mordin a favorit. + Legion, akit akkor kedveltem meg mikor Shepard rákérdezett h honnan az ötlet h a páncélját hordja, mire benyögi h erre nincs adat . Jacob meg egy nyomorék.
Mellesleg, indokolatlannak érzem, hogy újra a társak után kelljen kajtatni, elvégre most Shepard nem halálozott el, mi oka lenne, hogy szétszóródnának? Együtt járták meg az Omega 4 relayt, és mindig azt szajkózzák h veled vagyunk Sepörd. Amúgy elég menők lehetnek az emberek, ha a játék elejétől kezdve kitartanak, miközben mi majd a galaxisban rohangálunk. Szerintem itt most pont nem a társakat kell keresgélni, hanem mint a DA-ban, rá kell vennünk a a többi fajt (turianok, quarianok stb), hogy tartsanak velünk és b....szuk ( ) szájba a Reapereket.
Így a végére: azt szeretem a MAss Effectekben, h ahány ember, annyi féle befejezés (itt most arra gondolok h ki éli túl ki hal meg.)
Én az egyben Paragont nyomtam, elengedtem a Rachni királynőt, viszont lelőttem Wrex-et, a Tanácsot nem mentettem meg (elvégre olyan köcsögök ), és Ashleyt mentettem meg. A 2-ben nálam pont azok haltak meg akiket nem csíptem. Jack, Zaeed, és sajnos Kasumi, akivel semmi bajom nem volt. A Collector Bázist bummoltam, és ahol lehetett ellenkeztem az Invisible Man hülye nagyratörő kéréseivel.
Így a végére: Garrus MARADJON!!! Különben én is átállok a Reaperekhez
764 levél
Válasz 11.04.08. 18:15 #23
pb69
Személy szerint nem hiszem, hogy ez lenne elsődleges szempont azzal kapcsolatosan, hogy kik kerüljenek be egy hasonló kaliberű játékba.
Ha a sztori és a fejlesztők elképzelései igénylik azt, hogy bizonyos karakterek szerepeljenek, akkor nem hiszem, hogy azért másítanák meg a terveiket, mert a korábbi szinkronszínész esetleg drága lenne vagy nem vállalná a "szerepet".
Szerintem nem lenne nagy dolog, ha más szinkron lenne, senki nem halna bele és annyira a játék színvonalát sem rontaná.
Legalábbis ha én fejlesztő/játékkiadó/felelős lennék, tuti így gondolkodnék. Elvégre ez mégse egy mozifilm, amit jónevű színészekkel lehet a leginkább eladni, vagy legalábbis az számít annyit mint mondjuk a téma vagy sztori.
1719 levél
Válasz 11.04.08. 16:01 #22
TheHolyOne
Azért érdemes lecsekkolni a szinkronszínészeket az imdb-n. A társaság nagy része kevéssé ismert színészekből áll. A férfi Shephard pl impró színházban játszik. Ebből a szempontból Yvonne igenis nagyobb, ismertebb név. Csakúgy, mint azok , akiket te is felsoroltál. Sőt, rajtuk kívül még Seth Green vagy Carrie Ann Moss. És őket pedig meg kell fizetni, mert a voice-actingnek kisebb a presztízse. (itt most nyílván nem az olyan animációs produkciókra gondolok, int mondjuk a Shrek) Úgyhogy ami a ME2-ben volt, az már egyenesen sztárparádé. Nem szokott ennyi híresebb színész egy videójátékban szerepelni, de húzóneveket azért alkalmaznak, mint pl Claudia Black a DA: O-ban vagy az Unchartedben, vagy Kristen Bell az Assassin's Creedben.
Szóval nem lepődnék meg, ha Miranda végül kimaradna, de örülnék neki, ha nem.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
20143 levél
Válasz 11.04.08. 15:35 #21
Peace
Jah, értem. Akkor az fasza. Ennyi erővel be is mehetek a boltba, és megvehetem a polcról. Bár gondolom az akciós ár csak webes rendelés esetén jár. Na majd meglássuk...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1 levél
Válasz 11.04.08. 15:23 #20
warden91
Ezzel azért nem értek egyet, mert Chuck forgatása már kb vége és azért Yvonne-nál vannak ott nagyobb nevek is pl: Tricia Helfer, Martin Sheen stb. Én azért bízok benne hogy ő is benne lesz a 3-ban.
14264 levél
Válasz 11.04.08. 15:22 #19
balays82
Náluk nincs is előrendelés, csak ezt az értesítést lehet kérni, ami alapján majd a megjelenéskor küldenek egy levelet, hogy leadhatod a végleges rendelésedet.
1719 levél
Válasz 11.04.08. 14:35 #18
TheHolyOne
Mondjuk a Mirandát alakító Yvonne Strahovski már-már túl nagy név ahhoz, h videójátékokban szerepeljen és eléggé be van táblázva ugye a Chuck forgatása miatt is, tehát nem lenne meglepetés, ha kimaradna. Minden a budget-tól függ. Ettől persze még nagyon (nagyon nagyon) hiányozna.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
20143 levél
Válasz 11.04.08. 14:30 #17
Peace
Mondjuk fura, hogy lemezuniverzumban még mindig nem előrendelhető, pedig már csak 5 hét van vissza. Még régebben bejelöltem, hogy kérek értesítést, ha előrendelhető, de semmi.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 11.04.08. 14:14 #16
balays82
Amúgy nekem is régóta be van karikázva a naptárban ez a dátum.

A Shadow Broker és az Arrival DLC-t még nekem is pótolni kellene, sőt egy olyan mentés is jól jönne, amiben nem hal meg senki a végén, de szerintem ezekre már csak a harmadik rész előtt kerítek sort. Számomra nem okoz gondot elütni az időt május 17-ig sem, elég nagy lemaradásaim vannak.
20143 levél
Válasz 11.04.08. 13:59 #15
Peace
Azt mindenkinek illik tudnia!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14264 levél
Válasz 11.04.08. 13:53 #14
balays82
Miért, mi lesz május 17-én?
20143 levél
Válasz 11.04.08. 13:50 #13
Peace
Pont tegnap telepítettem fel újra a 2-t, és az elérhető összes DLC-t, mert úgy láttam több már nem fog megjelenni hozzá. Mivel 0 DLC-vel és angolul játszottam végig anno, és a történet is homályos már kicsit, így felfrissítem a memóriámat. Amúgy sincs mivel játszani május 17.-ig.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
10589 levél
Válasz 11.04.08. 13:39 #12
Dark Archon
Hát nagyon remélem, hogy aki nem játszott az Arrival-lal, attól még áthozhatja a karakterét és a döntéseit az előző részekből, s ez esetben csak az Arrival döntéseket kell beállítani. Meg azt is, hogy ez a társ összeszedés 5 percnél nem fog tovább tartani.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
14264 levél
Válasz 11.04.08. 13:39 #11
balays82
Arról, amit már Crea is írt, meg a hírben is szerepel. Shepard összeszedi a csapatot. Harmadszor is. Bár az én esetemben például Kaidan Alenko megtalálása nem lesz kis feladat. Azon egyébként meglepődnék, ha a második rész valamennyi szereplője nem térne vissza a harmadik részre, amikor a végjáték éppen arról szólt, hogy lehetőleg minnél többen éljék azt túl.
1663 levél
Válasz 11.04.08. 13:36 #10
GeryG
Kb arról mint a Terminator 4.
Annak se volt semmi köze a terminator fogalomhoz...
3464 levél
Válasz 11.04.08. 13:30 #9
Sucee
És... Miről fog szólni a játék, ha már rögtön a legelején letámadják a Földet?
32627 levél
Válasz 11.04.08. 13:27 #8
Creativ3Form
Én MOrdin hiányát nem bírnám elviselni. Amennyire irritált az elején, annyira megkedveltem utána. Miranda meg EPIC, ha kihagyják, én is átállok.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1663 levél
Válasz 11.04.08. 13:27 #7
GeryG
Gondolom, h az elején lesz valami visszaemlékezés, vagy ilyesmi azoknak, akik nincsenek tisztában az Arrival történéseivel.
32627 levél
Válasz 11.04.08. 13:26 #6
Creativ3Form
Valszeg majd ugyan az lesz, mint az ME2 esetében, azaz, hogy ha nem hozod át a saját mentéseid, és ezáltal a döntéseid, akkor a BioWare által kitalált döntéshozatallal kezdesz el játszani.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2129 levél
Válasz 11.04.08. 13:20 #5
Balanses
Alliiiig vááárrom....2 dlc-velé játszottam csak, úgyhogy lenne mit bepótolni. DA2 után el is kezdek az ME1-el játszani, hogy azok a döntések legyenek meg amiket én szeretnék. Nagyon kíváncsi vagyok a nagy fináléra, remélem valami rohadt ütős dolgot hoznak össze. Az RPG elemek visszajozása jó. De....mi az, hogy Garrus visszatérése nem biztos? Garrus jó arc. Garrust nem vehetik el. Ahogy, Mirandát és Bakát sem (avagy Grunt-ot).


Szek.: Véletlen mentem a válasz gombra, bocs.
3464 levél
Válasz 11.04.08. 13:16 #4
Sucee
Ja meg ez is vicces, akinek meg sincs az Arrival, annál elég hülyén fog kijönni, hogy a meg nem történt tettekért kell felelni...
3464 levél
Válasz 11.04.08. 13:13 #3
Sucee
Elég hülyeség, hogy kérdéses a karakterek visszatérése, mivel épp a Normandy-n ücsörögnek. (Jó, Wrex nem.)

Shepard meg egy "P", nem tudom, miért jelent ez mindenhol problémát...
10536 levél
Válasz 11.04.08. 13:08 #2
TcG|Rommel|Hun
Ha kihagyják Garrust, én átállok a reaperekhez.
32627 levél
Válasz 11.04.08. 12:45 #1
Creativ3Form
Naggggyon jól hangzik, mind a több pozitív/negatív befejezés része, mind az RPG elemek visszahozása. De azért remélem nem azzal fog megint elmenni a játék durván 70%-a, hogy újból összeszedjük a társainkat.
Ja, és remélem megint lesz CE. Ha valaki okosabb már tud róla, ne féljen szólni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 11.04.08. 12:45
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mass Effect 3 részletek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.