Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» X-Men, Pókember, Transformers bemutatók (Hírek)

12970 levél
Válasz 11.05.24. 11:11 #4
McCl@ne
Ráadásul az X-Men egyelőre egyöntetű kritikai siker is, Cannes-ban bemutatták, ott olyat is írtak róla, hogy minden eddigi X-Men filmek legjobbika!
Mondjuk én kíváncsi vagyok az új Pókemberre, mert egy ilyen újraértelmezésnek csak akkor van létjogosultsága, ha teljesen más fénytörésbe helyezi a sztorit, főhőst, mindent, mint anno a Batman Begins! Ott sem mondta senki, hogy minek újra Batman (bár tény, hogy jóval több idő telt el a két "első" film között), itt is csak akkor lesz baj, ha megcsinálják majdnem ugyanazt.

Transformersben egyetértünk, az egy határ szar az elejétől fogva. Nagyon rossz látni, hogy azt a rengeteg pénzt ennyire szar filmekbe ölik.
Respect is not given. It's taken.
11699 levél
Válasz 11.05.24. 10:51 #3
.:[Kain]:.
az új pókember minden lesz, csak sikeres nem. ki kíváncsi már megint ugyanarra? előröl kezdik azt, amit néhány éve kezdtek előröl...
a transformers meg ettől alább már nem is süllyedhetne... az első rész óta utálom, fogyatékosoknak írják és rendezik... az X-Men viszont jól néz ki, látványos és izgalmas lesz.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
7802 levél
Válasz 11.05.20. 07:56 #2
Lovi Tommy
Tobe yMaguire alakította Pókembert utáltam (nem Tobey-t, hanem azt a kis bőgőmasinát, akit a Kókemberből csináltak), s sjana ezt már összekötöm a színésszel.
A First-class nem vonz annyira, tf-et soha sem szerettem.
Lényeg a lényeg: a Pókemberben én bízom
330 levél
Válasz 11.05.20. 06:59 #1
RUSSIANBOY
Sajnos ez mind elb.szott film lesz.Az X-men filmek jok voltak a harmadik részig.A Farkas bukás volt ettől se várok tul sokat.Láttam a szinkronos előzetest és a karaktereket bár más szinészek játszák a magyarhangnak ugyanannak kellene lenni mert attol hogy most fiatalabb szinészek testesitik meg ugyanazt a karaktert a hangja ugyanaz kellene maradjon.De persze azért kiváncsi leszek rá.

A Pokember film szintén talán a harmadik részig volt jo - nemtudom mert annyira nem volt kedvenc - de igy hogy Tobi Maguire már nem szerepel benne - számomra legalábbis - már nem hozza azt az érzést a film mint az előző részekkel.

A Transformers 3-rol nem is beszélve.
Shia LeBouf testesitette meg az ügyetlen ám joképű macsó gyereket mig Megan Fox a dögös ám ártatlan sexistennőt és noha Megan nem szerepel benne ez ugyanugy rontja a film esélyeit mivel hiába van más helyette a néző nem azt látja akit elvárna.
Bay bácsinak biztos azért a kedvence mert valamikor "lepippantotta"....

Ezek a szereplőváltoztatások nem tesznek jót a filmeknek és főleg a nézőknek mivel az előbb felsorolt dolgok olyanok mint Die Hard - Bruce Willis nélkül, Terminator - Schwarzi nélkül, Duke Nukem - Duke és a radioaktiv logója nélkül, Max Payne ballonkabát és haj nélkül és igy tovább.....

Általában ugy vannak vele az emberek hogyha megszeretnek valakit - mondjuk egy adott szinészt vagy játék-karaktert - akkor őt is várják el a folytatásokban mert hogyha előjönnek egy uj szereplővel a néző nem tud azonosulni vele hogy ez most bár más szereplő de ugyanazt a karaktert formálja meg.

Ezért keszekusza már az is hogy mindig másvalaki John Connor a Terminatorban.Edward Furlong majd Nick Stahl most meg a Christian Bale aki szerintem Batmanként jobb volt.Szerintem - ahogy másoktol is hallottam-olvastam - szerintem a Terminator filmek is főleg a szereplőváltoztatások miatt laposodtak el, mivel egy adott karaktert idáig három különböző szinész játszott el.

Az persze annyira nem is baj hogyha más valaki játsza el de akkor valamelyest hasonlitania kellene az első szereplőre hogy a néző találhasson rajta olyan vonást hogy elhiggye ő maga is hogy Igen ez most tényleg John Connor (mivel mondjuk hasonlit az első szereplőre Edward Furlong-ra) csak mondjuk kicsit megedződőtt-kikupálódott.Tehát valamilyen kapcsolatot kell találjon a néző a régi megformált karakter és az uj között.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 11.05.20. 06:59
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
X-Men, Pókember, Transformers bemutatók (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.