Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Diablo 3 - csak online (Hírek)

Diablo III

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek
1820 levél
Válasz 11.09.20. 23:40 #37
warcat
Na örülök,hogy csak ilyesmiröl volt szó, ' belilult a fejem'

2004-05 körül hagyhattam abba dio2-öt, azóta inkább maradok a szép emlékek megörzése mellett és nem kezdek neki újra.
Igen,ezek a dolgok már akkor is erösen lefertözték a játékot.

A karaktertörlés már régóta nem a helyhiány miatt van(de érdekességképp épp a minap találtam fiók mélyén egy számlát,120 gigás vinyó 24 000 volt 2004-ben),hanem ezzel is tisztul a játék kicsit ,gondolom én,voltak 'bugged' vagy korábbi patchból származó tárgyak anno ,erre konkrétan emlékszem, travellers boots ami rengeteget ért,ha nem foglalkozol a karakterekkel,akkor eltünnek a karakterekkel együtt.

2-3 év után már merész dolog komoly támogatást várni a játékokhoz,ehhez képest szerintem a Blizzard nagyon korrektül jár el.
Egyébként az alapelgondolás (biztonsági)hibáit nem lehet csak úgy befoltozni.
Olyasmire gondolj itt,hogy a singleplayerben készült mentések szabadon hozzáférhetöek voltak egyböl,aki csalni akar és ért is a programozáshoz,annak ez hatalmas segítség,elemezhetö,hogyan,milyen sorrendben menti el a dolgokat a játék például.Volt olyan dupeolási módszer, ami a kellö pillanatban elöidézett szerver crash-el operált.

Épp ezért örülök a csak internettel-dolognak ,ez a wowos vonalat követi, mindent a szerver tárol.
99%-ban biztos vagyok benne,hogy ezúttal nem lesznek klónozott tárgyak,botok természetesen igen,de azokat kordában fogják tartani.
3 levél
Válasz 11.09.20. 22:06 #36
E.D.
*saját információid felett
3 levél
Válasz 11.09.20. 22:04 #35
E.D.
Sziasztok!

Igen, durva a hozzászólásom, mert hirtelen érzelmi felindulásból követtem el. Ez fakad részben a hírből (aminek bevallom nem néztem mögé, tehát bizonyos infokat nem tudok a d3-ról, amiket megosztottatok velem ebben a 2 hozzászólásban), másrészt meg abból, hogy a single playereseket sosem vette igazán komolyan a Blizzard, és ez mindig is frusztrálta a komoly sp-játékosokat. Évekig játszottam ezt a játékot, és főleg single-ben. (Neten csak az überek miatt játszottam.) Ha bármi túlhevültséget tapasztaltok az alábbi hozzászólásomban, az leginkább emiatt van.

rootshaper>

A mai napig 90 nap után törlődnek D2-ben a karakterek, pedig 2011 van. Magyarul, ha a Blizzard nagyon szeretné, ezt megtehetné a D2-ben is h nem törlődnek.

Természetesen a Diablo2-höz fogom hasonlítani a Diablo3-at - mi máshoz lehetne?

Ne haragudj, de nem sokat játszhattál single playerrel, ha szerinted a tárgyak átadása csalás. Amiről te beszélsz h csak a saját maga által talált cuccait használja egy karakter, azt egyszerűen "magatalálós karakter"-nek hívják. Ennyi erővel minden multiplayeres trade csalás...

A guide-ok nagyon jó dolgok, de megint más, amikor saját stílusodhoz illő elosztást akarod meglelni.

warcat>

Az utolsó igazi content patch az 1.10-es, ami 2003-ban jelent meg. A 2005-ös 1.11 még hozzáadta az übereket, naná h csak battle.netre. Az 1.12-es és 1.13-as patch apróságokat javított. Az h a Blizzard még ennyi idő után is foglalkozik a játékkal, az jó, de h mennyire minimális mértékben, az megkérdőjelezi az egészet. Utána lehet olvasni az angol nyelvű fórumokon h milyen az általános vélemény az Blizzard Diablo2-höz való hozzáállásáról. Nem valami pozitív... és mindez azért, mert hiába vannak a játéknak jó alapjai, hiába adtak hozzá nagyszerű dolgokat az 1.10-zel, ha ezek az ötletek nincsenek még csak 10%-os mértékben sem kiaknázva. És ugyanez a helyzet a battle.nettel. Nem tudom, hogy utoljára mikor jártál arra, de most már évek óta az megy, hogy csak passwordös játékokban lehet normálisan játszani, ugyanis amint beléptél egy nyitott játékba, máris ott van 2-3 tradebot, és teleírja a képernyődet... Közben a Blizzard hangoztatja h ők biza tesznek a csíterek ellen, de ezek többnyire olyan lépések, amivel a normális játékost szivatják be. Mondok példákat. Simán kidob játékból, ha a kereskedőnél túl gyorsan klikkelsz/enterelsz. Mert ugye a bot is hasonló hirtelen dolgokat művel, hát emiatt botnak néz téged. Az meg közben nem érdekes h a publikus baal- és diablorunokat 95%-ban botok kreálják... Vagy ha pl. követem ezeket a runokat, akkor is könnyen kaphatok egy 5perces bant a szerverről, pusztán azért, mert a run lemegy 3 perc alatt, és elég 10perc alatt 3-4 játékba csatlakozni, és letilt, mondván ilyet főleg a botok szoktak csinálni, ezért biztosan te is bot vagy. A lényeg h van egy csomó megszorítás bneten, amit a bot tulajok simán megkerülnek, a kevés becsületes júzer meg szívhatja a fogát.

Írod, hogy nem kell beállnom a csalók sorába. Sajnos ez teljességgel megkerülhetetlen. Battle.neten nincsenek tiszta karakterek. Csak ha nem trade-elsz. Azzal h trade-elsz, máris a részesévé váltál olyan tárgyak kereskedelmének, amelyek nagy valószínűséggel duplikációval keletkeztek, vagy pedig egy bot találta őket. A kereskedelem alapelemei a rúnák, ezek a váltópénzek. És biza ha eladsz vmit, mondjuk 6 Ist rúnáért, akkor mérget vehetsz rá h abból 5-öt vagy dupe v. pedig bot által talált tárgy. Akkor ne trédeljünk bneten...? Ennyi erővel játszhatna az illető single-ben is... a battle.net legfontosabb mozgatórugója a trade.

A multiplayer kód lehet h 1999-2000 körül keletkezett, de ahogy te is írtad, sok-sok patch született azóta, tehát azért nem olyan ósdi az. Bizonyos vagyok benne h WoW-ban nincs annyi csalás, mert ott biztos keményen odalép a Blizzard, hiszen egy frissebb, és több embert érintő termékről van szó, ott nem lehet lacafacázni. A Diablo2-játékosoknak leginkább az fáj h mivel már nem generálnak pénzt a Blizzardnak, ezért az utóbbi 5-6 évben már sokadrendű játékosoknak minősültek. Ez meglátszott az azóta született patcheken, és elkészítési tempójukon. A Diablo2 egy jó játék, ezt senki sem vitatja, de igazán jóvá a fanatikus játékosok tették, és az ő fanatizmusuk nem lett kiszolgálva. Egy maréknyi új crafted recept, könnyebben hozzáférhető rúnák, plusz pár apróság, és sok-sok ember borult volna le a Blizzard előtt. Így viszont sokaknak kicsit keserű a szájíze, sőt, mintegy beletörődtek abba h kedvenc játékuk a cégnek csak annyira fontos h lélegeztetőgépre tegyék.

A shared stash nagyszerű dolog, olyannyira nagyszerű, hogy már a Diablo2 megjelenése után is eszébe jutott a rajongóknak, aztán hogy hogy, hogy hogy nem, mégsem jutott be egyetlen patchbe sem. (Volt ilyen hivatalos magyarázat, hogy nem bírnák a szerverek... *cinikusmosoly* )

Bevallom, a pontok újraosztogatásának már a D2-ben sem örültem igazán (1.13 egyik questje teszi lehetővé). Eladdig volt vmi értéke annak h mennyire figyelek oda a karakteremre, hová teszem a pontokat, ill. előre megtervezem. Komolytalannak találom, sokkal inkább a casual gamereknek való ez sztem.

Hű de elkanyarodtunk. Nekem nem tetszik az a tendencia h "csak a neten tárolódjanak a dolgok". Már régóta vizionálnak olyat h az oprencer is ott lenne, a júzernek csak hardvere lenne. A legminimálisabb kontrollod sem lesz így előbb-utóbb a saját géped, a saját információid. Erősen érdekelne a Blizzard motivációja h miért szünteti meg az igazi single playert, de kötve hinném h ez az ok a csalók elleni háború lenne. Másról is van szó, ez egészen biztos.
1820 levél
Válasz 11.09.19. 23:18 #34
warcat
Nagyon durva E.D. hozzászólása ,erösen trollgyanús, ezért csak mérsékelten reagálok Maradjunk annyiban,hogy magadat minősíted

-Diablo 2-höz 10 évvel a megjelenése után is készült patch,ami új tartalmat adott hozzá,futtatják neked a battle.netes szervereket ingyenesen,kérlek sorold a többi játékot,ahol hasonló a 'bánásmód'.
(a biztonság kérdése egy kissé más helyzet,de maradjunk annyiban,hogy egy 1999-2000 körül összerakott kísérleti multiplayer megoldásnak kellett volna állnia az idö próbáját szerinted)
Szitát nem lehet befoltozni,a lehetöségekhez képest próbáltak korrekt játékélményt biztosítani,egyébként a játékosok döntenek a csalás mellett nem vagy köteles beállni a sorba.


-shared stash...az összes karaktered látja ezt a 'ládát' és hatalmas, nem kell már játékot kreálni,söt még karaktereid által összegyüjtött arany is egy közös kupacban van.


-a bétázók közül nem egy írta,hogy az elsö 1x szint után nagyobb kötődést érez a karaktere iránt, mint bármikor korábban, mivel nincs elrontott skilltábla(vagy jajj 5 feles pontot rányomtam dexterityre) és kényszer a teljes ujrakezdésre,szabadon variálhatod és pakolgathatod /próbálgathatod a skilljeidet.
1614 levél
Válasz 11.09.19. 22:14 #33
rootshaper
"D2-ben ha 90 napig nem használsz egy bnetes karaktert, akkor törlődik. Valszeg hasonló lesz a 3. részben is."

ez már csak azért is marhaság, mert nem 2000-et írunk, könyörgöm. komolyan mondod, hogy egy 10 éves játékhoz akarod hasonlítgatni a mostanság megjelenő - de a lényeg, hogy MÉG NEM megjelent - folytatást?
már a WoW-ban sem "törlődnek" a karakterek, milyen patária lenne abból, jó isten... nekem megvannak még a 2005-ben kreált karaktereim is az accountomon.

"1) könnyen tudjon a játékos a karakterek között tárgyakat átadni" - ez már kimeríti a csalás fogalmát. nem azzal a karakterrel szerezted, egy tökmásik játékban. de te is belátod szerintem.
"2) tesztelni lehessen skilleket, egyebeket" - hülyeség, a net 2 napon belül a megjelenés után tele lesz guide-okkal, arról nem is beszélve, hogy skilltree építő app már most van!
"3) ráadásként a karaktert kevésbé érzem a sajátomnak, és biztonságban lévőnek..." - ez már az egyéni szoc. problémád, amint fentebb írtam, a 6 éves WoW karaktereim élnek és virulnak, még etetni sem kell őket.

neked jogod van véleményt formálni, nekem meg jogom van ahhoz, hogy leírjam, miért hülyeség, szal fogadd el, ha nem is tetszik, de hajszálon lógnak az érveid a nagy semmi fölött, egy enyhe szellő is leszaggatja őket.

no offenz meg minden, de tájékozódj, hogy miről is lesz szó, mielőtt a 11 éves rémemlékeidet ráhúzod egy új fejlesztésre.
3 levél
Válasz 11.09.19. 20:38 #32
E.D.
Megszokott blizzardos húzás. Szopassuk a single playereseket. Már a Diablo II-ben is érezhető volt h a single player nem nagyon érdekli őket. Ennek ellenére mégis sokkal jobban szerettem a single playert, mert az volt az egyetlen hely, ahol az ember valóban biztos lehetett abban, hogy legit, ami körülötte történik. A battle.net a kezdetek óta fertőzött volt a különféle módon hackelt, dupe-olt cuccokkal, és ez még inkább igaz az utolsó évekre, mióta nagy ívben tojnak arra h már több a bot, mint a hús-vér játékos. De hát minek is törődjenek vele, pénzt azt már nem nagyon hoz - kivéve, amikor nagy csinnadrattával letiltanak 10000 cdkeyt, és akkor "szegény" bothasználó, és tárgyeladó webshopokat működtető bácsik kénytelenek új cdkulcsot szerezni/venni.

Úgyhogy ne fáradjanak ilyen ködösítéssel h azért nem lesz igazi single player, mert ez a mi érdekünk, és h ők csak a csítereket akarják lenyomni. Aki azt gondolja h a szinglisek között van több csaló, az nagyon el van tájolva. Akik a mai napig single-ben tolnak egy 11 éves játékot, azok a legnagyobb fanatikusok, és eszükbe nem jutna bármi módon csalni. Elveszik annak a lehetőségét h 1) könnyen tudjon a játékos a karakterek között tárgyakat átadni 2) tesztelni lehessen skilleket, egyebeket 3) ráadásként a karaktert kevésbé érzem a sajátomnak, és biztonságban lévőnek... Ez utóbbi magyarázatra szorul. D2-ben ha 90 napig nem használsz egy bnetes karaktert, akkor törlődik. Valszeg hasonló lesz a 3. részben is. Na most nekem pl. egy raklap szinglis karakterem van. Vannak direkt classicos (1.06) karik, 1.09-esek, 1.10-esek... ezeket bneten nem lehet különválasztani, plusz ha ezek bnetesek lennének, már rég törlődtek volna...

Összességében egy nagy-nagy ez a lépésük...
4211 levél
Válasz 11.09.01. 22:27 #31
Madrac
Te vmit nagyon felreertettel. Te csak kicsi adatcsomagokat kapsz. Pl 1 terkep. Az osszes grafika, atvezeto video, zene a te gepeden lesz. A feltorhetoseg tekinteteben ez a kov lepes. Nehezebb megbirkozni vele hiszem szimulalni kell mindent amit a Blizz serverei csinalnak. Nem eleg elerni, hogy ne lassa a servereket de elinduljon.
Quoth the raven, `Nevermore.'
8933 levél
Válasz 11.09.01. 22:20 #30
goodboy007
Tök jó, ezek szerint egy dupladévédén kapunk egy 10 megás klienst, a többi meg mind neten keresztül megy. Még az ingame videók is a jútúbról fognak futni live.

Komolyan, a Bioshocknál, az Assassin's Creednél és a StarCraft II-nél is nagy ímmel-ámmal mondogatták, hogy nem lehet őket feltörni és feltörték?
A dióra is ugyanez a sors fog várni. Na nem mintha érdekelne, mert már elő van rendelve, még örülök is neki, legalább kevesebb lesz a gyökér online.
In god we trust, all others we track!
1820 levél
Válasz 11.09.01. 22:10 #29
warcat
Ahogy alattam is írják ,ez már teljesen más mint a D2, a kliensed nem fog semmit számolni ,minden adatot a Blizzard szervertöl kap, példa:
a random térkép, milyen szörnyek vannak, milyen tárgyak esnek.Egyiket sem a te géped fogja generálni.
Megint jön a nem értünk hozzá de höbörgünk...
Már az alapból hatalmas biztonsági rés volt,hogy egyáltalán a single mentések kikerülhettek ,lehetett látni,hogyan tárolódnak az adatok.

Wowhoz hasonlóan nagyon pontosan nyilván lesz tartva milyen tárgyak mikor hol estek ,saját itemidvel.Szerintem ha sikeres a védelem ,ezuttal dupeolás nem lesz egyáltalán, a botokkal meg mindig mindenhol harcolni kell,ha nem hatalmasodik el és kordában lesz tartva, ami valószínü, akkor csak kis hatással bír a játékra( valamennyivel olcsóbbak lesznek a cuccok ,mint egyébként lennének ,filléres elértéktelenedés nélkül).

Várom már nagyon.
763 levél
Válasz 11.09.01. 21:53 #28
Falusi
Nem úgy van az, ahogy te hiszed. A Diablo 2-ben a karaktered adatai nem magának a Blizzard szerverein tárolódtak, ezért volt lehetőség a masszív hekkelésre.

A 3. részben már minden ott fog tárolódni, ellehetetlenítve azt.
14 levél
Válasz 11.09.01. 21:17 #27
Mydgard
"diablo 3-ban nem olyan csalásra kell gondolni, hogy "god mode", vagy ilyen konzolparancsok, satöbbi. hanem mondjuk hekkelt karakterek, olyan loot, amit meg sem szereztél. ezeket lehetetleníti el az, hogy online tárolódik a karaktered, és a felszerelésed is vele együtt, valamint a mentéseid, statisztikáid, satöbbi. ez az egyetlen ténylegesen működőképes módja annak, hogy ellehetetlenítsék a hekkereket."

Ez eddig is így volt a Bneten, mégis volt csalás, egyszerűen nem értem miről beszéltek?! A cikk a single mód net nélküli kiiktatásáról szól.
Your salvation can be reached through destruction!
14 levél
Válasz 11.09.01. 21:12 #26
Mydgard
Hülyeséget írsz... Nem az interneten múlik, hogy meg lesz a hackelve a játék meg lesz e cheat, a Bnet-en eddig is neten játszottál (benne van a nevében is és mindig volt csalás. A dolog lényege, hogy megveszel egy játékot és a single módhoz mija faszomnak kell ugyan net?! Mi van mondjuk ha elutazom valahová mondjuk nyaralni, viszem a laptopomat a hónom alatt és nincs netem, nem játszhatok?! Ez azért elég gáz... A hackelésnek eleve csak a neten van értelme, mivel a szellemi fogyatékosok mások előtt akarnak villogni a dupe-olt cuccokkal, single módban nem lenne túl izgalmas. Illetve a csak online játékmód nem tudom mennyiben fogja megnehezíteni a MOD-ok saját szórakozási célra történő készítését. Bár gondolom erre is kitalálnak majd valamit a lelkes fanatikusok.

Egy szó mint száz, ez a dolog nem szép húzás a Blizztől.
Your salvation can be reached through destruction!
20143 levél
Válasz 11.08.05. 02:00 #25
Peace
Nem tudom ez honnan jött. Annyit írtam, hogy elkeserített a hír, mert jelenleg ilyen fos körülmények között élek.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
12946 levél
Válasz 11.08.03. 23:17 #24
McCl@ne
Nem valószínű, hogy a Blizzard, vagy bármelyik világcég abból fog kiindulni, hogy valahol nincs nethozzáférés. Arra gondolnak, hogy egy ilyen helyen vannak nagyobb problémák is a nemdiablózásnál... Ez nem lehet kiindulópont 2011-ben. Afrikában számítógépek sincsenek a törzseknél, akkor fussanak az új játékok faágakon?
Respect is not given. It's taken.
415 levél
Válasz 11.08.03. 22:28 #23
Bozotszály
Akkor csak véletlen mondják az egyik videóban hogy: "Yes there will be a single player mode, but..."?
"Whore" is just another way to say "I love you"!
1022 levél
Válasz 11.08.03. 22:17 #22
Dirttwo
Én(kegyetlen módon nem vagyok vele egyedül azért is írom le )szoktam letölteni *****-ól tört game-ket, és vígan ki is tolom őket.Volt rá nem egy példa hogy a tört után megvettem eredetibe, mert kellett a multi miatt, és nem utolsó sorban megérte az árát.
DE! vannak játékok amiket alapból meg kell vásárolni.Ilyenek az etalonok mint a dio3 is.Vagy a köv Batman lesz.

Nálam gond egy szál sincs a 30Mbit-es itthoni stabil T-Home szolgáltatásom végett.Diablozni meg nem laptopon kell, és pláne nem út közben ha megy az ember valahová
juventushungary.hu
1820 levél
Válasz 11.08.03. 22:09 #21
warcat
Nincs single része ,csak lehet egyedül is játszani
415 levél
Válasz 11.08.03. 21:59 #20
Bozotszály
Hmmm erre például nem gondoltam. Nem elvetendő megoldás.

Amúgy meg csak megjegyeztem és rámutattam a saját magam tapasztalt hibára, hogy a "csak internet használók részére" üzletpolitikával miért is nem értek egyet egy olyan játéknál aminek van single része, és nem arról akartam viatkozni tulajdonképpen, hogy megveszem e a Diablo 3-t avagy sem.
"Whore" is just another way to say "I love you"!
3874 levél
Válasz 11.08.03. 21:33 #19
Juraviel.Ihuan.Bedvin
[Van egy még egyszerűbb megoldás. Megveszed. Aztán ha nem akarsz netkapcsolattal bajlódni, ha kijön a crack, használod. Megvetted, tehát támogattad a kiadót, csak megkerülöd azt a technikai malőrt.

Vannak, akik így csinálják, hogy ne használódjon a DVD, ha az is kell az olvasóba folyamatosan.]
9368 levél
Válasz 11.08.03. 21:31 #18
Kanduhrka
Ha ennyire tök mindegy, akkor minek szólsz bele egy vitába? Megértem. Ok. Nem veszed meg.
horrorgeeks.blogspot.com
415 levél
Válasz 11.08.03. 21:28 #17
Bozotszály
Nekem aztán végülis tök mindegy, ha folyamatos netkapcsolat kell hozzá akkor kimarad nálam...esetleg majd 5-6 év múlva amikor már közép árkategóriás lesz talán...
"Whore" is just another way to say "I love you"!
9368 levél
Válasz 11.08.03. 21:23 #16
Kanduhrka
Illetve nem csak a warezt, hanem a cucc hekkelést is, illetve így nem lesz annyi nyitott kapu tesztelgetni, hogy hol lehet betörni a játékba megváltoztatni dolgokat.

Ha én ülnének a Blizzard igazgatói székében, én is így döntenék.
horrorgeeks.blogspot.com
9368 levél
Válasz 11.08.03. 21:20 #15
Kanduhrka
Ez van. Meg kellett lépniük, hogy visszaszorítsák a warezt. Aztán lehet, hogy a megjelenés után, idővel úgy döntenek, hogy még se kelljen állandó netkapcsolat. (Persze ha a cuccokat online tárolja, akkor vicces lesz )
horrorgeeks.blogspot.com
9368 levél
Válasz 11.08.03. 21:17 #14
Kanduhrka
Egy akkora cég, mint a Blizzard, csak úgy nem fog megszűnni. Ha mégis gondok lennének és el kellene adni a céget, akkor az érdeklődőknek ott lenne egy hatalmas vevőkör és a címek.

De mondom, esélytelen, hogy 10 éven belül becsődölne a cég, egy olyan cég, amely folyamatosan sikercímeket jelentet meg. Jól csinálják amit csinálnak, mind játékkészítés terén, mind marketing és üzlet terén, emiatt rengeteg befektetőjük is van (szerver parkok stb)
Most lépnek ki majd a konzolok felé is.

(ja és ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag az egyetlen olyan nagy kiadó, amely csak PC-re jelentet meg játékokat és milliós számokat produkál eladásokban. (most már ugyan egybeforrt az Activisionnel, de annak más okai voltak)

Hány olyan A kategóriás játékot tudnál felsorolni, amit ha 10-12 éve vettél, de még mindig tudsz vele interneten, vagy új oprendszeren, új hardwerekkel játszani? Betöltöm a Diablo 2-őt, amely több mint egy évtizede jelent meg és még support is működik hozzá.

A 3. világos dologhoz nem tudok mit hozzáfűzni, még csak nagyjából se lehet előrevetíteni, hogy mi lesz itt 15-30 éven belül.

Egyébként most geci leszek: nem kötelező megvenni a Diablo 3-mat.
horrorgeeks.blogspot.com
415 levél
Válasz 11.08.03. 21:15 #13
Bozotszály
Nem saját magamra gondoltam, szeretem a Diablot de nem vagyok nagy fan, de ha nem akarok multizni ne kelljen már folyamaos online kapcsolat, és nem csak Diablora vonatkozik.
"Whore" is just another way to say "I love you"!
9368 levél
Válasz 11.08.03. 21:00 #12
Kanduhrka
Ha elmegy a net Diablozás közben, akkor berakok egy filmet, vagy kaját csinálok, vagy... Oh, a lényeg, hogy nem halok bele
horrorgeeks.blogspot.com
2011 levél
Válasz 11.08.03. 20:55 #11
Corvus5
OFF:

Nekem ehhez a hozzáálláshoz lenne néhány gondolatom. Az általad említett "haladjunk a korral, mindenkinek legyen mindene" felfogással csak egy a baj... h nem tartható fenn. Az amerikai és nyugat-európai életvitel csak milliók kizsákmányolásával és nyomorban tartásával működőképes, ugyanis a környékén sem járunk termelésben/előállításban annak, mint amennyit elfogyasztunk. Ez pedig csak addig maradhat így, amíg van kőolaj, vagy amíg a kizsákmányolt országok az asztalra nem csapnak. Aki pedig azt hiszi, h a gazdi válságnak már vége, az óriásit téved. Eddig és jelenleg is csak halasztgatás/elodázás történt, de pár éven belül kiborul majd az a bili és akkor bizony nyakig leszünk a szarban. Sokan fognak még örülni a napi betevőnek is, nemhogy folyamatos netkapcsolatnak. Persze lehet azt mondani, h akinek kajára sincs, annak h lenne játékra. Viszont van egy egyre bővülő réteg, akinek lehet h egy játék karácsonyra, szülinapra, névnapra nem okozna gondot, de a havi rendszerességű plusz kiadás már igen. A másik ellenérv, amit sztem jogosan fel lehet vetni a folyamatos netkapcsolat ellen, h mi a garancia arra, h a battle.net mindig is működni fog? Gyanítom semmi. Legfrissebb példa a fulltilt poker esete. Valószínűleg az ott játszók is ugyanúgy képtelenségnek tartották, h a világ egyik legnagyobb és leghíresebb pokersiteja hirtelen leáll és most a pénzükért remeghetnek, mint akik a Blizzardról hiszik ezt. Azt pedig senkinek nem kell sztem magyarázni, h milyen ciki lenne a szitu, ha a 15 ezerért vásárolt játékról szinte még a fóliát is alig tépted le és hirtelen volt nincs battle.net.

Próbáltam röviden és egyszerűen fogalmazni, remélem sikerült.
A fent említett probléma engem nem érint, még mielőtt vki megkérdezné és a Diablo III is ki fog maradni az életemből, akár csak a II. Szép estét!
415 levél
Válasz 11.08.03. 20:52 #10
Bozotszály
Meg majd a kábeleseknél is az anyázás amikor félnapokra meg többre csak úgy elmegy a net holmi műszaki hiba vagy karbantartás miatt... nálunk rendszeres havonta 1-2 alkalommal függetlenül milyen szolgáltató....
"Whore" is just another way to say "I love you"!
415 levél
Válasz 11.08.03. 20:52 #9
Bozotszály
Meg majd a kábeleseknél is az anyázás amikor félnapokra meg többre csak úgy elmegy a net holmi műszaki hiba vagy karbantartás miatt... nálunk rendszeres havonta 1-2 alkalommal függetlenül milyen szolgáltató....
"Whore" is just another way to say "I love you"!
20143 levél
Válasz 11.08.03. 19:41 #8
Peace
"Max a warezolók bosszankodhatnak."

Nem, sajnos nem csak ők. Olyan helyen lakom jelenleg, ahol csak egy wifi net elérés van, ami naponta 5-ször áll le, és 60-szor szakadozik meg pár másodpercre. Kábeles net bekötésére nincs lehetőség. Szóval én biztosan agyfaszt fogok kapni diablo-zás közben. Iszonyatosan várom a 3. részt, de ez a hír most nekem kicsit betett a körülmények miatt.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1614 levél
Válasz 11.08.03. 19:36 #7
rootshaper
diablo 3-ban nem olyan csalásra kell gondolni, hogy "god mode", vagy ilyen konzolparancsok, satöbbi. hanem mondjuk hekkelt karakterek, olyan loot, amit meg sem szereztél. ezeket lehetetleníti el az, hogy online tárolódik a karaktered, és a felszerelésed is vele együtt, valamint a mentéseid, statisztikáid, satöbbi. ez az egyetlen ténylegesen működőképes módja annak, hogy ellehetetlenítsék a hekkereket.

én úgy érzem, hogy ezért többnyire azok sírnak, akik gondolták, majd letöltik aztán szét diablózzák az agyukat. nem trendiség kérdése ez, hanem a haladásé. mikor még alig volt pár háztartásban vilany bevezetve, csomóan gondolták, hogy minek az nekik, hiszen ott a gyertya is. de aztán rájöttek, hogy mennyi mindenben a segítségükre lehet... te meg már élni sem tudsz nélküle. nehéz váltani, de sokkal könnyebb, ha kicsit utánajársz és élvezed az előnyeit, nem pedig a hátrányai miatt siránkozol. nó offenz, csak azért na, nem olyan gigantikus tragédia ez.
1022 levél
Válasz 11.08.03. 18:58 #6
Dirttwo
Nincs evvel semmi baj.Max a warezolók bosszankodhatnak.Ez természetes hogy must have vétel lesz nálam is

Várós

Ez, és a Batman arkham city kegyetlen nagyot fog szólni idén
juventushungary.hu
6388 levél
Válasz 11.08.03. 18:33 #5
Beny12
Rosszul állsz a dolgokhoz. Nyilván megtalálják a módját, csak kicsit nehezebben. Mit szólnál hozzá, hogy ha elkezdenéd a Diablo 3-at és 3 nap múlva már tönkre is baszták a játékélményedet, mert valami hekker már fullos karakterrel rohangál és pk-zik orrba-szájba. Lényegtelen, hogy itt esetleg nem lehet majd, de remélem érted, hogy mire gondolok.

Egy internetet beköttetni nem egy nagy cucc, wifit meg szinte bárhol talál az ember, az meg már nem a Blizzard baja, hogy te sétálás közben is Diablozni akarsz.

Nem hinném, hogy másodrangú játékosokká válnátok azzal, ha internetes hozzáféréssel kellene játszanotok a Diabloval és valszeg még tucat más játékkal.
Merem remélni, hogy nem a feltört verzió miatt keseredtél el ennyire...
6 levél
Válasz 11.08.03. 18:04 #4
BuggerOff
Szerintem viszont elég szomorú, hogy ez a jövő. A csalók így is megtalálják a módját, azt nem lehet kiszűrni. Viszont akiket idegesít (vagyunk jópáran), azok meg másodrangú játékossá válnak. Undorító ez a "ha nem vagy trendi, akkor magadra vess" hozzáállás. Lassan már a levegővételhez is folyamatos netkapcsolat kell.
12946 levél
Válasz 11.08.03. 14:54 #3
McCl@ne
Maximális egyetértés.
Biztos mindenkinél lesz néhány anyázós helyzet néha, de ennyi belefér.
Ez a jövő, két elmorzsolt könnycsepp között elkezdhet ezen gondolkodni, akinek nem tetszik.
Mondom mindezt vidékről, szar 4MB-os ADSL-lel. Egyszerűen ez van...
Respect is not given. It's taken.
45 levél
Válasz 11.08.03. 11:15 #2
- Lizard -
Ó, hát ez már csak ternészetes, root xD

Ő itt a tesóm, Sanyi bácsi :Đ Neki is van internete (igaz ő is lopja) de ő még wowozik is. Van 63-mas Mage -e egy Tauris szerveren.

http://pixdaus.com/pics/1221147335EYpR9J9.jpg
1614 levél
Válasz 11.08.03. 11:08 #1
rootshaper
szerintem ezzel nincs semmi baj. a 21. században élünk könyörgöm, még a híd alatt is van wifi a csöviknek, nehogy már ne legyen megoldható
766 levél
Válasz 11.08.03. 11:08
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Diablo 3 - csak online (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.