Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» GTA V - Ray Liotta nem tud róla, hogy visszatérne (Hírek)

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek
1633 levél
Válasz 11.11.07. 12:21 #4
-T0ng-
Az a baj, hogy ma már nem értékelünk semmit. Ha egy játékba olyan változtatásokat eszközölnek, amik pl. a történet szempontjából megállják a helyüket, de a játék eddigi irányvonalával ellentétes, sír a nép többsége. Ha fognak valamit jól bevált módszer, valami már régóta működő dolgot és felpolírozva kicsit csinosítgatva kiadják egy új eredeti történettel, csak sír a nép.

A GTA sorozat soha nem az volt, ami nagy ötletekkel rukkolt elő, de azok a pici finom hangolások, amiket eszközölt rajtuk a Rockstar mindig hatásosak voltak.

Lord Matteo, ha nem játszottál a GTA IV-el csak ajánlani tudom. Bennem New York valami megfoghatatlan sötét érzést kelt és a GTA IV újradolgozott Liberty City-je ezt képes visszaadni. Mikor pl az ember este esőben vezet a játékban bárhova megy, érzi hogy a város összenyomja.

Már most látom a GTA V videóin, hogy meglesz a napsütötte Los Angeles hangulat is, de erőse. Olvasva a legutóbbi pletykákat kicsit félek, hogy új afroamerikai főhősünkkel együtt visszatér az a Végre péntek hangulat is, amit én nem annyira csíptem, de majd meglássuk
27977 levél
Válasz 11.11.05. 18:01 #3
LordMatteo
"szerintem lehet majd repülővel utazni a nagyvárosok között és így találkozhatunk a régi főszereplőkkel." >> +1

A GTA sorozatban mit tudnak már bemutatni Nagy Újdonságként? 3D, megvolt...Több bejárható terület, megvolt...beszélő főhős, aki át tud öltözni, tud házakat venni, stb, megvolt...nagyonnagy bejárható terület, 3 várossal, nagyon sok kis faluval-tanyával, szinte töltés nélkül, megvolt...megújult grafika és fizika, (a négyet nem játszottam, így nem tudom annak mi a jelentős előrelépése a sorozatban), megvolt...most összegyúrják az eddigi részeket ahogy eddig is, és megfejelik egy valamivel, ami feledteti az előzőt, és ez a több régi város, amik között nem motorral mész, hanem újratöltéses hosszúutazással kb. Mint az SA-ban mikor vissza kellett menni Liberty Citybe.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
253 levél
Válasz 11.11.05. 17:49 #2
Detto
Az hogy azt nyilatkozta, hogy nem szerepelt, még nem jelent semmit. Ha szereplő akkor tuti aláírattak vele valami papírt hogy tartsa a száját
Detto, the light player :)
11699 levél
Válasz 11.11.04. 14:20 #1
.:[Kain]:.
CJ is ott rohant a zsaruk elől, valamint a kaliforniai muscle beach is benne van, Vinewoodról nem is beszélve... szerintem lehet majd repülővel utazni a nagyvárosok között és így találkozhatunk a régi főszereplőkkel.

ahogy pl a San Andreasban összefutottunk a GTA III néma főhősével is ugye...

a miatt sem aggódnék, hogy a San Andreas városait betéve tudjuk, hiszen Liberty City-t is átdolgozták rendesen a GTA III-hoz képest a IV-re...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
766 levél
Válasz 11.11.04. 14:20
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
GTA V - Ray Liotta nem tud róla, hogy visszatérne (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.