Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V - Ray Liotta nem tud róla, hogy visszatérne

A Rockstar kivár, a rajongók pedig még mindig az első trailert elemzik.

2011.11.03. 17:18 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ray Liotta (Nagymenők, Azonosság, Hannibal) neve nem csak a filmes világban ismert, hiszen például a Vice City-ben ő kölcsönözte a főhős, Tommy Vercetti hangját, akit azóta is sokan szeretnének egy új GTA epizódban látni. Meglehet, hogy ez a Grand Theft Auto V-ben teljesülhet, néhányan ugyanis Tommyt szúrták ki a tegnapi trailer egyik képkockájában. Igaz, sokaknak néhány olyan arc is feltűnt a videóban, akik erősen hasonlítanak egyes San Andreas szereplőkre. Mivel pedig a RockStar semmit sem cáfolt, vagy erősített meg, így többféle feltételezés is megjelent a neten, például az, hogy a folytatásban fel fog tűnni minden egyes régi GTA-s arc, de akár arról is szó lehet, hogy - a sorozatban először - többféle választható karaktert kapunk, akik között pl. Tommy is ott lehet.
Az pedig természetesnek tűnt, hogy ha ő jön, akkor ismét Liotta "kapja meg a szerepet", ezért őt is megkeresték az ügyben. A színész viszont elmondta, hogy nem vett részt a tegnap kiadott trailer készítésében, ami gyengíti a Vercettis vonalat. Persze biztosat csak a Rockstar hivatalos bemutatója után tudhatunk majd, amire remélhetőleg hamarosan sort is fog keríteni a kiadó. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (4)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.11.04. 14:20
CJ is ott rohant a zsaruk elől, valamint a kaliforniai muscle beach is benne van, Vinewoodról nem is beszélve... szerintem lehet majd repülővel utazni a nagyvárosok között és így találkozhatunk a régi főszereplőkkel.

ahogy pl a San Andreasban összefutottunk a GTA III néma főhősével is ugye...

a miatt sem aggódnék, hogy a San Andreas városait betéve tudjuk, hiszen Liberty City-t is átdolgozták rendesen a GTA III-hoz képest a IV-re...
Detto
Detto 2011.11.05. 17:49
Az hogy azt nyilatkozta, hogy nem szerepelt, még nem jelent semmit. Ha szereplő akkor tuti aláírattak vele valami papírt hogy tartsa a száját :D
LordMatteo
LordMatteo 2011.11.05. 18:01
"szerintem lehet majd repülővel utazni a nagyvárosok között és így találkozhatunk a régi főszereplőkkel." >> +1

A GTA sorozatban mit tudnak már bemutatni Nagy Újdonságként? 3D, megvolt...Több bejárható terület, megvolt...beszélő főhős, aki át tud öltözni, tud házakat venni, stb, megvolt...nagyonnagy bejárható terület, 3 várossal, nagyon sok kis faluval-tanyával, szinte töltés nélkül, megvolt...megújult grafika és fizika, (a négyet nem játszottam, így nem tudom annak mi a jelentős előrelépése a sorozatban), megvolt...most összegyúrják az eddigi részeket ahogy eddig is, és megfejelik egy valamivel, ami feledteti az előzőt, és ez a több régi város, amik között nem motorral mész, hanem újratöltéses hosszúutazással kb. Mint az SA-ban mikor vissza kellett menni Liberty Citybe.
-T0ng-
-T0ng- 2011.11.07. 12:21
Az a baj, hogy ma már nem értékelünk semmit. Ha egy játékba olyan változtatásokat eszközölnek, amik pl. a történet szempontjából megállják a helyüket, de a játék eddigi irányvonalával ellentétes, sír a nép többsége. Ha fognak valamit jól bevált módszer, valami már régóta működő dolgot és felpolírozva kicsit csinosítgatva kiadják egy új eredeti történettel, csak sír a nép.

A GTA sorozat soha nem az volt, ami nagy ötletekkel rukkolt elő, de azok a pici finom hangolások, amiket eszközölt rajtuk a Rockstar mindig hatásosak voltak.

Lord Matteo, ha nem játszottál a GTA IV-el csak ajánlani tudom. Bennem New York valami megfoghatatlan sötét érzést kelt és a GTA IV újradolgozott Liberty City-je ezt képes visszaadni. Mikor pl az ember este esőben vezet a játékban bárhova megy, érzi hogy a város összenyomja.

Már most látom a GTA V videóin, hogy meglesz a napsütötte Los Angeles hangulat is, de erőse. Olvasva a legutóbbi pletykákat kicsit félek, hogy új afroamerikai főhősünkkel együtt visszatér az a Végre péntek hangulat is, amit én nem annyira csíptem, de majd meglássuk:D
ajánlott olvasnivaló