Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Folytatódik a The Incredible Machine (Hírek)

1129 levél
Válasz 06.01.18. 20:01 #7
Lelnet
Istenem, imádom a TIM-et!

Legutoljára a TIM3-mal játszottam, még azt is élveztem (talán még az elsőnél is jobban!), remélem az új rész sem lesz nagyon rossz!

Amúgy a sorozat egyik része sem Abandonware, aki mindenképp meg akarja szerezni, az keressen emailben! (sry)
"Tábornok úrhoz jön a sürgöny, hogy a berberek elfoglalták a Fasszalbasz fennsíkot." - fisher99
5613 levél
Válasz 06.01.16. 15:27 #6
csuvi
nem ismerik kevesen, csak legtöbben már legalább öt éve kijátszottuk. amúgy nem tudok róla, hogy legálisan le lehet-e ingyen tölteni
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
1 levél
Válasz 06.01.16. 15:02 #5
Doppy
Sziasztok nekem is megvan a The incredible machine, csak nem tudom honnan tölthetem le ingyenesen a The Incredible Machine: Even More Contraptions-t. Úgyhogy ha tudtok valamit róla engem nyugodtan felkereshettek. Más felől nagyon jó játék!
Kevesen ismerik, nem durva (ezért már másnak nem is jó)és megmozgatja az észt.De mindenek felett népszerű!. úgyhogy csak idő kérdése és megint megjelenik egy rész. Most a The Incredible Machine: Even More Contraptions a legjobb verzió.
Az útmutató
3553 levél
Válasz 01.06.20. 18:25 #4
The Lord
Hát ez tök jól hangzik. Demot lelehet tőletek szedni? Már ha van? Na jó inkább megnézem
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
11436 levél
Válasz 01.06.20. 13:32 #3
Lacko
Hát ez a játék, még a 386-osok idején volt menő...
Képzeld el bármelyik hülye rajzfilmet, ahol az egyik állatka csinál egy csapdát a másiknak, úgy, hogyha a célállat rálép a lábtörlőre, akkor az lenyom egy gombot, ami beindítja a hajszárítót, az elfúj a kádban egy vitorlás hajót, amin ég egy gyertya és amikor a kád másik végére ér, akkor begyújt egy rakétát, ami nekimegy egy akváriumnak és összetöri, ettől kiesnek a halak, egy macska rájuk indul, de macska farka meghúz egy kötelet, ami egy pisztoly ravaszához van kötve... (itt még több sornyi marhaság jönne) ... és végül leesik az üllő, pont a delikvens fejére.

Ismerős? Na ilyen játék a TIM. Ilyen "gépeket" kell benne összerakni, csak általában van valami cél minden pályán: a kék labda essen bele a vödörbe, süljön él mindhárom pisztoly...stb. Ilyen pályából meg többszáz van. Szóval nem unalmas, főleg, mert te is készíthetsz pályákat a haveroknak, amik lehetnek sokkal nehezebbek vagy könnyebbek, mint a normál pályák...

Ez volt a régi... Hogy a mostani milyen lesz azt nem tudom.
3553 levél
Válasz 01.06.19. 18:16 #2
The Lord
Kb el tod mondani mijen ez a játék? Mer én elolvastam amit az 576ban írtak róla, de sokat nemtuttam meg róla (vagy már nem emléxem? öö) Szeretem énis a logikai játékokat, na persze nem agyba-főbe meg megjelent vmi Assimilation nevű game is. Az is nagyon jó, nekem teccik.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
11436 levél
Válasz 01.06.19. 12:40 #1
Lacko
De jó!!! Épp a múlt héten kezdtem el játszani a régivel. Kiváncsi leszek miben tud majd többet ez az új rész. Biztos 3D-s lesz, manapság ez már így járja... Bár akkor nem biztos, hogy ennyire jó lesz. Na majd meglátjuk.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.