Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Max Payne 3 (PS3) (Konzol cikk)

Max Payne 3

Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek
1 levél
Válasz 12.09.17. 20:42 #6
D.F.F.
szombaton vettem meg a játékot, pc-re, végigvártam a 4 dvd installt, majd végre belekezdtem. 2 és fél éves gépem van, mégis high-on teljesen faszán vitte. a very high-nál már azért játszhatatlanul szaggatott. végre megtanult a rockstar optimalizálni, remek a grafika még lebutítva is. a játék, pedig elég nehéz, a mai akciójátékokhoz képest. a borús hangulat szerencsére megmaradt, pedig az első képek alapján attól féltem, hogy elveszik az, amit az első 2 rész mutatott. szerintem egy fasza akciójáték, biztos játszottam már jobbal is, de engem megfogott, s nem bántam meg h kiadtam érte pénzt.
No ones gonna tell us how to live our life, T.C.O.B. drink, fuck and fight!
11212 levél
Válasz 12.06.10. 13:24 #5
VodevilX
Ez kb tiszta románc Imádom minden percét! Ilyen játékokat akarok MÉG!!!
Idejét sem tudom, mikor kapott el utoljára valaminek ennyire a hangulata! És már kezdtem azt hinni, kinőttem a fanatikus gamer korszakomat
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
16 levél
Válasz 12.05.29. 19:57 #4
ZAKKANTLACI
Előttem szóló: jól beszéltél. Még nem volt alkalmam kipróbálni, de mindenképpen beszerzem majd valamikor, konzolra. Pc-re nincs annyi lóvém fejleszteni.
ZAKKANT a nevem, mert mindig zsong a fejem.
4695 levél
Válasz 12.05.29. 11:27 #3
szedrencs
Jó cikk, bár pár dologgal nem értek egyet

- portugál nyelv: szerintem zseniális húzás benne, hogy nem feliratozták angol nyelven. Max sem beszél portugálul, és szerintem ennek így egyfelől hallatlan feelingje van, másrészt tökéletesen visszaadja Max elveszettségét egy idegen országban/városban/kultúrában. Nyilván szokatlan, de őszintén - mekkora feeling már úgy menni a favelában, hogy elképzelésed sincs, hogy akivel beszélsz, az mit mond, csak a hangsúlyból tudod kb. megítélni, hogy mennyire fenyegető a helyzet.

- vizuális dolgok (kettős látás, villódzás): tényleg kicsit erősnek hat néha, de az egész játék arra megy ki, hogy TE vagy Max. Egy lecsúszott zsaru, nagyon súlyos alkoholproblémákkal és fájdalomcsillapító függéssel. Ebben pedig teljesen belefér szerintem ez a vizualitás. Rockstar-t ezért is szeretjük, mert elég bátrak olyan újításokhoz, amiket más talán nem vállalna be.
121 levél
Válasz 12.05.27. 11:03 #2
Oscar123
Nagyon várom már pc-re. Mondjuk kell egy kis pénzt keresnem rá, de mindenképp megveszem.
766 levél
Válasz 12.05.27. 11:03 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Max Payne 3 (PS3) (Konzol cikk)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.