Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rocksmith [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Rocksmith
A nyúzott macska esete Lassúkezűvel. ? Műanyag hangszer helyett valódi elektromos gitár szükséges az új zenei játékhoz.

Rocksmith

Rocksmith
A legutóbbi Rocksmith cikkek, hírek
3128 levél
Válasz 13.01.15. 18:46 #2
Blade Runner
Én egy kicsit a cikkben említett két véglet között vagyok valahol, messze nem vagyok profi a hangszeren, de azért nem vagyok kezdő sem. Mivel alapvetően basszusgitáron játszottam korábban, így a játékot is azzal próbáltam ki. A véleményem hasonló a cikkben olvashatóhoz, kicsit lassan indul be, ha valaki nem abszolút kezdőként ragadja meg a hangszert, de kb. 10-15 órányi játékot követően a játékos (vagy zenész?), eljut nagyjából arra a szintre, ahol a játékban már kihívásra lel. Az különösen tetszik, hogy ellentétben a Guitar Heroes játékokkal, a játékrendszer nem büntet, azaz nem kell X vagy Y pontot elérni, nem pfujolják ki a szegény zenészt a színpadról, ha véletlenül nincs még azon a szinten ahol a játék szerint tartania kellene. Ezek feltétlenül pozitívumok. A laggolást (később szól hang a hangszóróból, mint a megpendített hangszer) sem tapasztaltam, amit többen kifogásoltak a fórumokon.
Végszóként annyit tehetek hozzá az eddig leírtakhoz, hogy a játékot azoknak érdemes megvásárolni, akik szeretik a zenét, játszottak vagy játszani szeretnének igazi hangszeren, és hajlandóak (no meg van idejük) heti néhány órát eljátszani rendszeresen vele.
Blade
11787 levél
Válasz 13.01.11. 10:47 #1
Ghoost
Nagyon jópofa játék, de csak az elején olyan nagy élmény, aztán hamar meg lehet unni. Aki gitározok és esetleg már korábbról megtanult egyes dalokat azoknak még nehezebb is ráállni, hogy úgy játssza őket, ahogy a játék kívánja

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.