Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» PlanetSide 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: PlanetSide 2
Megérkezett a csapatalapú lövöldék új etalonja.

PlanetSide 2

PlanetSide 2
A legutóbbi PlanetSide 2 cikkek, hírek
1 levél
Válasz 13.04.12. 12:36 #8
Ghery88
Üdv!
Örülök, hogy több helyen is lehet olvasni a játékról! Ha valakit netán a részletek is érdekelnének, vagy társakat keres a játékhoz, akkor érdemes ellátogatnia a www.magyarplanetside2.eu oldalra. Eredetileg egy Cobalton játszó NC-s társaság oldala lett volna, de úgy gondoltuk, hogy sokkal jobban megéri az összegyűlt tapasztalatokat minden hazai játékos számára elérhetővé tenni. A közérdekű tartalmak folyamatosan bővülnek, egy-két héten belül teljes lesz a tudástár. A híreket olyan gyorsan szállítjuk, ahogy csak tudjuk és minden esetben közérthetően lefordítva.
www.magyarplanetside2.eu
827 levél
Válasz 13.03.25. 13:14 #7
_Sun_
Nálam is high-on van, persze a maszatolós effekteket kikapcsoltam és a videokártya driver-ében még rátettem egy 8xAF-et meg MIPMAP_LOD_BIAS -1-et. Így tűéles lesz az első 1-2méternél távolabb minden.

Tegnap este 7-kor ültem le elé és majdnem éjfélig játszottam. Hamar bele lehet rázódni, hogy mit érdemes és mit nem. Viszont a fejlesztésről semmit nem tudok, azt muszáj lesz neten megnéznem, mert játékon belül nem sok segítséget találtam. Ami nagyon tetszett a játék léptéke, és a harcok dinamikája, a hangulat. A rendszer, amennyire sikerült megismernem, szerintem jól el lett találva. A harc sokszor körültekintést igényel, mert nagy távolságokból is lehet osztani, ami szintén pozitívum számomra. Az már biztos, hogy alaposabban elmerülök a játékban, mert elsőre megfogott.
Gaming is about killing time, not killing people
1614 levél
Válasz 13.03.23. 18:07 #6
rootshaper
"De egye fene, félig vakon kitámolygok a spawnpontról, hát az egész piros csapat ott kempel az ajtóknál, 10 mp volt a max amíg életben maradtam."

persze mert az ellenseg mar bevette a bazist... spawnolj okosabban kicsit ez nem a jatek hibaja.
9105 levél
Válasz 13.03.23. 15:52 #5
davkar9
Hehe, ez jó nagy hulladék. Minden high és így is elmosódott a kép, ennek következtében semmit se lehet látni. De egye fene, félig vakon kitámolygok a spawnpontról, hát az egész piros csapat ott kempel az ajtóknál, 10 mp volt a max amíg életben maradtam. Még szerencse, hogy ingyenes.
Simple. Eternal. Beige.
314 levél
Válasz 13.02.10. 01:35 #4
szabolint
A cikk után én is kipróbáltam, és hogy is mondjam többet vártam a leírtak után. Kezdjük ott, hogy nincs rossz gépem és durvább gépigényű optimalizálatlan játékok is rendesen jól beállítva elfutnak rajta, de itt magas felbontás mellett olyan elmosódott ronda volt a játék, pedig drivert is frissítettem, de mintha a katonákat egy mosógépből húzták volna ki.. ( de ezen túltettem magam, mert soha nem izgatott nagyon a grafika). Maga az alapötlet kiváló, de igen mint jawsika írta a megvalósítás elég középszerűre sikeredett. Néhány dolog amit egy fél napi játék után tapasztaltam. A map harc közbeni használata vagy olyan szar amilyen nálam volt vagy én nem vettem észre valami hotkey-t ami egyszerűbbé teszi, szóval ha megnyomom az "m" gombot megfagy a játék és bekerülők egy nagyjából átlátható térképbe, de persze e közben az ellenség sniperjei akik ott kempelnek a bázisaink mellett vígan nevetve lekaszálnak. Vagy használom a kis mapot amin kb semmi nem látszik és futok az orrom után. Idegesítő volt még, hogy olyan hamar elkaszálnak a lvl 20-30 as szintű ellenfelek a szarrá tuningolt puskával, hogy még a spawn helyről se tudtam elmenni, nemhogy visszalőni, arról nem is beszélve, hogy belém elég volt 3 golyó, míg az ellenbe egy tár se volt elég és úgy gyalázott be. A terep...... amit írtak a cikkbe, hogy ilyen elképesztő olyan jól néz ki.... valóban síkságok és nagyobb dombok váltják egymást melyek néha zöldben sárgában vagy fehérben tündökölnek. Persze néha bedobtak 1-2 fát vagy kő törmeléket fedezék gyanánt, de nem erőltették meg magukat. Gépek... Bf2-óta imádom a repülőket/helikoptereket ilyen fajta játékban, de itt kb kézi puskákkal úgy sebeztek mintha műanyagból lennék, hiába a műrepülő pilótákat megszégyenítő fordulóim, sajna 2-3 szor sima kézi puskákkal leszedtek mikor a társaimnak próbáltam légi fedezetet nyújtani.
Összességében az alapötlet jó, biztos, hogy fél 1 év múlva rá fogok nézni, hogy mi lett belőle, de most jelenleg olyan béta feelinget áraszt magából, hogy ez is van, ezt is tudod csinálni, de még sok dolgunk van vele.
1614 levél
Válasz 13.02.09. 23:25 #3
rootshaper
"Sok ilyen játék van, de hát mint tudjuk: ha ingyenes, annak oka van és az már régen rossz." - inkább ez a hozzáállás rossz. rengeteg olyan ingyenes játékot sorolhatnék, amik többet érnek jó pár tízezrekért árult játéknál. ezekről pedig mind lemaradsz, ha így állsz hozzá.

a ps2 pedig nekem még soha nem mutatta ilyen oldalát. nem szaggat, nem lagol (20mbit-es net van alatta, így ez nem mérvadó asszem), a fegyverek pontosak, csak megszokás kérdése. ja, és 4-5 haverral már lehet alkotni, és ezt egy ingyenes játéknál a legkevésbé nehéz összehozni. pár óra alatt - ahogy egy MMO általában - nem mutatja meg teljes valóját a játék. de te tudod.
1398 levél
Válasz 13.02.09. 19:46 #2
jawsika
Olvastam a cikket, letöltöttem a gamet, és adtam neki pár órát. Meg kell mondjam, pár óra játék után törlésre került.
Először is hihetetlen pinget produkál a játék, illetve minimumon is be tud szaggatni, ami nem a gépem hibája. Másodszor körülbelül mindenki laggol. FPS-hez képest a lövés kiszámíthatatlan, nincs igazán jó fegyver. Kevés ember van és azok is össze-vissza rohangálnak fejvesztve, vannak helyek, ahol minimális stratégiával pillanatok alatt át lehetne törni, de csak rohannak a géppuskák elé, mint a katonák az I. vh-ban. Valahogy olyan kiszámíthatatlan, meg esetlen az egész. Ha valaki kipróbálja az megérti. Sok ilyen játék van, de hát mint tudjuk: ha ingyenes, annak oka van és az már régen rossz.

Ennek ellenére mindenki tegyen egy próbát és tegyen belátása szerint, de nekem ennyi volt.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
1025 levél
Válasz 13.02.07. 21:51 #1
Sityi
A tanuláshoz némi segítség: http://www.planetside2.com/game-tutorials

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.