Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dead Island: Riptide launch trailer [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Dead Island: Riptide launch trailer
A tengerentúlon mától vásárolható meg a zombis akció-szerepjáték, míg hozzánk holnaputánra ér ide. Ennek apropóján megérkezett a launch trailer.

Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide
A legutóbbi Dead Island: Riptide cikkek, hírek
401 levél
Válasz 13.04.25. 22:40 #5
Zoo_Lee
Ja, az egész introt jól eltalálták, kár hogy a tutorial/bevezető után elpárolgott a hangulat.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
1677 levél
Válasz 13.04.25. 22:18 #4
GeryG
Azért egy jó dolog volt az első részben (vagy alapjátékban, ahogy tetszik): az intro zenéje!
401 levél
Válasz 13.04.25. 22:06 #3
Zoo_Lee
Egyetértek az előttem szólóval. A Left 4 Dead megjelenése előtt nem volt szinte semmi, a Resident Evil és a Land of the Dead játékadaptációi voltak "a" zombis játékok, meg néhány jó pofa indie flash hentelde. Aztán jött a Left 4 Dead, a Call of Duty (és ezzel együtt az összes CoD klón) zombi módja, a Dead Rising 2, az indie zombis játékok, és egyszerűen ott tartunk, hogy a könyökünkön jön ki a műfaj.

A Dead Islanddel kapcsolatban nekem elsősorban nem a hibákkal volt gondom, azok ellenére is végigvittem egy karakterrel. Igazán az ábrándított ki, hogy az előzetesek ellenére egy xedik sandbox FPS-t kaptunk, amiben egyedül a fegyverek fejlesztése és az ellenfelek brutális csonkítása volt újdonság, az is unalmassá és monotonná vált a harmadik fejezetre, a kiábrándító befejezésről, és a szánalmas főellenfélről pedig már inkább nem is beszélnék. A cuccnak pedig nem volt hangulata, extra hosszú Left 4 Dead pálya volt, felszínes, felejthető karakterekkel és rémesen gyenge sztorival. A legendás "kislányos" trailer után sokkal de sokkal többet vártam.

Hogy a Riptide semmi lényegi újítást nem hoz, már az első hosszabb gameplayek után sejthető volt, nem véletlen, hogy később a készítők is "standalone kiegészítőre" cserélték a "folytatás" megnevezést. Némelyik kritika szerint viszont nemhogy semmit sem javított, egyenesen rosszabb az eredetinél.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
1677 levél
Válasz 13.04.24. 17:07 #2
GeryG
Legyünk őszinték. A 38575932434. zombis játék.
Mégis mi egyebet lehet még ehhez kitalálni?
Félek, az általad leírtak önmagukban nem jelentenének már akkora élményt. Szerintem egyszerűen eljött az ideje, hogy végre hanyagoljuk a zombis témát. Mint anno a VH-s játékok. Egy ideig csak az ment, meg is unta mindenki. Az elmúlt néhány évben alig jelent meg egy-két alkotás a témában, ami pont azért jó, mert előbb-utóbb hiányozni fog az embereknek és akkor lehet megint újítani, stb. Ugyanez ráférne már a zombikra is...
5230 levél
Válasz 13.04.24. 17:02 #1
Skorpio90
Pont az lett végül akkor, amitől féltem. Semmi újdonság. Pedig tökre adta volna magát a dolog: fejlesztett harcrendszer (tudom, kontrolleren volt analóg harc, azt kicsit kibővítve, kombókkal megtűzdelve Pc-n is), egy rakás új képesség, fegyver, új, változatos helyszín (akár egy nagyváros), kicsit életszerűbb történetmesélés.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.