Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Island: Riptide launch trailer

A tengerentúlon mától vásárolható meg a zombis akció-szerepjáték, míg hozzánk holnaputánra ér ide. Ennek apropóján megérkezett a launch trailer.

2013.04.24. 15:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A külföldi magazinok már beszámoltak élményeikről a Deep Silver és a Techland legújabb játékával kapcsolatban. A Dead Island: Riptide vegyes pontozásban részesült, összességében pedig közepes eredményt produkált. A legtöbben azt kifogásolták, hogy alig változott egy keveset az első részhez képest, az új helyszín nem elég változatos, illetve ezúttal is hemzsegnek a hibák a játékban. Ezzel együtt továbbra is egy kellemes, és jól kitalált zombis alkotásként jellemzik.
A tengerentúlon a mai naptól vásárolható meg, míg hozzánk április 26-án ér el a paradicsomi környezetbe ültetett zombivadászat, ezért a fejlesztők ma bemutatták a launch trailert. ■

Dead Island: Riptide
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Island: Riptide

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2013.04.24. 17:02
Pont az lett végül akkor, amitől féltem. Semmi újdonság. Pedig tökre adta volna magát a dolog: fejlesztett harcrendszer (tudom, kontrolleren volt analóg harc, azt kicsit kibővítve, kombókkal megtűzdelve Pc-n is), egy rakás új képesség, fegyver, új, változatos helyszín (akár egy nagyváros), kicsit életszerűbb történetmesélés.
GeryG
GeryG 2013.04.24. 17:07
Legyünk őszinték. A 38575932434. zombis játék.
Mégis mi egyebet lehet még ehhez kitalálni? :)
Félek, az általad leírtak önmagukban nem jelentenének már akkora élményt. Szerintem egyszerűen eljött az ideje, hogy végre hanyagoljuk a zombis témát. Mint anno a VH-s játékok. Egy ideig csak az ment, meg is unta mindenki. Az elmúlt néhány évben alig jelent meg egy-két alkotás a témában, ami pont azért jó, mert előbb-utóbb hiányozni fog az embereknek és akkor lehet megint újítani, stb. Ugyanez ráférne már a zombikra is...
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.04.25. 22:06
Egyetértek az előttem szólóval. A Left 4 Dead megjelenése előtt nem volt szinte semmi, a Resident Evil és a Land of the Dead játékadaptációi voltak "a" zombis játékok, meg néhány jó pofa indie flash hentelde. Aztán jött a Left 4 Dead, a Call of Duty (és ezzel együtt az összes CoD klón) zombi módja, a Dead Rising 2, az indie zombis játékok, és egyszerűen ott tartunk, hogy a könyökünkön jön ki a műfaj.

A Dead Islanddel kapcsolatban nekem elsősorban nem a hibákkal volt gondom, azok ellenére is végigvittem egy karakterrel. Igazán az ábrándított ki, hogy az előzetesek ellenére egy xedik sandbox FPS-t kaptunk, amiben egyedül a fegyverek fejlesztése és az ellenfelek brutális csonkítása volt újdonság, az is unalmassá és monotonná vált a harmadik fejezetre, a kiábrándító befejezésről, és a szánalmas főellenfélről pedig már inkább nem is beszélnék. A cuccnak pedig nem volt hangulata, extra hosszú Left 4 Dead pálya volt, felszínes, felejthető karakterekkel és rémesen gyenge sztorival. A legendás "kislányos" trailer után sokkal de sokkal többet vártam.

Hogy a Riptide semmi lényegi újítást nem hoz, már az első hosszabb gameplayek után sejthető volt, nem véletlen, hogy később a készítők is "standalone kiegészítőre" cserélték a "folytatás" megnevezést. Némelyik kritika szerint viszont nemhogy semmit sem javított, egyenesen rosszabb az eredetinél.
GeryG
GeryG 2013.04.25. 22:18
Azért egy jó dolog volt az első részben (vagy alapjátékban, ahogy tetszik): az intro zenéje! :D
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.04.25. 22:40
Ja, az egész introt jól eltalálták, kár hogy a tutorial/bevezető után elpárolgott a hangulat.
ajánlott olvasnivaló