Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dishonored: The Knife of Dunwall DLC [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Dishonored: The Knife of Dunwall DLC
Jing után hallgassuk meg Jang elbeszélését is.

Dishonored

Dishonored
A legutóbbi Dishonored cikkek, hírek
5 levél
Válasz 13.06.01. 09:00 #1
regard001
Számomra először furcsa volt,hogy a teleportálós képesség használatakor megállt az idő, aztán belerázódtam. Kétszer végig is játszottam először hard-on, ezután az unlockolt még nehezebb módon. A lopakodás pont jó,ahogy van. Még a legnehezebb játékmodban se annyira hűha nehéz... de tartalmaz kihívást, nyilván a játék enélkül értelmét vesztené, különben miért is hívná magát assassinnek . Viszont Daud fegyverzete mindenképp arra kényszerítene, hogy ölj meg majdnem mindenkit, tehát lopakodva nyílván nehezebb a játék, mivel az eszközök tárháza így leszűkül. Nem igazán jelentett túl nagy kihívást így se, szvsz aki sokat játszott az első résszel, annak nem lesz nehéz 1-2 óra alatt végigjátszania a legnehezebb módban sem.

Viszont ezek után visszatérve az első részhez - ahol az alap teleport van jelen - nagyon furcsa lesz, nem egyszer azért haltam meg, mert nem állt meg az idő.A Daud-os teleport sokkal jobb.

Azzal teljes mértékben egyetértek, hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni, de valószínűleg nem véletlenül csinálták meg így. Játszottam a fentebb említett játékokkal és valóban mindegyik kiváló a maga kategóriájában játékmenet és történet szempontjából is. Az Arx Fatalis-t 4x játszottam végig annyira jó volt.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.