Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rayman Legends [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Rayman Legends
Újabb eszeveszett ugrándozás és rohangálás Raymannel és barátaival.

Rayman Legends

Rayman Legends
A legutóbbi Rayman Legends cikkek, hírek
52252 levél
Válasz 13.11.17. 14:26 #3
Barthezz
Nah az alap 6 világ 100%-osan kijátszva: összes pálya pipa (a Living Dead Party 8 bites szopatásai is ), összes teensie kiszabadítva, minden pályán golden cup a lumokért, mindegyik invasion level 3 teensievel pipa, mind a 6 világért így gyémánt serleg. ^^

Már csak a Back to Origins pályái vannak hátra, a legutolsó lucky ticket-ek rengeteget feloldottak. Ha kész vagyok vele, akkor elvileg meglesz mind a 700 teensie és mind a 60 creature, remélhetőleg.
52252 levél
Válasz 13.11.02. 15:11 #2
Barthezz
3. világot is kimaxoltam és még mindig alig unlockolódott Origins pálya, szóval kezdek egyre jobban aggódni, hogy nem lesz elég lucky ticketem a végére... Kb. 10 ticketből 1-2 Origins, 1 Teensie, 3-4 Creature, az összes többi pedig Lum, ami már kezd idegesíteni (pláne az ilyen jelentéktelen 500 Lumos nyeremények...).

Nem játszik innen senki se a játékkal? Lehet vhogy befolyásolni a ticketek tartalmát, vagy full random és a szerencsén múlik, meglesz-e a végére az összes Origins level? Sajnos ha újra teljesítek egy pályát, nem ad új lucky ticketet érte, így elég véges a számuk, még így is, hogy egy world kimaxolása után ad még 5-öt pluszban...
52252 levél
Válasz 13.11.01. 18:58 #1
Barthezz
A 2. világ végefelé járok, eddig maxon csináltam mindent az invaded level kivételével (azt lehetetlen 40 másodperc alatt megcsinálni, 42 alá nem sikerül egyszerűen levinnem), így az összes eddigi lucky ticket-et megkaptam, de mindössze 4 Origins levelt sikerült feloldanom velük. Ha ezzel az ütemmel számolok, akkor a játék végére maximum a felét tudom feloldani a 40 Origins pályának. Szóval aki már előbbre jár, tudna segíteni abban, hogy van-e esély mindet unlockolni (én mindenképpen szeretném) vagy ha továbbra is ilyen kevés Origins jön, a lucky ticketek lekaparása előtt machináljak a mentés file-lal (tehát ha nem az, visszamásolom és újra lekaparom, amíg Origins nem lesz)? Szal a fő kérdésem az, hogy ez ütemezve van-e vmiylen módon, vagy teljesen véletlenszerű a ticketek tartalma?

Amúgy a játék zseniális, épp olyan tökéletes, amilyen az Origins volt. Ha létezik 10/10-es platformjáték, akkor ez az új Rayman-sorozat.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.