Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Csak 2015-ben jön a Torment: Tides of Numenera [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Csak 2015-ben jön a Torment: Tides of Numenera
Az eredeti tervek szerint 2014 végén érkezett volna meg a szerepjáték, már most biztos, hogy a fejlesztők nem tudják tartani ezt a dátumot.

Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera
A legutóbbi Torment: Tides of Numenera cikkek, hírek
4176 levél
Válasz 13.12.22. 11:57 #1
gothmog
Nem baj, ha késik, csak hozza azt, amit ígértek, amit a rajongók/támogatók várnak tőle.
A sikeres kickstarter kampányok is azt bizonyítják, hogy van igény a Baldur's Gate (pl. Pillars of Eternity; korábban Project Eternity néven indult) és Planescape: Torment jellegű (jelen írás tárgya) játékokra, ahol nem csupán a történetre és a karakterekre figyelnek oda, de a játékmechanika sem végletesen leegyszerűsített, a csaták taktikázósak (nem a reflexeken múlnak), a karakterfejlesztés/management pedig nem merül ki egy-két holt egyszerű képességfában.

Persze ehhez az kell, hogy a fejlesztők hozzák is ezeket az elvárásokat. Engem nem zavar, ha akár egy évet vagy kicsit többet is csúszik. Inkább várok, csak kapjak egy jó értelemben véve múltidéző (de modern köntösű) játékot, olyat, ami sajnos eléggé hiányzik a jelenlegi cRPG palettáról, mintsem, hogy egy az újabb Bioware játékokhoz hasonló keserédes valamiben legyen részem (pl. remek, elsőrangú történet, izgalmas és mély NPC-k, tulajdonképpen jó játék, de mégis, a játékmechanika pl. gógyisokat becélzóan leegyszerűsített vagy totálisan a reflexekre alapozó; valódi rpg-khez méltatlan)
Endure. In enduring, grow strong.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.