Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Mire költik ezek a pénzünket?????

11787 levél
Válasz 01.07.24. 20:52 #18
Ghoost
Hát igen itthon már alig van munka és is menekülnék innen.
6295 levél
Válasz 01.07.24. 20:34 #17
J. Dávid
Tényleg az embert külföldön jobban megfizetik, ha jó helyre megy ki. Egyszer cseteltem Viktorral (aki nem tudná egy grafikus, van benn 1 db mondat a guruban..)
És írta cheten hogy a munkatársait nem érdekelte honnan jöttt, csak tudták hogy fasza graf-ban. Ennyi.
4574 levél
Válasz 01.07.24. 01:27 #16
hering
Nagyon sok ember azt hiszi,hogy itthon megtud majd élni.Ez hülyeség.Az észt már nem itthon hanem külföldön fizetik meg.Lehet hogy nektek van mondjuk két diplomátok meg 3 nyelvvizsgátok,de már az ilyen dolgokkal rendelkezők se tudnak mindig munkát találni.Úgyhogy ne mondjátok nekem azt,hogy rohadt nyugat meg hasonlók.A politikusokról meg annyit,hogy mindig csak ígérgetnek.
http://www.jatekok.hu
750 levél
Válasz 01.07.24. 01:13 #15
Ackbar Admiralis
A balkániak úgy gondolnak ránk mint mi a németekről mi a balkániakra megy úgy gondolunk mint ránk a németek Ha keletebre születtetek volna ide vágynátok ha nyugatabra akkor még nyugatabra vágynátok. akkor is ugyanennyi problémátok lenne mert ugyan úgy gondolkodnátok. Ha boldogabban akartok élni változtassatok a gondolkodásotokon.
3488 levél
Válasz 01.07.24. 00:59 #14
jatfield
Ígérd meg, hogy legalizálod a fűvet, meg hogy ingyenessé teszed az internetet meg a hardvert*, és tiéd a szavazatom . Aztán majd vagy betartod vagy nem. Gondolom nem .

*Ja, meg a szoftvert
184 levél
Válasz 01.07.23. 23:36 #13
Carmack
Tisztázzunk valamit. Az EU keleti bővítése arról szól, hogy minél több földet tudjanak megvenni a gazdag nyugat-európaiak. Ez amolyan miépes duma tudom, de aki megnézte az tudja, egyátalán nem arról van szó, hogy a csatlakozás után 3 évvel (letelepedéssel)lehet majd venni cuccot, á nem. O. Viktorka itt belehazudott a szemünkbe, pedig eddig még úgy-ahogy rendesnek tartottam. Aki most el tudja intézni, 2004-ben vehet itt földet, minden további nélkül. Magyar tőke? Nézzétek meg a Matávot, MOL-t, mind külföldi kézen van már most is... ennyit az EU-ról.
Én különben majd remélem sztárügyvéd leszek, úgyhogy szavazzatok rám, ha politikai pályafutás felé indulok
Ja, még valami: a "nyugati cégek" (szalagok)már régen elkezdtek menni románia felé, mert itt növekszik az életszínvonal, stb., stb.
A politikusok különben király arcok, nekem semmi bajom sincs velük én is ismerek egykettőt, és nem is látszik rajtuk, mekkora svihákok
na byztok
3553 levél
Válasz 01.07.23. 23:33 #12
The Lord
Karmakk

1 példát mondanék énis, mivel zamárdiban untam magam, 3 év után vettem egy Sportot, és pont Szuper Leventét interjúvolták benne (tod jéghoki-hoki a kedvencem!). Ő is azt mondta, hogy külföldön leszarják, hogy honnan jött az ember ott a teljesítményszámít, hogy mijen vagy. Mesélte, hogy sok játékostársa azt se tutta merre van aza Hungary... Azé ez már télleg elszomorító, de hát ezvan engem nem zavar me én leszarom a külföldöt, ők is leszarnak engem én megvagyok így. Nekem magyarföld is éppelég nagy, szal én jól érzem magam itten és elvagyok. Azttomrá mondani, hogy nem kell törődni vele, me minél jobban érdekel, annál jobban rájössz, hogy senkik vagyunk, me a világ aztse tuggya, hogy létezünk (pl. a nagyszövegek a cseten topikban Norad kis sárga gyerekkel váltott eszmecseréje). Szal külföld suxx, hungary rulla! és éjjen a magyar foci! me én szeretem nemtom ki hogy van vele. És néha még meccsre is megyek, de ez 1 másik téma má megin'
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
1936 levél
Válasz 01.07.23. 23:18 #11
seqesx
magukra költik a mocskok
11787 levél
Válasz 01.07.23. 20:47 #10
Ghoost
Dehogynem!
Majd megyek is politikusnak csak előbb fel kell nőni meg sztárügyvldnek lenni..
2175 levél
Válasz 01.07.23. 20:44 #9
Raptor
Na látod ezért jó hogy nem vagy politikus! Elegen lopják ott a pénzt nem kellesz oda még te is!
"Find out who you really are"
11787 levél
Válasz 01.07.23. 20:25 #8
Ghoost
Ha politikus lennék ugyanúgy lopnáma a pénzt mint a többi
2175 levél
Válasz 01.07.23. 18:56 #7
Raptor
Az a baj hogy az összes politikus csak magának él. Szóval látja milyen szar a helyzet és hogy ő megéljen, jól megszedi magát és hagyja hogy leváltsák. Innen től meg ő csak éli az életét gazdagon.

Azzal hogy belépnénk az EU-ba sokat nem segítenénk magunkon, legfeljebb kiérdemelnénk a legszarabb tag címét.

De szerintem nem olyan rossz hely ez, elég jól el lehet lenni, addíg míg nem lesz valami változás. Félek erre még jó sokáig kell várnunk!
"Find out who you really are"
887 levél
Válasz 01.07.23. 09:59 #6
Capali


attól még hogy bekerülünk az EU-ba, ugyanúgy lopni, csalni, hazudni fog az összes politikus. de erre a bekerülésre kb. 5-10 évig nincs semmi reális esély.
az orazágimázs központot meg azért hozták létre, hogy onnan is lebyúlják a pénzt legális formában. ez nyilvánvaló.
Rulez ! Kúl ! Fajin !
27 levél
Válasz 01.07.23. 06:55 #5
Barcsa
Hello!

Sajtqkac-nak igaza van. Kár elmenni, rájössz majd, hagy itthon ugyanaz van, mint külföldön. Csak a nyugaton már megszedték magukat a politikusok, nálunk meg még nem (eléggé). De ha te lennél ott fent, akkor te is ezt tennéd. Pénzt meg itthon is lehet keresni, (tisztességesen is) csak jól eldugták. Ha van egy kis gógyid, akkor minden rendben.

Csövi: Barcsa
482 levél
Válasz 01.07.23. 02:09 #4
SAJTQKAC
Hát lacc, neharagudj, de mi vagy te? Hol a hazafiság? huh? Addig egy hű magyar nem hagyja el a hazáját, amig nincs háboru, te meg már azt tervezed, hogy elhuzol...na, dicséretes.Asszed itthon nem lehet megélni?
asziszed más országban nem ijen a kormány?nagy lofaszt nem...Más országbasn azért nem fox megélni, mert bevándorlo vagy...szoval.Egyébként mutass egy országot, ahol 100% demokrácia van! egy darab sincs....
Azert mert valaki mashogy gondolkodik, nembiztos hogy kapásból mocskos kommunista...
4574 levél
Válasz 01.07.23. 00:39 #3
hering
Lacc:a töri tanárod igazat szólt.Azaz igaszág,hogy amíg nem leszünk EU tagok addig szerintem marad ez az állapot.Amugy,ha meg EU tagok leszünk,annál több szegény lesz,ugyanis a nyugati cégek keletebbre fognak költözni.És mire behoznánk a lemaradásokat(vagyis mire oylan fejlettek lennénk,mint Németország),addig még sok víz folyik le a Dunán.Amugy ezen nem tudom,hogy miért lepődtél meg.Hisz mi nem Nyugat-hanem Közép-Európához tartozunk.
http://www.jatekok.hu
925 levél
Válasz 01.07.22. 23:39 #2
Lacc
Ha! Miért, te eddig nem tudtad, hogy azok csak lopják a pénzt? Mindenki, aki a kormányban van, csak lopja az állam pénzét. Ez nyílt titok. Én szarok ebbe az országba, el van ez már kúrva, alig várom, hogy elhúzhassak innen. Hogy is mondta a töritanárom? Nem mindegy, hogy egy ország demokráciában él, vagy csak megjátssza, hogy abban él.
YEP YEP! - Kipling :P
184 levél
Válasz 01.07.22. 23:28 #1
Carmack
A helyzet az, hogy voltam egy hetet Németországban. Aki már volt, annak nem kell ecsetelnem az életminőséget, stb, stb. Engem viszont megdöbbentett valami: alig tudnak valamit Magyarországról. Nem arról van szó, én sem tudom, mi van most éppen Dél-Szlovákiában, de. Akiknél voltam, fél óráig kellett magyarázni, hogy nálunk már VAN McDonalds, nálunk is van DVD, nem élünk nyomortelepen, és NEM kell elmagyarázni, mi az a számítógép, hogy kell kezelni. Az egyenesen megdöbbentette őket, hogy én is járok fogorvoshoz, nem csak egy orvos van Fehérváron, no comment....
Van nekünk egy olyanunk, hogy Ország Image Center Of Hungary. Nem tudom, hány tízmilliárd forint támogatást kapnak, de hogy mire költik, arról nem is találgatok. Elegem van abból, hogy már megint át vagyunk b*szva, hogy a francba leszünk így valaha is egy megbecsült ország??????????????? Miért, miért, miért???? Megint ilyen kis balkáni köcsögök leszünk, neeeeeeeee Hányan gondolhatják még ezt rólunk???

így egy hét honvágy után ezzel hazajönni, na mind1, szevasztok.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.