25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előrendelhető a Hatred [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Előrendelhető a Hatred
Az utóbbi évek legbotrányosabb játéka új képekkel és trailerrel is jelentkezett. Az előrendelők extra tartalomra is számíthatnak.

Hamika95
#26 Hamika95 [33]
Személyes szabályom, hogy nem rendelünk előre. Hiszen miért fizetnénk egy olyan játékért, amit még ki sem adtak és nem tudjuk róla, hogy valóban jó lesz. Vannak amikor persze megszegem a saját szabályaimat és előrendelek egy játékot ... de ez nem olyan játék...ezeket a felülnézetes játékokat sosem szerettem, nem adja meg azt a kellő "szabadságot" a játékhoz

Válasz erre

thri77
#25 thri77 [652]
Ez grafikus kaland. A szöveges, amiben csak szöveg van. Csak nagyon régi gépeken jellemző, de azért nemrég is láttam mobilon egyet.
Persze, beteg cucc, de nem hasonlítanám a Hatredhez. Századjára is ua. a véleményem, nem azzal van a gond, hogy jujj, vér.

A másik cuccok, meg azért fogyaszthatóak, mert ott a humor (karcsiszemüveges kisgyerek) ami feloldja. Persze így is kicsapta a biztosítékot pár helyen anno, de mivel nem kapott széles publicitást így nem is nagyon került a figyelem középpontjába.

Válasz erre

Előzmény: SolidSnakeGH 2015.02.02. 13:17
SolidSnakeGH
#24 SolidSnakeGH [806]
Gyerekként ez a "szöveges" kalandjáték hagyott bennem mélyebb nyomot, azóta se mertem még felnőtt fejjel elővenni (pedig GoG verziót már vagy fél éve megvettem).

A Revenge On...-játékok meg mai napig baromi nagy retrók, amikkel lehet nosztalgiázni, mégsem lettünk őrültek tőlük.

Válasz erre

Előzmény: thri77 2015.02.02. 12:31
thri77
#23 thri77 [652]
Szerintem nem a nézet a gond. A közelikben (amik a trailerben vannak) eléggé mutiban mennek a dolgok. De még csak nem is ez a gond, hanem az egész játék mondanivalója, alapsztorija. Egy szöveges kalandjáték is lehetne gáz, ha olyan témát boncolgatna (s nem a régi Suli meg Szakadt csöves c. remekművekre gondolok .

Válasz erre

Előzmény: DervisHUN 2015.02.02. 09:52
DervisHUN
#22 DervisHUN [208]
Nem azért írtam az Fps-t mert vágyom rá, szimplán jellemzően azoktól a játékoktól szoktak bekattanni az emberek amik fps kialakításúak, hisz ott tényleg azt látod amit a karakter csinál, arra mozdulsz amerre a karakter stb. Az sokkal inkább van hatással, mint egy ilyen felülnézetes megoldás, tehát szerintem ez szerencsés választás volt, mert így kevésbé hat az emberre, kevésbé tudják beleélni magukat. Ez innentől egy diablo 3 realisztikus világban és emberek ellen. Azt se támadják, pedig halomra öldökölnek benne mindenkit

Válasz erre

Előzmény: SolidSnakeGH 2015.02.02. 06:51
SolidSnakeGH
#21 SolidSnakeGH [806]
Meg ott eléggé kettéválik a sztori és a szabad garázdálkodás lehetősége.
pl. GTA IV-ben Niko azért meg Liberty Citybe, mert megcsömörlött a háborútól és az öldökléstől és ezt játék közben a sztori módban is gyakran hangsúlyozza, aztán egy ilyen cinematic rész után adott a lehetőség, hogy egész Liberty City gyalogos népén autóval áthajtson. Volt erről egy video game logic-os képregény, azt most nem találtam meg hirtelen.

A Mafia-ban is adott volt ez a hasonló ellentmondás a sztori módban, ott viszont jóval durvábban szabályozták ezt talán kicsit a ló túlsó oldalára is átesve (a rendőrök ott jóval bűnérzékenyebbek).

Hatrednél is hamar érkező és igen erőteljes rendőri brutalitás kellene, hogy minden játékos érezze: ez nagyon nem kifizetődő dolog.

Válasz erre

Előzmény: RAI*DEN 2015.02.02. 08:36
RAI*DEN
#20 RAI*DEN [3086]
Ezért is vagyok nagyon ellene a játéknak. Szerintem nem ebből kellene állnia egy játék nyújtotta szórakozásnak, és emiatt sem vagyok GTA fan, mert azáltal, hogy a lehetőség ott is adott, sokan emiatt a lehetőség miatt nem létező magaslatokba(legalábbis GTA esetében nem létező) emelik a széria darabjait...

Válasz erre

Előzmény: SolidSnakeGH 2015.02.02. 06:51
SolidSnakeGH
#19 SolidSnakeGH [806]
Ha FPS-es élményre vágysz ilyen téren, akkor ott a GTA V FPS módja. A Hatrednél az az óriási különbség, hogy itt nincs konkrét történeti szál (legalábbis eddig nem fedték fel), hanem csak a tömegirtás lehetősége adott.

Válasz erre

Előzmény: DervisHUN 2015.02.01. 16:44
DervisHUN
#18 DervisHUN [208]
Nekem valamiért a ps1-es GTA II korszak elevenült fel a trailer láttán. Nem volt ilyen komoly a grafikája meg nem volt ilyen jó hangzása, de kb ilyeneket csináltam benne. Akkoriban még nem foglalkoztatott a küldetés teljesítése csak a szórakozás

A korábbi cikk alapján egy fps-re számítottam, így sokkal kevésbé érzem átélhetőnek és brutálisnak, annak ellenére, hogy ugyan az történik.

Válasz erre

totyak
#17 totyak [445]
Köszönöm. Akkor ez egy szolid kis fricska a lázongó tömegnek.

Válasz erre

Előzmény: SolidSnakeGH 2015.01.30. 15:14
SolidSnakeGH
#16 SolidSnakeGH [806]
Dióhéjban: 2005 december 5 és 9 között egy ausztrál rádióban ment egy műsor (Breakfast with Alan Jones), ami ellen feljelentést tettek a kommnikációs és médiahatóságoknál, hogy öncélú brutalitást és erőszak sugárzását, illetve különféle etnikai csoportok elleni gyűlöletkeltést tartalmazott. A hatóságok megvizsgálták az összes felvételt, majd az 1485-ös sorszámú nyomozási jelentésben rögzítették, hogy nem történtek ilyen jellegű tevékenységek.

Válasz erre

Előzmény: totyak 2015.01.30. 15:05
RAI*DEN
#15 RAI*DEN [3086]
Németországban ebben a formában kb majdnem biztos, hogy nem fog megjelenni a játék, Ausztráliában meg végképp... Amúgy ennél a játéknál az ilyen enyhítő jellegű modoknak nem sok értelme lenne. Ha lesz is hozzá mod lehetőség, már előre látom, hogy lesz olyan is, ahol csillámpónikat kell majd halomra lődözni...

Válasz erre

Előzmény: SolidSnakeGH 2015.01.30. 15:09
SolidSnakeGH
#14 SolidSnakeGH [806]
A bejelentő trailerben még elmebetegebb a gondolkodása, ebben a trailerben viszont már célt is "adtak" a "hadjáratához".

Kíváncsi leszek a moddolhatóságára, mellyel hígíthatóvá válhatna az eredeti játék nyers brutalitása (vajon Németországban pl. megjelenhet-e vagy ott zombikat kell-e megtizedelni, mint minden ilyen típusú játéknál).

Válasz erre

Előzmény: RAI*DEN 2015.01.30. 15:04
totyak
#13 totyak [445]
Ehh, notiról írok és nincs telepítve pdf olvasó. Valamiért nem akarja a rendszer. Pc-n ránézek majd, vagy nagyvonalakban leírhatod mi áll benne, ha gondolod.

Válasz erre

Előzmény: SolidSnakeGH 2015.01.30. 15:01
RAI*DEN
#12 RAI*DEN [3086]
Eddig nem láttam ebből a játékból semmit egészen a hírben linkelt előzetesig. Mondom ha már ennyire sokat dumálnak erről a játékról, akkor ideje megnézni, hogy mégis mi lesz ez. Nekem sok ez az öncélú erőszak és brutalitás, és a hallottak alapján, semmi alapja sincs(leszámítva az elmebeteg gondolkodásmódú főhőst).

Válasz erre

SolidSnakeGH
#11 SolidSnakeGH [806]
Valszeg ezért.

Válasz erre

Előzmény: totyak 2015.01.30. 14:46
totyak
#10 totyak [445]
Az a szép ebben a játékban, meg a felhajtásban, ami körülötte folyik, hogy emiatt a hajcihő miatt fogják sokan megvenni. Ha nincs így felkapva a téma, lehet fele annyi embert sem érdekelt volna.
Amúgy miért pont 1485 speckó kiadás készül, van jelentásége a számnak?

Válasz erre

Christoph
#9 Christoph [4806]
És legalább őszinte vagy. Akkor engem is "polgárpukkaszthatsz" majd, ha találkozunk valahol, mert én is betiltanám .

Válasz erre

Előzmény: Shadowguard 2015.01.30. 12:14
SolidSnakeGH
#8 SolidSnakeGH [806]
De legalább lesz egy f@sza pólód

Válasz erre

Előzmény: Shadowguard 2015.01.30. 12:14
Shadowguard
#7 Shadowguard [4238]
Hehe, most is olyan pólókat hordok, amikről pár ezer emberen kívül itt nálunk nem tudja senki, hogy mit jelent Bár igaz, azok nagyrészt csináltatva vannak és ezt is meg lehetne csinálni jobbra, de a poén kedvéért ez is jó. Ugyanis van egy IRL ismerősöm, aki szeret ezen rugózni, hogy ezt be kellene tiltani, meg lecsukni a készítőket. Na Ő érteni fogja
És igen, egyébként a hírverés miatt rendeltem elő (pedig a WD után megfogadtam többet soha és semmit), mert ha nem lenne ilyen rugózás rajta mindenhol (jelzem, ez a fórum még aránylag nyugodt is) akkor valószínű nem is tudnék róla
Ha meg nem lesz jó... Na bumm, nem ez lesz az első olyan játékom, ami nem érte meg az árát. És ez legalább nem csilli-villi AAA cím, a hozzáillő(?!?!) árral

...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

Válasz erre

Előzmény: Christoph 2015.01.30. 11:09
SolidSnakeGH
#6 SolidSnakeGH [806]
Ez bizony így van, én is be lettem húzva a csőbe oly módon, hogy a kíváncsiság miatt mindenképpen kipróbálom majd, ha kijön.

Szerk: egy kolléga már rá is harapott és meg is rendelte a pólós verziót, hiába érveltem neki én is a plaza-s érvekkel.

Válasz erre

Előzmény: Christoph 2015.01.30. 11:09
SwitcX88
#5 SwitcX88 [621]
Ilyet bármelyik plázában csináltathatsz 1500-ért.

Válasz erre

Előzmény: Shadowguard 2015.01.30. 10:12
Christoph
#4 Christoph [4806]
Nagyon kemény vagy. Pláne, hogy pár ezer emberen kívül senki nem tudja mi az a Hatred és még azok se biztos, hogy egy felirat alapján a játékra gondolnak majd .

Mekkora ellentmondás ez az egész ami a játék körül megy. A hírverés miatt egy csomó ember fogja megvenni, hogy majd ezzel bemutat ennek a képmutató ilyenolyan világnak. Közben meg egyszerűen arról van szó, hogy ügyes marketingfogásokkal csőbe lettek húzva és majd kapnak jó eséllyel egy gyenge vagy közepes terméket.

Válasz erre

Előzmény: Shadowguard 2015.01.30. 10:12
Shadowguard
#3 Shadowguard [4238]
Bizony felveszem

...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...

Válasz erre

SolidSnakeGH
#2 SolidSnakeGH [806]
Garantált, hogy a limitált kiadás a hírverésnek köszönhetően hamar el fog fogyni (világviszonylatban ekkora mennyiséggel számolva).

A mostani trailer narrációjából azért már kiderül, hogy itt az öldöklést már nem csak a puszta gyűlölet fűti, hanem beleszőnek egyfajta erőteljes fogyasztói társadalomkritikai vonzatot.

Most vettem csak észre a logón a DOOM-logó stílusának koppintását.

Válasz erre

barack1
#1 barack1 [76]
És lesznek emberek, akik felveszik ezt a polót.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.