Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Előrendelhető a Hatred

Az utóbbi évek legbotrányosabb játéka új képekkel és trailerrel is jelentkezett. Az előrendelők extra tartalomra is számíthatnak.

2015.01.30. 09:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azt már bizonyára nem kell mondanom, mekkora port kavart a független Destructive Creations készülő játéka, a Hatred. A fejlesztők a napokban elindították a játék előrendelői akcióját, amelyben két változatot lehet előjegyezni:

  • a játék digitális változata és teljes zenei albuma (16,66 euró)
  • a játék digitális változata, teljes zenei albuma, valamint egy Hatred póló (36,66 euró) - limitált kiadás, mindössze 1485 darab készült

A Hatred továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint valamikor a második negyedév, vagyis tavasz-nyár fordulóján érkezhet meg. A készítők az előrendelői akció mellé új képekkel és egy vadonatúj trailerrel is jelentkeztek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Előrendelhető a Hatred
Előrendelhető a HatredElőrendelhető a HatredElőrendelhető a HatredElőrendelhető a HatredElőrendelhető a HatredElőrendelhető a HatredElőrendelhető a Hatred
Hatred
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hatred

hozzászólások (26)

DervisHUN
DervisHUN 2015.02.02. 09:52
Nem azért írtam az Fps-t mert vágyom rá, szimplán jellemzően azoktól a játékoktól szoktak bekattanni az emberek amik fps kialakításúak, hisz ott tényleg azt látod amit a karakter csinál, arra mozdulsz amerre a karakter stb. Az sokkal inkább van hatással, mint egy ilyen felülnézetes megoldás, tehát szerintem ez szerencsés választás volt, mert így kevésbé hat az emberre, kevésbé tudják beleélni magukat. Ez innentől egy diablo 3 realisztikus világban és emberek ellen. Azt se támadják, pedig halomra öldökölnek benne mindenkit :D
thri77
thri77 2015.02.02. 12:31
Szerintem nem a nézet a gond. A közelikben (amik a trailerben vannak) eléggé mutiban mennek a dolgok. De még csak nem is ez a gond, hanem az egész játék mondanivalója, alapsztorija. Egy szöveges kalandjáték is lehetne gáz, ha olyan témát boncolgatna (s nem a régi Suli meg Szakadt csöves c. remekművekre gondolok :).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.02. 13:17
Gyerekként ez a "szöveges" kalandjáték hagyott bennem mélyebb nyomot, azóta se mertem még felnőtt fejjel elővenni (pedig GoG verziót már vagy fél éve megvettem).

A Revenge On...-játékok meg mai napig baromi nagy retrók, amikkel lehet nosztalgiázni, mégsem lettünk őrültek tőlük. :-)
thri77
thri77 2015.02.02. 14:48
Ez grafikus kaland. :) A szöveges, amiben csak szöveg van. Csak nagyon régi gépeken jellemző, de azért nemrég is láttam mobilon egyet.
Persze, beteg cucc, de nem hasonlítanám a Hatredhez. Századjára is ua. a véleményem, nem azzal van a gond, hogy jujj, vér.

A másik cuccok, meg azért fogyaszthatóak, mert ott a humor (karcsiszemüveges kisgyerek) ami feloldja. Persze így is kicsapta a biztosítékot pár helyen anno, de mivel nem kapott széles publicitást így nem is nagyon került a figyelem középpontjába.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 21:30
Személyes szabályom, hogy nem rendelünk előre. Hiszen miért fizetnénk egy olyan játékért, amit még ki sem adtak és nem tudjuk róla, hogy valóban jó lesz. Vannak amikor persze megszegem a saját szabályaimat és előrendelek egy játékot :) ... de ez nem olyan játék...ezeket a felülnézetes játékokat sosem szerettem, nem adja meg azt a kellő "szabadságot" a játékhoz
ajánlott olvasnivaló