Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hatred [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hatred
Középszerű shooter botránnyal tálalva.

Hatred

Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek
16296 levél
Válasz 15.06.06. 10:42 #5
david139
Lehet ezzel a játékkal akartak pénzt szerezni egy következő játékra, ami normális lesz és az itt megcsinált effekteket használja
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1681 levél
Válasz 15.06.06. 10:38 #4
GeryG
Hogy milyen játék, az egy dolog. Azt viszont nehéz elvitatni tőle, hogy technikailag egész jól össze van rakva. Értem ez alatt pl. a környezet rombolhatóságát, ami kimondottan jól sikerült vagy épp az autók törését... Sok olyan apró részlete van a játéknak, ami a fejlesztők odafigyeléséről árulkodik, vagyis számomra érződik az egészen, hogy tényleg lelkesedésből csinálták, nem pénzért. Aztán persze lehet, hogy tévedek...
623 levél
Válasz 15.06.06. 08:26 #3
stero
Még csak meg sem ölik egymást csak megváltozik a színük Ha meghalnának akkor sok halott pixel lenne a monitorokban
16296 levél
Válasz 15.06.06. 01:40 #2
david139
Naponta tízezrek halnak éhen, és az a legnagyobb gond a világban, hogy pixelek pixeleket ölnek
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
62 levél
Válasz 15.06.05. 13:26 #1
KobraP
Civil ártatlan emberek levadászása , emberek ölése keltette vízhang egy drámaszínház . Mintha a mostani játékokban túlnyomó %ban nem ölnénk embereket . Aközött hogy ártatlan vagy sem nem mentesít a bűn alól hogy ölsz , és ezt a tényt elfelejtik legtöbben .

A játék ennyire nem rossz szerintem sőt érdemes kipróbálni.A hatred végre egy olyan játék ahol nem egy önjelölt hőssel megmentjük a világot a teljes pusztulástól , mint ahogy a mostani játékok 90%-a teszi és hasonló happy end stb . Nincsenek mostanság rossz fiukra specializálódott nagy! játékkészítők a mostani piacon , persze ott a payday amit biztosan ki lehet emelni ( talán hitman , gta ) .
Tény hogy unalmas meg legtöbbször meg sem találtam a célkeresztet meg lehetne változatosabb , de nem egy rossz irányvonal és relative egyedi . A hatred egyáltalán nem céltalan , ha látjuk a vég kifejlettet és ha van rá kis affinitásunk a mögöttes tartalmat illetően .

Ui : A mortal kombat akkor lenne brutális , hogy ha az ott kifejtett erők reális módon hatnának ki az emberi testre , mert jelenleg csak megmosójogtátó , de tény hogy a fiatalabbak számára biztos durva lehet .

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.