Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Metal Gear Solid V: The Phantom Pain [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Megérkezett az ?Év játéka? díj egyik komoly esélyese!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
A legutóbbi Metal Gear Solid V: The Phantom Pain cikkek, hírek
1604 levél
Válasz 15.09.15. 16:39 #2
Yaho0
Csak annyit tudok elmondani, hogy tessék megtanulni ezt a fajta optimalizációt. Remekül összehozták az enginet, le a kalappal. Közel 3 éves laptopomon (ami megvételkor is maximum középkategória volt) tükörsimán fut.
R.I.P
62 levél
Válasz 15.09.15. 12:59 #1
KobraP
A játékról szóló leírással egyetértek csak néhány észrevétel ami nem maradhat észrevétlenül .

A játék eleje teljes mértékben GOTV utána viszont megy lefelé .De GOTM címe egyértelműen övé .
Unalmas és állandóan ismétlődő questek , és van egy olyan érzése az embernek mintha nem lenne main küldetések ( kivéve pár chapternél ) hanem csak side questek .
Értem én hogy open world kell a népnek mert ez most felkapott és ezzel új lehetőségek nyílnak meg a játékosok előtt , de üres ez az open world ( igaz vannak ott állatkák .. ). Továbbá , az ellenséges bázisokban sincs sok különbség .. , A saját bázisunkat illetően , ráfért volna még egy kis tesztelés,fejlesztés hogy picit izgalmasabb legyen vagy változatosabb avagy reálisabb.
De ami a legnagyobb csalódás az a story és minden ami vele kapcsolatos és ez nagyon lefelé húzza az értékelést . Részletezni felesleges mert spoiler , aki játszotta az tudja , de nem hiszem hogy valaki azt mondaná hogy , igen .. ez a story jol meglett írva és a kép összeállt és minden happy .

Az hogy a pletykák ami a játék körül vannak mennyire igazak , az jó kérdés . De ok nélkül sosem szoktak pletykák születni , gondolok itt a Kojimás , a kivágott részekre , lefizetésekre de az biztos hogy mindenesetre érdekesek.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.