Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mass Effect Andromeda előzetes [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Mass Effect Andromeda előzetes
A tegnapi N7 nap alkalmából új előzetest és egyedi konzolokat mutattak be.

Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda
A legutóbbi Mass Effect: Andromeda cikkek, hírek
11118 levél
Válasz 15.11.08. 20:33 #10
VodevilX
De hisz mindenhol a default Shepard volt mindig is a ME univerzum arca, femShep max a 3. rész gyűjtői dobozán volt... én konteó szagot érzek!
Amúgy meg nagyon adja
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
141 levél
Válasz 15.11.08. 19:15 #9
Artyom
Nem panaszkodik senki, én kötekedtem, egyébként jogosan.
1820 levél
Válasz 15.11.08. 18:49 #8
warcat
Érdekes dolgokra tudtok panaszkodni.
Egy jó trailer vagy teaser hangulatot csinál,felkelti az érdeklődést anélkül hogy elspoilerezné a fél filmet/játékot/akármit.Ezt itt tökéletesen hozzák,igen,ez a búcsúbeszéd mielőtt hátrahagyjuk a galaxisunk a korábbi történésekkel együtt.
9083 levél
Válasz 15.11.08. 18:44 #7
davkar9
Ó, a 3. részt azt felejtsük el úgy ahogy van. Ez most egy kellemes ~reboot-"folytatás" lesz. Shep bekerülése is igazából csak fanservice. Szerintem csak rádióadás lesz ugyanezzel vagy hasonló buzdító szöveggel, esetleg egy sisakos videó (mert majd még frostbiteos arcimport is legyen, ne?). Én már javában emésztem is ezt a "hülyeséget", hogy a 3 alatt a biztonság kedvéért egy bárkát megpakolnak jobb és fejlettebb (=új motor, új ötletek és játékelemek) technológiákkal, jobb makoval, a régi trilógiában is használható fontos személyekkel, akik az új rész szempontjából még fontosabbak lesznek. Abban bízom, hogy teljesen el lesz felejtve a régi galaxis, nem az a feladat, hogy új megoldásokat, szövetségeseket, varázsütést keressünk a reaperekre, hanem inkább felfedezzünk, újraépítsünk, star trekezzünk. N7 pedig a legtökösebbek legtökösebbje, Shep peptalkja így pont ideális útravaló.
Simple. Eternal. Beige.
141 levél
Válasz 15.11.08. 17:57 #6
Artyom
Én mondjuk iszonyat hiányolok a Mass Effect 3-hoz egy olyan DLC-t, amiben a Földön harcolunk végig egy tisztességes hadjáratot. Ugye az eredetiben 2-3 pályával letudták az egészet, pedig lehetett volna ez egy olyan grandiózusabb kampány, mint mondjuk az Omega visszafoglalása. Azért vicc, hogy az Omega visszafoglalása tisztességesebben össze van rakva, mint a Földé. Szóval titkon reménykedem benne, hogy párhuzamos sztorit kapunk és esetleg a végén a Földön kötünk ki. Annyi lehetőség van ebben. Lehetne egy külön játék csak arra, hogy Anderson admirálissal együtt gerillakciókat hajtunk végre, amíg Shepard összegyűjti a flottát, végig a Földön vagyunk és mintegy túlélőhorrorban küzdünk az "alienek" ellen. Eredeti sztoihoz kapásból lehetne egy rakat játékot még hozzácsapni, úgy hogy nem Shepard a főszereplő.
3464 levél
Válasz 15.11.08. 16:23 #5
Sucee
Szerintem egyszerűen egy beszédet mondott, amikor először elindultak a másik galaxisba a felfedezők, és ennyi. Legalábbis nekem totál egyértelműnek tűnt ez, amíg nem láttam, hogy mennyire nem érti senki.
1664 levél
Válasz 15.11.08. 15:42 #4
GeryG
Persze világos, hogy nem véletlenül Shepard (illetve a hangja) dumál a video alatt, hiszen neki van köze a játékhoz. Fura lett volna, ha Elen Ripley vagy Spock kapitány mondja el ugyanezt.

Amennyire én tudom a sztori sok évvel később fog játszódni mint az első három rész, szóval kicsi az esély rá, hogy Shepard felbukkanjon. Max valami leszármazottja annak függvényében, hogy az első három részben kivel kavartunk össze...
141 levél
Válasz 15.11.08. 15:16 #3
Artyom
Hát de akkor nem az a kérdés, hogy miért ugyanazt a női hangot választották, hanem hogy miért Shepard vezeti fel a folytatást.

Egyébként azért, mert ebben a videóban semmi nem a játékról szól, Holdra szállásról meg hasonlókról vágtak be részleteket, Shepardot meg berakták hogy narráljon alá valami mélyenszántó zagyvát, és ennek az egésznek csak annyi értelme volt, hogy adtak magukról valami életjelet, hogy igen folyik a fejlesztés, és most dobunk nektek egy csirkecsontot, amit kicsit csócsálhattok. Az előző 3 részhez nyilván köze van, hiszen ugyanaz az Univerzum, feltételezem Shepard sztorijával párhuzamos történetet kapunk majd, és akár még Shepard is szerepelhet benne, mint akivel találkozunk és lepasszol valami küldetést, ilyesmi.
1664 levél
Válasz 15.11.08. 15:00 #2
GeryG
Értsd a kérdést a kérdésben: ha egyszer az Andromedának már nem lesz köze az előző három játékhoz, akkor miért a női Shepard beszél a videóban? Vagy mégis lesz?
141 levél
Válasz 15.11.08. 14:28 #1
Artyom
"Hogy miért pont rá esett a készítők választása, rejtély."

Hát talán azért, mert a nő mint Commander Shepard beszél a videóban.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.