Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda

Mass Effect Andromeda előzetes

A tegnapi N7 nap alkalmából új előzetest és egyedi konzolokat mutattak be.

2015.11.08. 10:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap volt November 7., vagyis az N7 nap, amely a Mass Effect életében igen fontos dátum. Ennek alkalmából a BioWare új Mass Effect Andromeda trailerrel lepte meg a rajongókat, amely ugyan a játékból továbbra sem mutat semmit (nagy a titkolózás kezdettől fogva), de egy kis hangulatkeltésre tökéletes. A videóban a NASA korábbi expedícióiból láthatunk valós felvételeket azokról az emberekről, akik megtették a világűr felfedezésének hosszú és rögös útján az első lépéseket. Érdekesség, hogy a video alatt Jennifer Hale hangját hallhatjuk, aki történetesen a női Shepard szinkronhangja volt. Hogy miért pont rá esett a készítők választása, rejtély. Mint ismert, az Andromedának nem sok köze lesz az eredeti trilógiához, hiszen az új játék sok-sok évvel annak eseményei után játszódik, ennek megfelelően a szereplők is mások lesznek.
A BioWare az új előzetes mellett leleplezett két egyedi Mass Effect Andromeda konzolt is, vagyis egyedi designt kapott a PlayStation 4 és az Xbox One is. Ezeket meg is lehet nyerni, ehhez mindössze a Twitteren kell megosztani a kedvenc Mass Effect élményeteket a #N7Day hashtag kíséretében. Arról nincs hír, hogy hány konzolt sorsolnak ki.
A Mass Effect Andromeda a tervek szerint 2016 vége felé fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (10)

Artyom
Artyom 2015.11.08. 17:57
Én mondjuk iszonyat hiányolok a Mass Effect 3-hoz egy olyan DLC-t, amiben a Földön harcolunk végig egy tisztességes hadjáratot. Ugye az eredetiben 2-3 pályával letudták az egészet, pedig lehetett volna ez egy olyan grandiózusabb kampány, mint mondjuk az Omega visszafoglalása. Azért vicc, hogy az Omega visszafoglalása tisztességesebben össze van rakva, mint a Földé. Szóval titkon reménykedem benne, hogy párhuzamos sztorit kapunk és esetleg a végén a Földön kötünk ki. Annyi lehetőség van ebben. Lehetne egy külön játék csak arra, hogy Anderson admirálissal együtt gerillakciókat hajtunk végre, amíg Shepard összegyűjti a flottát, végig a Földön vagyunk és mintegy túlélőhorrorban küzdünk az "alienek" ellen. Eredeti sztoihoz kapásból lehetne egy rakat játékot még hozzácsapni, úgy hogy nem Shepard a főszereplő.
davkar9
davkar9 2015.11.08. 18:44
Ó, a 3. részt azt felejtsük el úgy ahogy van. Ez most egy kellemes ~reboot-"folytatás" lesz. Shep bekerülése is igazából csak fanservice. Szerintem csak rádióadás lesz ugyanezzel vagy hasonló buzdító szöveggel, esetleg egy sisakos videó (mert majd még frostbiteos arcimport is legyen, ne?:-P). Én már javában emésztem is ezt a "hülyeséget", hogy a 3 alatt a biztonság kedvéért egy bárkát megpakolnak jobb és fejlettebb (=új motor, új ötletek és játékelemek) technológiákkal, jobb makoval, a régi trilógiában is használható fontos személyekkel, akik az új rész szempontjából még fontosabbak lesznek. Abban bízom, hogy teljesen el lesz felejtve a régi galaxis, nem az a feladat, hogy új megoldásokat, szövetségeseket, varázsütést keressünk a reaperekre, hanem inkább felfedezzünk, újraépítsünk, star trekezzünk. N7 pedig a legtökösebbek legtökösebbje, Shep peptalkja így pont ideális útravaló.
warcat
warcat 2015.11.08. 18:49
Érdekes dolgokra tudtok panaszkodni.
Egy jó trailer vagy teaser hangulatot csinál,felkelti az érdeklődést anélkül hogy elspoilerezné a fél filmet/játékot/akármit.Ezt itt tökéletesen hozzák,igen,ez a búcsúbeszéd mielőtt hátrahagyjuk a galaxisunk a korábbi történésekkel együtt.
Artyom
Artyom 2015.11.08. 19:15
Nem panaszkodik senki, én kötekedtem, egyébként jogosan. :P
VodevilX
VodevilX 2015.11.08. 20:33
De hisz mindenhol a default Shepard volt mindig is a ME univerzum arca, femShep max a 3. rész gyűjtői dobozán volt... én konteó szagot érzek! :D
Amúgy meg nagyon adja 8-)
ajánlott olvasnivaló