Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC)
PC-re is megérkezett a Capcom akció-RPG-je.

Dragon's Dogma: Dark Arisen

Dragon's Dogma: Dark Arisen
A legutóbbi Dragon's Dogma: Dark Arisen cikkek, hírek
405 levél
Válasz 16.01.21. 20:01 #4
Artemius '89
Ha megengeditek én is leírom néhány sorban a tapasztalataimat, főleg azoknak, akik vásárláson gondolkodnak.

Az egész olyan... élettelen. Nem a világra gondolok, de a karakternek például 0 személyisége van. Ahogy a companionoknak is, kitaláltak egy olyan rendszert, hogy ne kelljen energiát fordítani személyiségek különösebb kidolgozására. RPG szempontból teljesen el van szúrva.

A harcrendszer az egyetlen ami kiemeli kicsit, bár sok esetben hack n slash, vannak lehetőségek egyénivé tenni a harci stílust, viszont fizikáról ne is álmodjunk. Én mágust próbáltam és legtöbbször egy helyben állt a karakter, és az alaptámadás annyi volt, hogy szoborrá merevedve lövedékeket küldött a botjából... Rossz volt nézni. Még a Dragon Age 2 harcrendszere is izgalmasabbnak tűnik egyes pontokon, pedig az aztán tényleg eléggé necces volt. Az irányítás pedig bár kicsit optimalizálva lett, amikor azt látom, hogy különböző gombokhoz kötik pl. a lapozást a quest logban, az egész port szagú lesz és idegesítő.

A zene a legrosszabb. Nagyon érződik az ázsiai hatás, sokszor olyannak éreztem, mintha valami béna hentai játék lenne. Lágy zongora dallamok, vagy gitár szólók teljesen kiszakítva az embert abból a fantasy világból amit megpróbáltak létrehozni. Semmiképp nem ajánlom megvenni sajnos, pedig sokat vártam tőle....
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
20135 levél
Válasz 16.01.19. 18:52 #3
Peace
Tegnap kipróbáltam, de olyan, mintha egy 2001-es játékot próbáltam volna. A karakterek mintha origamik lennének, nincs súlya semminek, mintha nem lenne fizikája az egész játéknak. Olyan karton hatást kelt. Mondjuk a hangulat sem kapott el...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1719 levél
Válasz 16.01.19. 16:40 #2
TheHolyOne
A Skyrimban elindulsz bármilyen irányba, inkább előbb mint utóbb egy dungeonbe botlasz. Ellenben itt mész-mész és semmi, csak néhol 1-1 csapat ellenség. Ami map marker van az vagy egy quest helyszíne, vagy egy boss fight helyszíne, ahol farmolható az adott boss.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
12937 levél
Válasz 16.01.19. 15:42 #1
McCl@ne
Jókor jött a cikk, vásárlás előtt vagyok éppen! Mármint gondolkodom rajta, tetszik, hogy japán cucc. Lehet, hogy ennek hatására nekiállnék még a Dark Souls-nak is, b@$$z@ a fantáziámat.
Ezt a részt viszont kifejtenétek egy kicsit?
Van egy nagyjából Skyrim méretű bejárható világ, amiben azonban kb. tizedannyi dolgot lehet csinálni, így az egész kicsit üresnek hat.

Mi az, amit a Skyrimben lehet és itt nem? Vagy inkább: itt mit lehet? Crafting van azért, ugye?
Respect is not given. It's taken.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.