Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Darkest Dungeon [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Darkest Dungeon
Teszteltük a Red Hook régóta várt lovecrafti szerepjátékát

Darkest Dungeon

Darkest Dungeon
A legutóbbi Darkest Dungeon cikkek, hírek
2105 levél
Válasz 17.11.21. 17:09 #8
PanzerWolf
Magyarul nincsen valami jó bemutató, vagy leírás?Mert sajna sok dolognál csak lesek,hogy most akkor ez mit is jelent?Mikor mit érdemes csinálni...stb.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
163 levél
Válasz 16.01.27. 21:25 #7
Artyom
Köszi szépen!
401 levél
Válasz 16.01.27. 20:02 #6
Zoo_Lee
Üthedet, néhány kör után automatikusan eltűnnek, illetve a Plague Doctornak van olyan képessége, ami az összes holttestet eltűnteti. A szintlépés (amennyire kivettem) nem sok tulajdonságot növel, pusztán csak lehetővé teszi a magasabb szintű küldetések elvállalását és a magasabb szintű skillek/felszerelések használatát. A skilleket a Guildben tudod fejleszteni, ugyanitt tudsz újakat vásárolni (azokat később a karakterek saját képernyőjén tudod cserélgetni - jobb klikk az adott zsoldos portréján), a fegyvert és páncélt pedig a kovácsnál. Más kérdés, hogy ezt a kettőt is folyamatosan fejlesztened kell, tehát pl. a kovács csak akkor fog neked 3-as szintű fegyvert adni, ha legalább hármas szintűre fejlesztetted az épületet is.

Egy tipp még a fejlesztéshez: a küldetések során gyakran szedegetsz mágikus ereklyéket is, amiket Hamletben a jobb alsó menüsávon levő kincses ládával érhetsz el - ha egy karakter eléri a második szintet, automatikusan tenni szoktam rá legalább egyet, jelentősen képesek növelni a sebzést és a túlélési esélyt (főleg csak a specifikusan egy adott kaszt által használható tárgyak)
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
163 levél
Válasz 16.01.27. 19:20 #5
Artyom
Köszi szépen ez nagy segítség volt. A szintlépés az itt mit jelent? Automatikusan szabadulnak fel képességek, vagy valahogyan alakíthatom is ezt? Csak mert láttam hogy szintet léptek, de nem tudtam befolyásolni. Ja és még egy kérdés gyorsan: amikor megölök egy enemyt, az nem kotródik el azonnal, hanem mintegy kupacként ott marad, és taktikailag nem tudom hogy az most miben akadályoz. Most azt üssem a lovaggal, vagy az utána sorban következőt próbáljam eltalálni?
401 levél
Válasz 16.01.27. 18:25 #4
Zoo_Lee
A kolostor a kocsmához hasonlóan a stresszoldást, és a kellemetlen mentális tünetek (Paranoia, Önzés) eltávolítását (ezek vörös-fekete körökként pulzálnak a karakter szintje körül) szolgálja. A különbség köztük, hogy vannak bizonyos mániák, amelyek egyes karakterek számára kizárnak bizonyos levezetési lehetőségeket - egy flagelláns csak önsanyargatással jut el a lelki békéhez, egy szerencsejátékos csak a kocsmai kártyajátékkal, míg egy önmegtartóztató még akkor sem teszi be a lábát a kocsmába, ha már csak 30-40 pont kell a szívrohamhoz, és két küldetés óta küzd a paranoiával.

Sajnos, ha egy karaktert beteszel az ilyen épületekhez, az (legalább) a következő küldetés erejéig ott is ragad, ezért ajánlott legalább két-három teamet fenntartani, amíg az egyik kipiheni magát, a másik megy küldetésekre.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
163 levél
Válasz 16.01.27. 17:23 #3
Artyom
Jaj nekem úgy hiányzik ehhez egy "tippek és trükkök" leírás. Nagyon az elején vagyok, most szabadult fel az a monostor vagy mi, beültettem egy embert oda, de hogy az most tanul ott valamit, vagy stressz ellen küzd, nem tudom, és azt sem hogy meddig kell ott ücsörögtetni. Menjek nélkülük 1 kört, vagy küldetés indulásakor automatikusan jönnek velem?
1869 levél
Válasz 16.01.27. 17:15 #2
warcat
Nem kell félni tőle,karácsonyi leárazáskor megvettem (véletlenül futottam bele,addig kevertem valami hasonló nevű pixelcsodával és meg sem néztem mi ez pontosabban sajnos) és nagyon jó, az akkori 10 euróért majdnem 40 óra játékidő beleszaladt még a végleges megjelenés előtt.

https://www.youtube.com/watch?v=Kkyu4QJ20zo az ő sorozatát néztem meg,elég jól meg lehet tanulni belőle játszani,végigpüföltem a veterán meg champion instákat is,a bossok nagy részével együtt.Csak első pillantásra tűnik rngfestnek az egész,amikor már érted a dolgok működését,teljesen jól kordában tarthatóak a dolgok.

Nagyon fontos a játék indításakor megjelenő mondat,miszerint itt a cél egy alapvetően rossz helyzetből kihozni a lehető legjobbat (a képességeid szerint)
9/10 simán
10399 levél
Válasz 16.01.27. 16:38 #1
MattMatthew
Nagyon bejön az art style, de attól félek, hogy nem csak a karakterek, hanem én is össze szednék a játék során valamilyen elmebajt és/vagy depressziót.
“This is not going to go the way you think.”

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.