Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Middle Earth: Shadow of War

3944 levél
Válasz 18.07.10. 11:46 #35
Sucee
A játék - vagy akár az első rész - melyik pontján érezted úgy, hogy bármi is illene Tolkien világába?
Megerőszakolja az egészet, csak épp nagyon élvezetes játékok formájában teszi.
9630 levél
Válasz 18.07.10. 07:50 #34
davkar9
Nem vagyok loremaster, de szerintem ez a szuperszexi Shelob valahogy nem illik a Tolkien által megálmodott világba. Mintha a designer épp egy Yenes Witcher 3 végigjátszásból ült volna le foglalkozni a játékkal.

Történetvezetéssel sem vagyok kibékülve, túl gyorsan haladunk, de túl keveset. Ráadásul többnyire olyan skillekért mennek a küldik, amiket már az első részben megtanultunk, csak hát ugye ezeket mindig el kell venni hasonló típusú játékokban...

Persze a lényeg úgyis a nemesis system és az bizony adja! Easyre raktam mert noob vagyok, de még így is vannak izzasztó helyzetek. Volt egy death threat-es összecsapásom ahol bele kellett sétálni a csapdába amit egy pajzsos vezetett (bár ezek az elsőben keményebbek voltak). Kürtös majom volt szóval mindig akadt vagy ~10 csicskása, emellett két graug is rohangált a csapda helyszínéül szolgáló mini arénában. ÉS! még ezek mellé beugrott az aktuális kedvencem (gondolom script, ahogy az elsőben a kötelező nemesis a vége küldi miatt), egy beastmaster akinek a fél teste szétfolyt már a mérgezéstől, minden végtagja le van cserélve de minden ilyen összecsapásnál még mindig tudok vágni belőle egy szeletet.
Simple. Eternal. Beige.
22055 levél
Válasz 17.10.23. 10:48 #33
Peace
A harmadik terület nagyon élvezetes volt, mikor végre megkapjuk a dominate képességet, de utána kicsit leült a hangulat és megijedtem, hogy 4. és 5. terület is csak ebből fog állni és nagyon repetitív lesz. Elkezdtem inkább story küldetéseket csinálni, ahol elérhető volt és így újra elkapott a hangulat és kipucoltam a 4. pályarészt. Most nem tudom, hogy az 5. lesz-e az utolsó, vagy lesznek még lvl 40 feletti mobok is.....majd elválik. De eddig azért jópofa, csak grafikában lehetett volna némi előrelépés.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22055 levél
Válasz 17.10.21. 10:27 #32
Peace
Régen anyáztam ennyit és ilyen változatosakat!!! Olyan szinten tud felmenni a pumpa, mikor dominate-elnél egy captain-t és már 5. alkalommal csapnak beléd, mikor már csak fél mm hiányozna... De ezt leszámítva élvezem nagyon, most már nem is igen tudom mire rakjam a skill pontokat, mert szükségesek megvannak.Cuccok már nem esnek ugye, mert minden kapitányt átállítok. Nem tudom így honnan lesznek magasabb szintű motyók, de majd kiderül. Gyökér embereimet folyamat elfogják, msot voltam a 3. kiszabadítós küldetésen.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
2251 levél
Válasz 17.10.19. 09:13 #31
Shadowguard
Nálam akkor sincs baj, ha poison vagy fire érzékeny. Úgy van összeválogatva a cuccom, hogy a critek mérgezzenek, a quick throw meg 38 secenként felgyújtja az ellenfelet (és ha crit akkor mérgez is). Lenne már jobb tőröm is, de +6 sebzés (szerintem) nem ér annyit, hogy leadjam a gyújtogatást. Lehet csak nálam, de elég sok ork érzékeny a méregre, jobb esetben halálosan. Tegnap is egy epic 17es orkot öltem meg egyetlen dobással.
Egyébként ami nekem bejött taktika a morcosabb ellenfelekre: futás és csak néha megállni egy-egy hordót rárobbantani. Amíg ég addig meg lehet csapkodni. Csak vissza ne üssön

Ja és a hordókat megéri mindig megmérgezni. Már kétszer beadta nekem, hogy egy tök ismeretlen kapitány beleivott a hordóba és bele is halt rögtön. Csak vissza kellett mennem a lootért, mert egyébként rég otthagytam a környéket
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
22055 levél
Válasz 17.10.19. 08:57 #30
Peace
Az idegesítő kicsit, hogy szinte csak az "átszaltózok a feje felett és lefagyasztom" módszer működik kapitányoknál, más taktikát nem találtam, ami hatásos lenne. Ha szerencsém van és nem immunis a nyílvesszőkre és már tudja blokkolni a szaltómat, akkor meg szoktam unni és fejbe lövöm párszor és elhullik. De azok nagyon viccesek, akiket stealth-el ki lehet nyírni egyből meg kivégzéssel széttrancsírozni. Jópofa.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22055 levél
Válasz 17.10.19. 06:07 #29
Peace
Én első területen vertem el órákat ilyen nagyon csekély xp-ért cserébe. 16-on mertem átmenni a következőre, ott meg 2-3000-ek röpködtek. Anyáztam is, de sebaj, legalább gyakorolgattam. A tökéletes blokkolás kivégzi a sima kis dögöket, az legalább megvan, rengeteget javít a játékélményen!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
2251 levél
Válasz 17.10.18. 21:55 #28
Shadowguard
Én megléptem ma a húszat, kicsit elszöszöltem az időt a mellékküldetésekkel, sztoriban még csak most mentem vissza Minas Ithilbe. Alapvetően most már nem nehéz a játék, de néha azért alaposan meg tud szívatni.
Az előbb egy jó öt percig szenvedtem egy pajzsos kapitánnyal-> nyílálló, adaptálódott az ugrásra és mindentől enrage-elt. Ráadásul az elsőre nem akart meghalni. A végén folyamatosan menekültem és ha volt egy-egy hordó azt rárobbantottam
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
22055 levél
Válasz 17.10.18. 21:22 #27
Peace
Na csak sikerült feltornásznom magam 18-asara, így már röhögve elintéztem a dögöt. Meg rengeteget gyakoroltam mindazt, amiről olvastam ma délelőtt, így már egy fokkal élvezetesebb a játék és nem annyira frusztráló.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5150 levél
Válasz 17.10.18. 10:53 #26
Gump
Az is, meg a bright lord küldetései is adnak, ha minden részfeladatot teljesítesz, plusz a jelölt orkok egy része nem pénzt hagy maga után, hanem gem-eket, aztán craftolni lehet erősebbet, az tényleg segít.
22055 levél
Válasz 17.10.18. 09:25 #25
Peace
Nah most rászántam kis időt és elolvastam pár oldalt meg meglestem 2 videót a tippekről kezdőknek, és azért volt pár hasznos dolog. Mondjuk utálom az ilyet, mert kapásból rám zúdítanak temérdek infot, aztán csak pislogok. De ma úgy fest, hogy az egész délután és este az enyém és nekifekhetek rendesen. Kipróbálom, amikről olvastam. De mondjuk itt érdemes lenne rengeteg időt gem-ek hajkurászásával is tölteni. A szobrok lerombolása mondjuk jópofa volt, ott mindegyik adott 1 gemet.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5150 levél
Válasz 17.10.18. 08:48 #24
Gump
Az a fegyver legyen nálad, amihez van ilyen fejlesztési lehetőség, és akkor számolja pl. azt a három stealth draint, utána ha megvan, 15 pénzért tudod megcsinálni rajta a fejlesztést.
Kapitányok ellen igazából az van, amit írsz, némelyiknél az execution nem megy, meg sok tanul harc közben, és amit elsütsz rajta két-három alkalommal, az negyedjére már hatástalan, mert kivédi. A fejlövés elég jó tud lenni, meg a kalapácsot dobva lebénul a legtöbb. Közepes nehézségi fokon csinálom, de 20. szint felett is meg tudnak izzasztani alaposan csaták (azért az ilyen 5-10-es főnökök már nem). A gyengeségeiket nézd. Ritka az, ami az elsőben megvolt, hogy instant kill ilyen-olyan támadással, de előfordul. Használd ki ezeket. Az a geci, amikor már egész jól állsz egy komoly ellenfél ellen, és bejön még egy keményebb. Aztán meg ott van, hogy menekülsz és csinálsz egy-egy draint ahol tudsz, hogy gyógyulj.
22055 levél
Válasz 17.10.18. 08:27 #23
Peace
Mondjuk erre elég lett volna rákeresni neten is. Ez egy külön képesség elvileg, amit egy küldetés után kapunk meg.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22055 levél
Válasz 17.10.18. 08:10 #22
Peace
Jól látom, hogy xp nem jár a sima orkokért, ugye? Csak küldetésekkel és kapitányokkal lehet xp-hez jutni? Mert belefutottam egy soron következő küldetéshez, ahol egy 17-es warlordot kellene elintéznem és 10-es vagyok. Csak pislogtam, úgy bedaráltak.
A másik meg, hogy van bármi értelmes skill vagy taktika kapitányok ellen? Mert ahogy végignéztem most már sokadjára a skilleket, nem igen van értelmes, vagy nem hatnak semennyire kapitányokra. Fagyasztás például egyáltalán nem. Fél óráig kell csépelnem karddal őket, néha kiosztok pár fejest íjjal, az mondjuk szépeket szokott sebezni. Meg vannak még számomra érthetetlen dolgok. Egy epic tőröm van, amit akkor fejleszthetek, ha sikerült 3 "stealth drain"-t megcsinálni. Ez nem tudom mit takar, mert én bokorban guggolva szívogattam orkokat E gombbal, de maradt minden esetben 0/3. Mi lehet ez a stealth drain?
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
2251 levél
Válasz 17.10.16. 20:20 #21
Shadowguard
Tegnap én is belepróbáltam, volt egy szabad délutánom. Minas Ithil elég könnyű volt, majdnem teljesen megcsináltam ( a térkép alján lévő Shelobos emléket hogy a francba kell összeszedni?), de a második térképen már szívat rendesen. Kapitányokkal annyira nem volt gondom, egyszer kerültem csak bajba, mikor becserkésztem kettőt és egy harmadiktól kaptam egy ambusht... Na olyankor jön a szégyen a futás, de qrva anyját, aki kerget taktika...
Viszont a hülye caragor-lovas közkatonáktól idegbajt kapok. Beugrik a képernyő széléről, rámmászik és hiába nyomkodom a gombokat simán kivégez. Már négy vendettám volt miattuk...

Egyébként a legelső gyilkosom haláli pofa: felgyújtottam, leszúrtam, kétszer kettévágtam és ötödjére is beköszönt Az első ketté még oké, de a derékból kettévágott ork azért ne jöjjön már vissza...
Egy másik is előkerült halál után, az első körben legyektől halt meg... Na az durván nézett ki másodjára
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
3477 levél
Válasz 17.10.16. 14:43 #20
gregmerch
Sejtettem !

Én is féltem tőle, így beszereztem X1-ra is !
Asus ROG G703GX (i9-8950HK, 32GB DDR4/2666, RTX 2080 8GB GDDR6); Asus ROG Strix GL12CX (i9-9900K, 32GB DDR4/3200, RTX 2080 Ti 11GB GDDR6); PS4 Pro, X1X, Switch; 6.&7. gen; Andr, iOS
22055 levél
Válasz 17.10.16. 14:15 #19
Peace
De röhögnék, ha szaggatna.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3477 levél
Válasz 17.10.16. 09:38 #18
gregmerch
VRAM 1 magon belül legyen több mint 8GB, vagy szumma? Nemigen vannak ennél táposabb kártyák, max. a 1080 Ti meg a Titan Xp (a "másik oldalt" nem ismerem).

Amúgy nem rettegek, hogy nem fog nálam elindulni ...
Asus ROG G703GX (i9-8950HK, 32GB DDR4/2666, RTX 2080 8GB GDDR6); Asus ROG Strix GL12CX (i9-9900K, 32GB DDR4/3200, RTX 2080 Ti 11GB GDDR6); PS4 Pro, X1X, Switch; 6.&7. gen; Andr, iOS
202 levél
Válasz 17.10.15. 07:02 #17
Solyom2
Nekem gyengébb gépem van, de 2GB kártyán is szépen fut.
22055 levél
Válasz 17.10.14. 19:23 #16
Peace
13-as hozzászólásban leírtam, hogy elég faszán. Konfigom az adatlapomon.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5313 levél
Válasz 17.10.14. 18:43 #15
Skorpio90
Optimalizálták a játékot?
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
22055 levél
Válasz 17.10.14. 07:20 #14
Peace
Alakul ez!!! Most reggel nekiültem komolyabban és sikerült mindenkit kinyírni, aki tegnap szopatott, összeszedtem mindent a térképen, haladok a story-val is, gem-eket is összeraktam meg rájöttem, hogy lesz pénzem, ha eladogatom a fegyvereket és páncélokat, úgyhogy királyság lesz ez!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22055 levél
Válasz 17.10.13. 23:02 #13
Peace
Egyelőre szopat rendesen. Mindig feltűnik még 1 vagy 2 kapitány, mikor már harcolok egyel. Most ölt meg az egyik másodjára, aki már valami epic szintre is emelkedett. Úgy döntöttem itt dőlök le inkább kicsit pihenni.
A grafika maga szinte semmit nem javult a 3 év alatt, ultra beállításokhoz pirosan visít, hogy 10GB RAM-nál több kellene és VRAM-ból is 8 felett, de így is röhögve megy 60 FPS-el, szóval érdekes.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
2251 levél
Válasz 17.10.13. 08:50 #12
Shadowguard
Van egy alig 24 gigás demó is
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
22055 levél
Válasz 17.10.13. 07:59 #11
Peace
Demo-rol beszélek, abból nincs még 70 gigás. Amúgy meg nem tudtam telepíteni még. Majd talán ma...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5150 levél
Válasz 17.10.13. 07:53 #10
Gump
Ja és amúgy tök jogos, amit mondasz.
5150 levél
Válasz 17.10.13. 07:51 #9
Gump
Előrendeltem, és még hétfőn letöltöttem, nekem is annyi volt. Aztán leszedtem a textúra csomagot, de mivel úgy 8,5GB videó memória kéne, plusz tesztekben sem láttam különbséget az ultra és high textúrával készült képek között, így töröltem.
3944 levél
Válasz 17.10.13. 07:02 #8
Sucee
Tudom, de attól még baromság akkor annyit leszedni. Amúgy van, akinek normálisan 6x-et kezd tölteni alapban.
5150 levél
Válasz 17.10.12. 21:41 #7
Gump
Utólag törölhető ha nem kellenek a 4K-s videók és a high res texture pack.
3944 levél
Válasz 17.10.12. 20:04 #6
Sucee
Mert abból vagy 30 csak 4k cucc, amit valamiért elfelejt megkérdezni, hogy amúgy szükséged van-e rá...
22055 levél
Válasz 17.10.12. 08:19 #5
Peace
100 giga, nem semmi. Majd ha hazaértem, telepítem.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9630 levél
Válasz 17.08.05. 22:03 #4
davkar9
Elmehetnek ezek a faszba. Loot chestek, ingame gold vagy valódi pénzes fizetéssel. Geart vehetünk, xp boost és a nemesis rendszert is ki lehet kerülni, x és y orkokat megvehetjük a seregünkbe. Pont a lényeget nyírják ki ezzel... De hát ez miért baj, egy lehetőség, úgyis csak az idióták fizetnek érte? Mert undorító, szar hozzáállás és üzenni kell, hogy álljanak le ezzel a baromsággal single játékokban.

Nem kapott el a hype, de azért terveztem megvenni. Ezek után viszont kihúztam a listáról. Kérnék másokat is, hogy egy ilyen köcsög bandát ne támogasson. Ha annyira kell valakinek nézzen yt végigjátszást vagy inkább töltse le, még az is jobb.
Simple. Eternal. Beige.
11169 levél
Válasz 17.03.08. 18:04 #3
VodevilX
Tök jó, hogy így évekkel a LOTR láz után, is próbálkoznak az univerzummal meg minden...
De nagy kár, hogy annak idején nem készült el a White Council RPG... Egy többé vagy kevésbé akció orientált RPG milyen fasza lehetett volna...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
22055 levél
Válasz 17.03.08. 15:31 #2
Peace
16 perc gameplay... kimondottan jópofa!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9630 levél
Válasz 17.02.27. 17:30 #1
davkar9
Bejelentés

Ez a történet elég nagy hülyeségnek tűnik (már az elsőé is az volt), a játékmenet és a nemesis rendszer viszont adta. Felírva.
Simple. Eternal. Beige.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.